Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pomôžte mi zistiť čo mi je

Príspevok v téme: Pomôžte mi zistiť čo mi je
menma

Zdravím už niekolko mesiacov sem prispievam a hladám čo by som mohol mať za problém z nasledujúcich príznakov, ak niekto mal podobné problémy rád by som vedel ako ich riešil a čo mu vlastne bolo pretože sa snažim vypatrať vastne čo mi je.

Začalo to bolestov hlavy pred viac ako pol rokom zakrátko sa do toho pridalo bušenie srdca a unavy... toto pokračovalo do septembra kde sa mi objavil zápal alebo nejaká bolesť na penise ktorá trvá do dnes..pirbližne v polovici oktobra ma začal silno bolievať chrbat niečo ako silna svalovica a modriny naraz ale nebolo to nič z toho.. pomaly to odznievalo asi mesiac začiatkom novembra som začal mat problemy z nohami kde ma začali silno bolieť kolenne kĺby sotva som chodil (kríval som) tieto problémy mam do dnes bolievaju ma kĺby na nohach ale pridalo sa k tomu aj praskanie kosti v celom tele rameno,zapestie koleno v stehne na rukach v lakkty atd..
koncom novembra/začiatkom decembra som začal mat problémy z trávenim zo začiatku len nadúvanie po každom jedle potom sa pridala častá stolica 3-4x do dna prakticky skoro po každom jedle som musel na velku..hned na to prišly bolesti brucha silne bolesti.. niekedy sa to nedalo vydržat bolest bola aj ked som sa najdeol aj ked som bol hladný všimol som si aj žltu stolicu ktoru mávam teraz skoro každý den mam ju viac častu ako normalnu.. a aj inak zapácha taktiež v decembri sa pridaly nejaké nervové problémy skorej som to bohužial nepostrehol mavam mravenčenie okolo ust ked rýchlejšie dam ramena dole tak ma akoby kopne v rukach v celej ruke až po prsty niečo ako ked si zasiahnete nerv.. presne tak tiež mam často návaly tepla bolieva ma oblasť hlavy na čele nad očami obe strany niečo ako nejake "žilky" ma bolievaju,tiež ma tak isto bolieva zahlavie približne kde konči lebka a začina krk stred ani nie ale oba boky je to vo výške uši približne niečo ako bolest hlavy ale len v tej oblasti, tiež mi najnovšie čo sa mi stalo dnes v lavej ruky mi strpla/stuhla oblast predlaktia asi 10 centrimetrov pred laktom. Taktiež ma už asi 2 mesiace pobolievaju semmeniky z neviem čoho.. dlhodobenšie problemy- nemam rannu erekciu asi rok,problemy z močením asi 2 roky (nedokažem sa uplne vymočit a neskoro začnem močit)
tieto problemy mávam už pol roka bol som na vela vyšetreniach aj v nemocnici našlo sa pár veci ale to určite nesposobuje moj celkový problem výsledky z nemocnice su taketo

ja väčšine nerozumiem ale dam to sem rád by som vedel čo sa z toho da vylučit alebo niečo take aké choroby sa daju vylučiť alebo aka choroba by to mohla byt

celkový popis:
Vedomie lucídne,orientovaný, spolupracuje, poloha aktívna, výživa primeraná, koža čistá, trugor kože v norme. Orientačne neurologicky v norme, ameningeálny, postoj chôdza bpn, taxia správna, zánikove javy negatívne. Hlava ezocefalická, poklopovo nebolestivá, očné štrbiny symetricke, zrenice izokorické reakcia na osvit zachovana, sklíry biele, spojovky ružové, oči, uči, nos bez výtoku. Krk: symetrický, š. ž. nehmatná, LU nehmatné, hrudník symetrický, cýhanie čiste, šelest nepočujem, brucho mäkké priehmatné, bez znímok peritoneálneho dráždenia, paplačne nebolestíve, mierne citlivé v epigastriu, pečern , slezina zeväčšene, tapotment negativný. Genital chlapčenský, bez výtoku,bez zápalu (čo je divné pretože ma bolý koniec penisu) bpn. Chrbtica sumerná, palpačne nebolestiva, končatiny sumerné,klby pohyblivé,bez edámu, bez zmien farby kože, primerane teplé (tiež divne už rok mam studene konce nôh a ruk)periférne pulzy hmatné, periferia končatín teplá.

