Alebo ho nechavate aj v noci zapnuty? Len tak pre zaujimavost, lebo ja ho vypinam lebo ho nechcem mat este aj vnoci zapnuty aby som nemala v izbe tie radiovlny ci ako sa to vola co skodia mozgu a sposobuju rakovinu. A co vy?
PS: nerozoberajme tu teraz ci skodia alebo nie, len ci ho nechavate aj vnoci zapojeny.
Dakujem
Vypinate na noc mobil?
Ano vypínam, je to zbytočné a nedzravé mať ešte aj v noci v izbe vo vzduchu elektromagnecké žiarenie.
Ovečka škodia mobily, preto je aj vyšší výskyt rakoviny mozgu a leukémie u ľudí. A vraj podľa posledných zistení škodí rovnako aj wifi žiarenie. Nieje ich vidieť ale to neznamená že niesú. Tie vlny prechádzajú naším telom. Ani plyn nevidíš ale pri dlhodobom inhalovaní škodí a zabíja. Ani oxid uhličitý nevidíš a zabíja. Všetko čo vydáva elektromagnetické žiarenie a signály je zdraviu škodlivé.
Slobodna: tiez som si to povodne myslel, ale ked som prisiel do prace o jednej na obed, tak som okamzite zmenil nazor :-)
V noci nevypínam, ale počas búrky vždy. Embryo budík ti bude zvoniť aj pri vypnutom mobile ;)
nevypinam .. nieje pravda ze to sposobuje rakovinu....
vypínam
buzola: niekedy ludia zili aj v jaskyniach ;-)
Embryo ked si zoberies, niekedy mobily neboli a ludia zili. Dnes sa mi zda, ze uz ani do sprchy bez mobilu nepojdu.
Ano, nebude ma nikto otravovat predsa pocas takej slasnej cinnosti ako je spanok.
nie, kedze ho pouzivam ako budik a zaroven chcem byt svojim blizkym k dispozicii, ak by sa stalo nieco zavazne