Štúdium sociálnej a pracovnej psychológie UK

Príspevok v téme: Štúdium sociálnej a pracovnej psychológie UK
nikinka22

Ahojte, je tu niekto, kto študuje alebo študoval tento obor? Chcela by som o tom bližšie info, pretože sa neviem rozhodnúť či podať prihlášku alebo nie...

prípadne ak tu je niekto kto študoval Aplikovanú etnológiu alebo Aplikovanú etiku, prípadne Kulturológiu, dajte prosím mail :)

Ale najmä ma zaujíma tá psychológia...

Ďakujem

makuliena

@nikinka22

Akurát neičo čítam na ich stráne že žiadosť o odvolanie sa može pdoať do 8 dn od rozhodnutia prijatia reps.neprijatia.. pošlem link..www.fses.uniba.sk

Je to článok 10

makuliena

@nikinka22

ahoj... ja som z gympla..a mala som 75% z oboch SJ, AJ (B2)... ty si na aku školu chodila??
hmm to ma mrzí..ale aj moju spolužiačku zobrali, ale čo viem, ona tam moc nechce ísť, tak ja neviem či beru ešte ludí na odvolanie?? skus im napísať.. nájdi si an stránke študijne oddelenie a napíše Sivlii Trenčanovej, ona ma PP na starosti, či ťa nezoberú na odvolanie, určite všetci, ktorých zobrali, tak nepojdu... určite je to pre niektorých poistka..

nikinka22

makuliena: ahoj, ake si mala vysledky externej matury?

ja som velmi chcela ist na soc. a prac. psych. ale ma nevzali :((

makuliena

@Laura93

Ahoj čítala som ti vašu diskusiu..a ty si tento rok chodila na aký odbor?? ja asi tiež pojdem na PP ..ale teraz trochu lutujem, že som si nedala prihlášku aj na aplikovanu ekonomiu...

nikinka22

este by ma zaujimalo, ci to ides studovat ako uplny "zaciatocnik" alebo si mala psychologiu aj inde? pripadne predmety suvisiace s tymto oborom?

dakujem :) ak chces mozes dat mail na teba, sa spojime ked sa pojde do skoly, ak tam pôjdeme obe teda..

nikinka22

hmm takze sa musim snazit, aby som zmaturovala co najlepsie? :D nuz tak dufam ze sa mi tam podari dostat..

aaa co sa tyka ekonomie, tak tam mas asi skusky aj z matiky, co? :( ja som na obchodnej akademii..cize ekonomiu by som aj brala, len moj probblem strasny je matika :/

Laura93

tak ako poviem ti áno, hlási sa tam velmi vela ludí a dostanú sa tam len tí naj..ja som si tam davala prihlasku aj minulý rok ale nevzali ma na tento odbor tak som na ekonomii..ale ked dokoncim prvy rocnik môzem prestúpit a nemusím davat znova prihlasku(chvalabohu) inak by som sa tam zase asi nedostala.
Príjmačky tam niesu, známky zo strednej neberu do úvahy (čo bola v mojom prípade dost nevýhoda, kedze som mala výborné vysledky) ale písomnú maturitu som trosku pobabrala vdaka comu som mala malé sance na prijatie. A este jedna vec, oni neberú na odvolanie!! cize teoreticky príjmu 90 ludí ale reálne sa tam zapíse do 1.roc. a bude to studovat okolo 40, napr. teraz ich tam je prvákov na psychologii len 35..
Mna tam len presunú z toho dôvodu ze som jeden rok studovala na ich fakulte ale budem musiet zase od prvého rocníka, čo uz ..ale hlavne ze budem na odbore po ktorom túzim :)

nikinka22

pre aaaas: okej, beriem nazor ale potom mi urcite vies poradit, co mam teda ist studovat? matika,fyzika, chemia - nic pre mna ... z jazykov anglictinu mam vpohode .. nemcina minimum... tak som zvedava co teraz poradis :) .. a urcite o peniaze nejde, proste chcem ist na VS len celkom neviem kam...

Laura: ahoj, co momentalne studujes? nuz, rada by som vedela, z coho su tam skusky, ake su predmety alebo kde realne by som teoreticky vdaka tej skole mohla pracovat?
Nuz, tak sa asi vidíme :) nahodou nevies ci sa tam hlasi vela ludi? a kolko beru?kedze to je bez prijimaciek, tak zrejme budu brat tych s lepsimi znamkami..

Hrac

@aaaaaas si pozri ten odkaz co si sem dal, jej fakulta je stale na prvom mieste v tabulke od roku 2011 po sucasnost ;-)

Laura93

aaaaaas: "nestudoval som tam, ale urcite si daj prihlasku niekde inde "
nepochopím toto..akoze ked si tam nestudoval tak potom ako mozes tvrdit aké to ma uplatnenie, atd.. radsej si o tom niečo precítaj a potom tu komentuj ;)