Laboratórne vyšetrenia:
15.12.2014
FW: 4/8
KO CBC/DIFF/RETIC:
WBC 4.5 x10.e9/L , RBC 4.90 x10e12/L . HGB 151 g/L , HCT 0.44 L/L , MCV 89.3 fL, MCH 30.8 pg , MCHC 345.0 g/L , RDW 12.30 % , PLT 217 x10.e9/L , MPV 7.6 1 , %NEUT 68.7 % , %LYMPH 24.4 % , %MONO 3.3 % , %EOS 1.4 % , %BASO 0.30 % , %LUC 1.90 % , NEUT 3.10 x10.e9/L , xLYMPH 1.10 x10.e9/L , MONO 0.10 x10.e9/L , xEOS 0.10 x10.e9/L , xBASO 0.00 x10.e9/L , LUC 0.10 x10.e9/L , %HYPO 0.1 % , %RETIC 0.7 1 , xRETIC 36 1 , Chr 33.7 pg

15.12.2014
Glukoza 4.4 mmol/l , Urea 3.5 mmol/l , kreatinin enzymaticky 58.6 umol/l , kyselina močová 458.5 umol/l , Celk, bielkovina 73.8 g/l , Albumin 50.8 g/l , ALT 0.25 ukat/l , AST 0.37 ukat/l , GMT 0.22 ukat/l , ALP 1.52 ukat/l , Lipaza 0.5 ukat/l y amylaza 1.30 ukat/l , CK 1.78 ukat/l , Natrium 137 mmol/l , Kalium 4.2 mmol/l , chloridy 102 mmol/l , vapnik 2.45 mmol/l , Horčik 0.77 mmol/l , Železo 11.02 umol/l , CRP 0.30 mg/l , ALSO 111.6 IU/ml , RF7.70 IU/ml , Crikulujuce komplexy 43.4 1, Imunoglobulin G 10.75 g/l , Imunoglobulin A 2.59 g/l , Imunoglobulin M 1.49 g/l, C3 0.81 g/l , C4 0.27 g/l , Myoglobin 31. ug/1

15.12.2014:
MOČ CHEMICKY: pH 6 1 , Bielkovina NEG 1 , Glukoza NEG 1 , Katolatky NEG 1, Moč chemicky: Urobilinogen NORM 1, MOč chemicky: Bilurbin NEG 1 , MOČ cheicky:krv NEG 1

MOČ SEDIMENT:
Erytrocyty negat. /ul , Leukocity negat. /ul , Valce negat. /ul , bakterie negat. 1 , hlen.vlákna negat. 1 , male gulate epite negat. 1 , vyšetrene 1

15.12.2014: Imunologia:
Transglutaminaza IgA 1 Ciprofloxacin............ C0.5
Tetracyklin....C 1 Trimetoprim+sulfonamid...C2
Nitrofurantoin..U 32
Haemophillus sp. :Negatívne

15.12.2014: výter z tonzil
Mikroby dutiny ústnej
Staphylococcus aureus: Citlivosť robena na čisle 7224/HDC/2014
Haemophillus sp.: Negativne

15.12.2014: Stolica kultivacia negat.
15.12.2014 Stolica na parazity lamblie 3x: negativny

