Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Policajný paralyzér

sampon

Nosim so sebou pre kazdy takyto pripad ruku. Slzny plyn nie je asi velmi spolahlivy ak sa pouziva proti smeru vetra. Paralyzer sa zas neda pouzit v dazdi.

0vecka

pochybujem na to aby si ich zabodla do krcnej tepny potrebujes poriadny rozmach a to hned uvidi ze ho ides bodnut.. a iba ho naseries...slzak ma vyhodu ze sa da pouzit aj na par metrov a neda sa to vykryt

Slobodna

oj veru pomôže 0vecka keď ich zabodneš útočníkovi do krčnej tepny alebo do rozkroku.
Má ešte druhú ruku a najdôležitejší je moment prekvapenia. Dať útočníkovi chvíľu pocit, že on je ten silnejší - ver mi, že poľaví a vtedy sa brániť.
Inak každej žene odporúčam kurz sebaobrany nielen rôzne predmety na ochranu.

Niamey

killingspree - Súhlasím. Ženy nie sú obdarené veľkou fyzickou silou, takže proti niektorým individuám treba mať v zálohe nejakú ,,zbraň". Kamarátka donedávna nosila v kabelke kozmetické nožničky pre každý prípad. I moja kabelka obsahuje napríklad slzný sprej. Najnovšie už aj spomínaný paralyzér. Len nech si na mna niekto trúfne, haha...

Niamey

0vecka - Naozaj neviem, kde ho otec kúpil, no môžem to zistiť, ak je potreba.
Slobodna - Ja som mala taký návrh, že ho vyskúšam na kamarátke, ktorá je za každú srandu... Odmietla. :-D
bvccc - Ďakujem za reakciu. V blízkej dobe sa hranice našej republiky opustiť nechystám. :-)