Dobry vecer, mam 21 rokov a uz posledne 3 roky myslim na samovrazdu vzdy ked sa pohadam s matkou s ktorou zijem. je mi najblizsia a milujem ju nadovsetko aj ona mna. Viem ale ze za cely zivot som okrem maturity nic nedokazal a iba stojim mamu strasne peniaze aj ked mi to nikdy nepovie. niesme najbohatsi, mame sa ako tak fajn ale mama sialene moc musi pracovat. Skratka potrebujem sa asi niekomu vyrospravat 1 na 1dneho, neviete o niekom alebo nejakeho dobreho psychiatra? Dufam ze mi niekdo pomoze, Dakujem velmi pekne. F.
Potrebujem psychiatra?
tak si najdi aspon nejaku brigadu aby si jej mohol pomoct s platenim vydavkov.. brigad je pomerne dost, len samozrejme velmi slabo platenych, ale lepsie aspon cosi ako nic. aspon nebudes mat tolko vycitiek ze jej nijak nepomahas a mozno nebudes potrebovat ani pomoc odbornika. ak sa uz ale pre neho rozhodnes vol radsej psychoterapeuta, psychiater len predpisuje lieky na hlavu:)
Ahoj Trotel
Mne mozes kludne napist na ateven@pokec.sk
Vo vseobecnosti .. je nespokojnost prejavom nepreajvovania.
Este raz : spokojnost je prejavom prejavovania. :) :)
Ak pises ze 3 roky si sa takto spraval .... mas toho zrejme mnoho na srdci....... ako sa vravi, najbohatie miesto na zemi je cintorin - je tam nekonecno najvacsich vedomosti o ktorých sa ludia nepodelili, je tam nekonecno dobrych skutkov ktore ludia nevykonali, je tam nekonecne vela odpusti na ktore ludia nemali odvahu ...
Vo velkej vedomosti povedane : nedokazes zastavit Boha ktory sa v tebe chce realizovat.
Sam citis ako chuti odpor....
S tvorbou lasky zacnes casom lasku pocitovat. Resp. ked zacnes lasku vnimat zacnes ju tvorit, cim viac ju vnimas tym viac ju tvoris atd dokola dokola rozkvetny zivot.
(podobne to je vsak aj na stranu nedostatku lasky : cim menej lasky tvorim tym menej lasky citim, tym menej lasky tvorim tym menej lasky citim atd ... az nakoniec necitim ziadnu lasku ani nevytvaram ziadnu lasku) - taky stav je vsak cisto hypoteticky : pretoze dokial ti bije srdce citis ako Boh do teba zdiela svoju lasku :) :)
V srdci citis lasku .. podobne ako v mozgu citis myslienky :) :)
Toto je zdroj, je jeden (Boh) a jeho prejavov je nekonecno foriem (svet).
Preto to zaciatku sa ludia pytaju "co konkretne mam robit" ... az ked vykonaju takýchto konkretnosti napr. 20 si vsimnu - aha týchto 20 prejavov ma jeden a ten isty zdroj : laska ... Je to vsetko stale ta ista laska v nekonecno podobách.
(plastelina je neforemna - nema formu .... avsak mozes z nej postavit panacika, zvieratko, dom, auto ... a znovu z toho mozes spravit gulu plasteliny ..... vsetko je to ta ista jedna plastelina - len v iných formách :)
Vela stastia, radosti zabavy a tvorivosti prajem Trotel :) :) Keby nieco kludne napis :)
Prečo sa hádate? A čo také hrozné riešite, že chceš kvôli hádkam samovraždu?