Ostatné vyšetrenia
16.12.2014 Ortopedicke konzilum: doktor....
Pacient asi rok laboruje s problemami zo strany chrbtice. v liečbe neurologa spadu (doktor). Bol vyšetrený aj na ortop. ambulancii spádu (mesto,doktor)
Najskor mal bolesti kostrče potom drieku a teraz od septembtra bolesty hlavy (od juna) a zahlavia. Obj.: T.č. C chrbtica v extenzii volne flexia, priemerna rotacia volna. Nap. manevre neprikazané. Prave rameno vyšeie uložené pava lopatka vyššie uložrna, rotovana. Lavy LC uhol zvýraznený prvý vyhladen. Dynamika L chrbtice extenzia, volná flexia priemerna v anteflexii dextrokonvertna skolioza, Th a L chrbtice. Palpacia kostrče výrazne bolestivá bez secrenacie.
Z: CB syndrom, CC syndrom Manieriformný
VDT Posturálna kyfoza
Susp. (doktor) Coccygosynia
Doplniť RTG C a LS chrbtice a kostrče a popis nahrat na CD, kontrola s vysledkami a CD na ortoped. ambulancii. Pacient poučený.
Dop. doplniť konzil. očne vyš., ORL, znova neurol. konzil., vyš PND, celý screening hlavne ASLO, CRP , FW , Ciky.

16.12.2014 Neurologicke konzilium: (doktor)
Sledovaný u nas, má polytopne tažkosti,bolieva ho hlava, v pposlednom obdobi bolesti brucha, ma pukanie v C chrbtici, občas mu buši srdce.
Obj: vigilny,spolupracuje, AF šije voľna, MN okulomotorika bulby dotahuje, cerenie symetricke, HK rr C5/8 sym zániky , br rr sym, DK rr L2/S2 sym zanilky 0, patol fenomeny 0, postoj chôdza bez poruch
Z: chronicka tenzna cefalea
Doplnit MR hlavy,kontrola s výsledkami v plane pripadna liečba TCA?/
amitryptilinm ibuprofen pri bolesti

16.12.14 Očne konzilium (doktor)
Vizus. OD: 5/5 OS: 5/5
VOT: OD: 16 mmHG OS: 17 mmHG
Perimeter. fyziiolog ZP
ODS: PS Kludny, opt. media priehladne, očne pozadie: PZN ohraničena C/D 0,3, sietnica leži, bez lož. zmien, MK volna, FR vyb
ODS: Emetropia
Cefaleu očneho pôvodu možno vylučit

16.12.14 ORL konzilium
18.r pacient. hospit. pre abdominlgie a bušenie srdca.. Z nášho hladiska asi pool roka ma cefaleu, viac menej vo front. oblasti, najprv asi 2 mes. to bolo sustavne teraz udáva asi tak par kra do týždna vo večerných hodinach(sranda teraz mi je skorej vo večerných hodinach lepšie) V sept. aj v nov. mal nádchu. ATB neužival. Zrána odkašliava hnede hlieny. Nos si vyplachuje doma slanymi roztokmi. obj.: OF kludny, tonzily menšie, zadna stena hltana je nepovlečena, rinsok.
spetum priame rinoendoks. str. prieduchy volne bez vytoku nosova dutina bez hlienu, bez opuchu, nos hltan-perzis. NH mandľa, neprominuje
Z: Caphalea frontalis ORL nalet t.č. negat.
DOP. CT PND /resp. aj v kosnom okne robene/, s vysl. kontrola

16.12.14 RTG vyšetrenie: (doktor)
Chrbtica-C chrbtica: normalny nalez na skelete.
TH chrbtica. Plochšia hrudna kyfoza, minim. dextroskol.,bez iných zmienn
LS chrbtic: znamky diskopatie L5-S1, si zuženim IPV, spina bifida S1.
Sacrum: bez patolog: známky. nalezu. CD s vylsedkamy vydane matke pre ortop. konttrolu.

