Policajný paralyzér

sampon

Nosim so sebou pre kazdy takyto pripad ruku. Slzny plyn nie je asi velmi spolahlivy ak sa pouziva proti smeru vetra. Paralyzer sa zas neda pouzit v dazdi.

0vecka

pochybujem na to aby si ich zabodla do krcnej tepny potrebujes poriadny rozmach a to hned uvidi ze ho ides bodnut.. a iba ho naseries...slzak ma vyhodu ze sa da pouzit aj na par metrov a neda sa to vykryt

Slobodna

oj veru pomôže 0vecka keď ich zabodneš útočníkovi do krčnej tepny alebo do rozkroku.
Má ešte druhú ruku a najdôležitejší je moment prekvapenia. Dať útočníkovi chvíľu pocit, že on je ten silnejší - ver mi, že poľaví a vtedy sa brániť.
Inak každej žene odporúčam kurz sebaobrany nielen rôzne predmety na ochranu.

Niamey

killingspree - Súhlasím. Ženy nie sú obdarené veľkou fyzickou silou, takže proti niektorým individuám treba mať v zálohe nejakú ,,zbraň". Kamarátka donedávna nosila v kabelke kozmetické nožničky pre každý prípad. I moja kabelka obsahuje napríklad slzný sprej. Najnovšie už aj spomínaný paralyzér. Len nech si na mna niekto trúfne, haha...

Niamey

0vecka - Naozaj neviem, kde ho otec kúpil, no môžem to zistiť, ak je potreba.
Slobodna - Ja som mala taký návrh, že ho vyskúšam na kamarátke, ktorá je za každú srandu... Odmietla. :-D
bvccc - Ďakujem za reakciu. V blízkej dobe sa hranice našej republiky opustiť nechystám. :-)