čaute chcem sa len spýtať na váš názor mal som priateľku 4 mesiace mali sme sa radi teda ja som ju mal rád nwm ako ona a na Vianoce som jej dal pomerne drahý náhrdelník na moje pomery jak som jej ho dal tak po týždni sa so mnou už menej rozpravala a písala si so mnou o dosť menej povedala vraj sa musí učiť povedal som si ok bude vysvečko ... ale ajtak si myslím že kto chce ten si čas nájde .. po čase sme si už ani nepisali len som sa s ňou hádal lebo si na mňa nevedela nájsť čas potom mi už na moje Ahoj nevedela ani odpísať a raz keď som jej išiel napísať že čo jak sa má a tak som zistil že si ma blokla bez dôvodu nič mi nenapísala bol som strašne smutný ale dosť aj nasraný a teraz som len nasraný a bolo to dva dni pred mojimi narodkami .. tak som sa jej spýtal že what the fuck nebola ku mne milá naopak bola hnusná ani na narodky mi nepopriala všetko naj to je teda charakter čo ? darček príjme ale o pár dní sa na vás vysere ... inak vždy som bol k nej milý alebo som sa vždy snažil ak neberem tie hádky naozaj bol som fajn priateľ nechcem aby to znelo namyslene ale podľa mňa to tak je ... teraz mi ani telefón nezdvihne ani na sms neodpíše a ja si tak vravím prečo by som si nemal ten náhrdelník vypýtať naspäť keď sa ku mne správa tak ako sa správa nemá žiaden dôvod sa ku mne tak správať ńič zlé som jej nespravil :( ale už aj keby za mnou došla a ospravedlnila sa mi nechcem byť s ňou ani kamarát nič chcem sa vás spýtať čo si o tom myslíte a že či jej mám nechať ten náhrdelník stál 40€ ja nezarábam môj jediný príjem je to čo si odložím na sviatky,od rodičov a na šibačku :D takžeee vaše rady tipy a názory ?
Ps. sry za pravopis
Ja a moja ex a vianocny darcek
chlapce, chlapce, si s nou 4 mesiace a ides jej kupovat nahrdelnik na ktory ledva naskriabes. no ale laska je uz taka a hormony robia svoje. do buducna mas ponaucenie, ze byt zalubeny je pekne, ale stale treba stat nohami pevne na zemi. myslim, ze ten nahrdelnik uz neuvidis a bolo by naozaj aj trochu divne ho naspat pytat. uz si ho raz dal, mal by si to nechat tak.
Daroval jej ho z lasky... teraz ho chce co? Vratit spat alebo darovat inej? Tak asi to nebola ani z jeho strany az taka velka laska. A ked na to nemal, na co kupoval taky drahy nahrdelnik? Asi citil, ze ho nema rada a chcel si nim ju udrzat. Karolinka vyjadruj sa k prispevkom, nie k prispievatelom.
osobne si myslim, ze dotycna slecna uz podla chovania co pise chalanko vedela, ze onho nema zaujem, ale este si chcela pockat na darcek vianocny. Nikdy by som neprijala dar od muza, s ktorym sa chcem rozist /co ona iste planovala/ a vzhladom nato, ze on jej ho kupil ako frajerke a ona sa hned po vianociach bez normalneho vysvetlenia otocila k nemu chrbtom by som sa vobec necitila pred osobou s takym charakterom trapne v zaujme zachovania si hrdosti..Ked ju ta spina obdarovana nema.
Pytat spat veci je trapne a take nevyspele. Podla autora sudim, ze sa jedna o nejakeho stredoskolaka, takze budem mat urcite pravdu...
Slobodna , chalan chodi do skoly, nezaraba, pre neho je 40 eur velky peniaze, ak pre teba je drahy nahrdelnik iba nad 5000 eur, tak si zijes asi na vyssej nohe. Ja by som si od takej baby na mieste toho chalana normalne vypytala ten nahrdelnik, akoze daroval jej ho pod stromcek z lasky a ona sa s nim prestala bavit, nemala ho prijat, ked ho uz nemala rada, obycajna spina je to. preco by sa mal citit trapne? Za druhe, naco by mu ten nahrdelnik zasa bol, odlozi si ho a ada ho potom novej frajerke?
nie, to by bolo trapne, odhliadnuc na to aka je, snad sa takto nestrapnis, uzavri to
V antropologickom význame znamená dar od muža - nárok na ženu. Ak ho žena prijme, súhlasí s tým. Dnes je to tak ešte stále zaužívané napr. v arabskej kultúre - teda tento význam je v ich kultúre zjavný. Západná kultúra na tento fakt stále zabúda. Čiže z tohto pohľadu je jeho uvažovanie logické. Už mu nepatrí, chce dary späť. AK žena vráti dary, dáva tým jasne najavo, že mužovi už nepatrí a nikdy nebude.
Z môjho pohľadu - ak by sa jednalo o náhrdelník v cene napr. 5000 euro, sama by som ho vrátila. Nejaký fake za 40 euro pýtať späť je už aká trapošina? :D
Si mlady este sa neraz popalis.hold mal si smolu.ale zas nezanevry na dievcata nie vsetky su taketo.a co si dostal od nej ty?pytat si ho nepytaj maj farakter.darcek je darcek.ani to nenaznac imnak by ta mohla pred priatelmi nepekne ohovorit takze na to kasli.