17.12.2014 detske SONO
USG PND maxilarne dutiny obojstranne bez zmien, M.M. takmer prazdny bez zmien
obliky P: 105x32mm,L 98x34mm, obličky obojstranne bez zmien
USG testes: prave testes 48x22mm, Lave tt 47x21mm testes obojstranne norm.
štruktury prim. vaskularizované

17.12.2014 USG PND
PND: dutiny su vzdušne

Liečba
Ibuprofen

Dg. Záver
Chronicka tenzna cafalea
Abdominalgia v dif.dg.
CB syndrom, CC syndrom v.s
Coccygodyna
VDT Postrualna kyfoza
Hyperurikemia
BPTR
St.p. refluxnej ezofagitide, GERD 2014
St.p. APE 2004

na zaver odomna: z výsledkov by som bol rád keby sa tu našiel niekto alebo pripade viac ludi čo by dokazaly vičitat z toho nejake veci a pripade aj napisat možne choroby, rad by som vedel čo by sa z týchto výsledkov dalo zistit sice mam určene diagnozy ale ja sa citim strašne nanič..
viem že moje problemy su aj psychicke kedže som sa aj dost stresoval mam aj sklony k hypochondrie ale pred týmito vecami alebo tažkostami som bol kludni človek stres som sice mal ale žil som pomerne spokojne ja osobne si myslím že je to fyz. rázu a vdaka tomu mam aj zhoršenu psychiku ... prosím ludia poradte mi dačo čo by to mohlo byt už som unavený z večných tažkostí a to mam len 18 rokov :( ďakujem

menma

Ahoj dakujem za odpísanie kyčera, no tekutin pijem potom asi tak optimálne alebo možno aj kusok viac, doobedu obvykle pijem malo.. a poobede celkom dost nemam to dobre rozložene ako dalo by sa to v pohode lenže ja sa snažim piť tak aby som si nerozriedil kyselinu v žaludku. Určite pridam do tých "koktejlov" niečo na pomoc tráveniu alebo tu saturejku.Vlakniny jem celkom vela pijem psylium + denne aj 2 jablka atd.. myslim že vlakniny mam dost ale vraj to podporuje mikrofloru a očistuje čreva takže nechcem to nejak znižovať. Probiotiká neuživam skoro vôbec občas si dam čo mam doplnok ale inakšie asi nie jogurty si občas dám aj syry ale moc dobre mi to nerobí na žaludok lebo mam po tom vetry takže sa snažim tak pomenej čo sa týka mliečnich výrobkov. Bazu myslíš kvet alebo ten plod čierny? lebo plod rastie neskor skôr ku jeseni myslím. Na celiakiu ma vyšetrili 2x a nič dokonca aj na Histaminovu intoleranciu mi robili testy a tiež nič. Alergiu alebo skôr intoleranciu som mal na soju inakšie som mal ešte na volaku látku z mlieka zvyšene hodnoty takže soju nejem vôbec a mliečne vyrobky pomenej. Klyzma by mohla byt velmi dobrá lenže neviem ako by som to praktikoval to mam ostat nejak skrčení 20 minut ako niekde pišu že to maju v črevach aj 10-15 minut. Moc som o tom nečítal iba o klyzme s čiernou kavou, tam radili kupit si nejake pomôocky tak uvidim ale asi to skusim však možno to pomôže. :) inakšie ked ma občas boli na lavej strane, včera som sa najedol večer a mal som take bolesti na lavej strane tak to je žlčnik? Snad som odpísal na všetko, dakujem ti za rady a aj recept na čaj :) Kludne ked budeš mat čas odpíš, rád odpíšem nazad. Pekný víkend.

