Pred 1,5 rokom som ukoncila neperspektivny vztah, ktory trval cca 6 mesiacov. Najprv som sa velmi zamilovala, ten muz bol velmi inteligentny, vtipny, dost sme si rozumeli. Neskor som zacala vnimat tie tienistejsie stranky jeho povahy, aj ked zarabal mesacne na dnesne pomery vyborne okolo 2500eur, na vsetko sa pozeral cez peniaze a povedala by som, ze bol chorobne lakomy. Ked som mala sviatok/Vianoce, tak mi zablahozelal bez darceku, aj ked ja som mu ho kupila a nebolo to len pri mne, ale nekupil ani nic svojim rodicom, ktori sa isli pre neho rozdat a pod. Ked sme sli na veceru a nahodou platil on(striedali sme sa), vzdy si objednal nieco drahe a potom dalsiu hodinu lamentoval, ze kolko musi za taku veceru odpracovat hodin a pod., ze je o nespravodlive a po case mi to liezlo na nervy, kedze ja by som druhemu dala aj posledne.. Preto sa mi sprotivil a tak som to ukoncila. Predo mnou mal priatelku, ktora mohla byt fajn, ale dost ju ohovaral, ze bola taka jednoducha(bez vzdelania), ze jej jediny zivotny ciel je ist na dovolenku do Chorvatska a pod., ze to nebola partnerka vhodna pre neho.. Predtym s nou aj byval, podla vsetkeho bola dobra gazdinka, asi ju aj mal rad, ale vravel, ze ju nikdy nemiloval. Ale vzdy, ked sa s nejakou zenou rozisiel, tak sa k nej vratil, aj ked miloval tu predchadzajucu a rovnako tomu bolo aj vtedy, ked som sa s nim rozisla ja. Pocas toho 1,5 roka ma niekolkokrat kontaktoval, ci sa nestretneme, ja som si nasla dobreho priatela, tak som na jeho sms nikdy nereagovala, naposledy mi pisal cca pred 4 mesiacmi. Min. tyzden som sa dozvedela, ze mal byt zase rozideny s priatelkou(asi mal zase nejaku inu), ale ta sa k nemu nechcela uz po Xtykrat vratit, ze len pod podmienkou, ze si spravia dieta a vraj uz s nim je tehotna nejake 2 mesiace, povedala mi to jeho rodinna znama. Tato sprava ma zaskocila, urcite som mala uzrejmene city, ze to nie je partner pre mna, na druhej strane tento jeho pocin nechapem. Je mi luto tej zeny, aj toho dietatka, lebo ten ich vztah nie je podla mna persektivny. Viem, ze ma miloval a mal snahu, aby sme to skusili opat, preto ma sokovalo, ze dva mesiace po tom, co ma volal na stretnutie, aby sme sa porozpravali, si spravi dieta zo zufalstva. Je taketo spravanie sa muzov normalne? Je normalne, ze ma to zaskocilo, ked som teraz v stastnom vztahu a nemozem povedat, ze by som este nieco k nemu citila?
Spravil si dieta zo zufalstva?
Kafik ocenujem krasne napisany prispevok, suhlasim uplne
neviem, ale určite v sebe ešte nemáš niečo vyriešené, ak bývalého TAKTO riešiš. Alebo možno si len rýpalka, čo sa rada šťúra v živote iných. Je jedno čo ex robí a ako žije. Vieš, pri sexe sa občas stáva, že sa počne dieťa, nemuselo to vôbec byť úmyselné ani zúfalé. Ale každopádne, pravé dôvody vie len ON a tá tehotná kočka a ty s celou rodinou si môžeš len vymýšľať rozprávky, prečo sa tak stalo. Vôbec ti nemusí byť ľúto dieťatka ani jeho matky, možno budú fungovať oveľa lepšie ako niektoré "milujúce sa" páry. Možno dokonca krajšie než ty s frajerom.
1.5 roka je dlhý čas. Je to tvoj jediný bývalý? Asi až taký zlý nebol, ak zanechal v tebe tak hlbokú stopu, že ho aj po roku riešiš. Na to, že ste spolu boli iba pol roka, mi to príde divné. Nie on, ani jeho správanie ale to tvoje. Popraj mu v mysli všetko najlepšie a ži si svoj život.