Kýčera

Menma, mal by denne prijať najviac 2,5 l tekutín. Piť by si mal najmä vodu z vodovodu prevarenú alebo odstátu, čaj a do príjmu započítať aj polievky, ovocie a zeleninu, nakoľko aj ony obsahujú vodu. Ak sa budeš potiť, potom tých tekutín musíš príjmať viac. Jedálniček máš veľmi dobrý, len musíš jedlá aj dobre kombinovať. A do tých mixovaných zelenín dávať aj saturejku - dá sa vysadiť, pár lístkov mäty alebo medovky, aby Ťa nenafúkovalo. Zápchy môžeš mať aj z veľkého príjmu vlákniny. Probiotiká užívaš? Teraz dostať v obchodoch májovú bryndzu, kt. ich veľa obsahuje. Nakúp, daj do mrazáku a denne užívaj. Tiež by si mal piť kyslomliečne výrobky - kefír, zakysanku a čisté biele jogurty s bifidobaktériami. Môžeš si tam nasypať ovsené vločky, dať med, orechy. Z korenín používaj aj kmín, fenikel. Dám Ti recept na čaj, kt, Ti uvoľní kŕče :
1PL kmínu, 1ČL feniklu, 1/2ČL anízu zaleješ 0,5 l vody, necháš 10 min. lúhovať. Neskôr použi 1l vody. O chvíľu začne kvitnúť báza čierna, nazbieraj si z nej, daj vysušiť a budeš mať vynikajúci čaj na čistenie obličiek a vyplavovanie kys. močovej z organizmu : 2PL sušenej bázy zalej 0,5l vody, 10min. lúhuj. Tiež čerešne sú vynikajúce na vyplavovanie tejto kyseliny. Sprav si také dni, ak budeš vládať, že budeš jesť len čerešne. Tie si aj zavar. Ak niečomu nebudeš rozumieť, tak sa pýtaj alebo daj na seba mail, ak chceš niečo osobnejšie. Čaj si var aj z čerstvej medovky, mäty. Natrhaj si lístky, zalej, 10 min. lúhuj. Nakoniec si pár lístkov môžeš hodiť aj do vody. Napadlo mi, či nemáš aj nejakú alergiu na potraviny, doplnky, či celiakiu? Ráno začínaj tým, že nalačno vypiješ pohár teplej vody s citrónom alebo jablčným octom. Pi to cez slamku. Na celkovú detoxikáciu organizmu Ti odporúčam knihu od Jiřího Cingroša - Sám sobě doktorem. Možno sa dá aj stiahnuť.Detoxikáciu začínaš tým, čo Ti už napísala Mascha - očistou čriev. Tú môžeš robiť pomocou klyzmy, soľou... Tak sa priebežne ozývaj, keď tu budem, dohliadnem na Teba.

Kýčera

Tmv, veď vyskúšaj. To koniec koncov môže aj Menma. Je to zadarmo a bez chemických liekov. Minulý rok tu behal na fóre jeden mladík - Aloveu, ten to tu propagoval.

Kýčera

Zabudol si na tekutiny, čo piješ a koľko toho vypiješ. Parazity, baktérie, vírusy Ti lekár nezistí, len vtedy, ak máš konkrétne ochorenie. Na tomto vyšetrení Ti to zistia, aj to, kde sa nachádzajú. Ja som Ti dala len jednu stránku, máš tam názov tohto alternatívneho medicinského centra, tak si to preklepni, je tam aj cenník. Odpoviem Ti až zajtra.

menma

Odpisujem pre teba Kyčera, v prvom rade sa chcem fakt podakovať vám všetkým čo mate chuť mi pomôcť DAKUJEM. Kyčera tu stránku som si pozeral su tam 2 druhy diagnostiky na jednej som bol a povedali že mam nedostatok enzymov, o tej druhej som prvý krat počul, je to zaujimavé určite by som to aj skúsil mna by zaujimala aj cena lebo ten cennik je nejaký chaotický a nepochopil som prečo sa napriklad robí opakovanie. neni to ale zase najlacnejšie.

Strava u mna je taka raz sa snažím aj zdravšie raz zjem aj blbosti,

vajcia skoro nejem,mäso jem ale nie až tak a po väčšine ryby. Tuniaky v konzerve. Zemiaky jem ryžu tiež, biele pečivo jem aj ked občas sa ho snažim nahradit vločkamy ale aj tie vraj maju vela lepku takže žiadna výhra, celkom často jedavam jablka niekedy aj 3 denne, ovococie mi nechýba, zeleninu si dam občas ale zase si v poslednej dobe robievam take že si dam zeleninu do mixera a pijem to, takže v poslednej dobe mam aj zeleninu lenže asi mi ju dobre netrávy ak nemam enzýmy, občas ma nafukne, korenie jedavam skoro každý den.. kurkuma,čiernekorenie,zazvor,cesnak, klinčeky,škorica občas si do toho dam aj jablčný ocot. niekedy si nasipem mak a lanove semiačka, toto opakujem skoro denne taketo "koktejli" vypražane si davam velmi malo ale niekedy si dam.. mlieko nepijem cez rok už.. jogurty si občas dam väčšinou biely alebo aj sladký okrem čokoladoveho všetky asi prichute, syr tiež jedávam, tvaroch nie, bryndzu ano, jedavam velmi často orechy je jedno ake strašne mi chutia.. jedavam ho velmi často tiež občas aj semiačka slnečnicove a tak.. cukor sa snažim malo .. sladke alebo cukor väčšinu čerpam s ovocia ale aj tak sa najde den kde si dam kusok horkej čokolady niekedy aj viac kuskov.. alebo daku sladkosť.. čo sa týka solenia tak moc nesolim.. jedine ak mam pocit že som si dal vela ovocia ako banany kivi alebo avokado kde je vela drasilku tak to snažim sa vyvažit solov lebo vela drasilku neni asi nič moc pre obličky. tak nejak takto vypada moja strava chcem obmedzit cukor mäso a biele pečivo menej lepku tak, a stravovat sa 5x denne aj ked toto je premna tažke, velmi mi chuti papať takže často to prepisknem a prejem sa vážim cca 74kg výška 174 cca stredná postava, občas si zabeham a zacvičim, najmä chrbát a brucho.

Chcel by som aj zajst za doktorkou o nejake dalšie vyšetrenia aspon tie parazity alebo virusi bakterie lenže neviem čo by mi povedala.. mam dost vyšetreni a na parazity robili 2x takže tam asi nepochodím neviem čo dalej riešit s doktormi celkovo.

Momentálne ma ale trápi najviac asi unava.. fakt niekedy som ako 70 ročný dedo. často aj po jedle ale tak napriklad aj z rána vstanem a som totalne slabý.. večer mam obvykle najviac energie v dni.. čo je škoda.

Kýčera

Menma, ak by som bola na Tvojom mieste, nekupovala by som nič a prestala by som s užívaním všetkých doplnkov. Rozhodnúť sa však musíš Ty sám... A to, že sa nevieš poriadne vymočiť, signalizuje problémy s močovým mechúrom. Je to fyzický prejav jeho energetickej nerovnováhy. Psychický prejav tejto nerovnováhy sa prejavuje nepokojom, strachom, nesmelosťou, bezohľadnosťou, ľahkovážnosťou, nedbalosťou, ustrašenosťou,... To znamená, že každá choroba má aj psychické prejavy - môže byť jeden, aj viac. Dávaj pozor na toto : V čase 15. - 17. hod. najviac pracuje močový mechúr. V tomto čase sa odporúča piť močopudné bylinkové čaje. V čase 17. - 19. hod. sú v činnosti obličky, aj tie môžeš podporiť bylinkovými čajmi. V tomto čase nepríjmaj to, čo obličkám škodí - slané, mastné, ostré, cukor, malinovky, chémiu, kávu, alkohol, dávaj pozor na stresy a prechladnutia. Okrem toho si kúp aj J. Valovič - URO kvapky, tie Ti rozhýbu močový mechúr. Začneš poriadne močiť a prestane Ťa štípať. Ale len za predpokladu, že nemáš zápal,... Pomôcť si môžeš aj akupresúrou. Nájdi si na nete alebo v nejakej knižke reflexnú zónu močového mechúra na chodidle a budeš ju stimulovať.

Kýčera

Menma, dnes Ti odpoviem na Tvoj posledný príspevok. Máš toho naozaj veľa, potrebujem viac času na rozmýšľanie, aby som Ti dokázala aspoň trošku poradiť. Ak by si mal menej problémov, bolo by to ľahšie a rýchlejšie a viac ľudí by Ti dokázalo pomôcť. Môžeš byť poctivo vyšetrený lekárom a nemusia Ti nič nájsť. Buď je to nesprávnou diagnostikou, problémom v labáku, tým, že dotyčný lekár nevie spájať súvislosti, nemá také vybavenie,... Prečo toľko chorôb? Niečo môže byť genetikou, niečo dedičné, niečo zanedbané, nesprávne liečené, dopraté zlým človekom, prostredím, kde žiješ, čo jedávaš,... Ak sa chceš z problémov dostať, musíš objaviť príčinu a na tú sa zamerať, tú liečiť. Nie následok. A aby si objavil príčinu, musíš byť poriadne zdiagnostikovaný. Tie dve diagnostiky, čo si spomínal, nie sú zlé, ale... Ale nie sú také komplexné. Tam Ti na cca hodinovom sedení zistia vírusy, baktérie, plesne, toxíny, parazity, alergie, choroby... Urobia rozbor krvi, vyšetria hormóny,... Bez toho, žeby Ti museli čo i len pichnúť do prstu. Už si dal dosť peňazí do doplnkov, stratil veľa času a všetko, čo si robil, môže pôsobiť v Tvoj neprospech. Si mladý, nestrácaj čas, energiu, neľutuj peniaze. Keď ťa zdiagnostikujú, sami Ti budú riadiť detoxikáciu - zapperom, kvapkami od MUDr. J. Jonáša,... Ako prvé sa z tela odstráňujú parazity. A určite ich máš, aj keď Ti ich nezistili. Podľa toho, čo Ti zistia,Ti nasadia aj liečbu. Na niektoré stačí jednorázová frekvencia, iné potrebujú opakované, ďalšie treba vyhubiť liekmi. Niečo môžeš spraviť aj sám. Napíš mi váhu, ako sa stravuješ, čo a koľko piješ. Niečo si postrehol aj sám - musíš si upraviť životosprávu. Ak ješ, nepi, ak piješ nejedz! Jedlo sa nezapíja, len ak piješ mlieko. Únava s trávením, vylučovaním aj močením súvisí. Dám Ti tu link ako sa zbaviť zápchy : www.zdravie.sk mám tam príspevok. Musíš dosiahnuť PRAVIDELNÉ vyprázdňovanie stolice a moču!!! Inak sa Ti toxické látky dostávajú späť do tela a zamorujú organizmus. Pomôže Ti aj zapping, musíš popracovať aj na psychike, negatívnych pocitoch... Iste Ti pomôže aj Mascha a matway svojimi radami. Každá choroba má aj duchovnú príčinu,... Postupne Ti tu budem pridávať rady, tak ako budem vládať.

menma

Vedel by mi tu niekto poradit ako nakpnut a znova opravit poškodene obličiky? aspon na skušku? na pečen a žlč skusim ten silmyarin ale na obličky nič nemam + enzýmy budem zvyšovat dávku a uvidim.. chcel by som aj niečo poriešit s doktorkou ale "nemam" dôvod za nou chodit ked mam vyšetrenia.. vy hovorite že mam určite niečo v sebe nejake parazity virusi alebo bakterie.. tak sa objednat na infekčne? alebo urologiu s timi obličkami ? ak ano tak čo na tej urologii povedať doktorovy ?