Je v poriadku tvarit sa ze to co sa deje okolo nas je ok?Dnes som citala clanok ako nas v nemeckom casopise zosmiesnili aky sme akoze narod.Je mi zle z toho ako si dovolia nacisticky sraci oznacovat ludi ktori robia na ich nemecke rite alebo ine.Vstupili sme do Eu aby sme boli rovnocenny nielen v mene ale aj v platoch a pod.Coho sme sa to dozili?Vzajomneho urazania narodou ,kultur,nabozenstiev...To vsetko sposobila USA s jej politikov.Vsetci sa strkame Obamovi do zadku,najma nemcuri vsetko sa sere zacinaju nepokoje a vojny,ktore vyustia do 4.svetovej a budu trpiet nase deti.Je mi z toho doplacu,myslime si ze nas sa to netyka a pritom vsetko smeruje do sraciek.Vzdycboli vojny to je pravda pre par nenazramych hovad po moci a peniazoch.A sa nehbia este na verejnosti ukazovat a mavat ludom do davu.Ludia zabudli byt ludmi lebo sa im vymyvaju mozgy.!!!grc
Co sa to deje?
Vsak ano v podstate mate pravdu ze naco sa povznasat nad to . Niesme ziadny nacionalisti vsak?Vsak sme len posrane slovenske ovce ktore boli pod nadvladou madarov teraz pod nadvladou Eu a vlastne naco sa vzrusovat sme len pajaci ktory robia za 300 eur a zdochynaju od hladu preto lebo nemamw hrdost,robime vsetko co sa prikaze a este krmime tych vypasenych mecenasov a co zeby len krmime este ich aj volime lebo sme ovce.Nejde o mna ja sa mam k..va dobre vdaka bohu.Mne je len luto tych ludi co ziju na hranci zivotneho minima a este im to nedoplo.A sere ma ze si robime take meno...no a co!aspon mi neni jedno kde zijem a neneham si nasrat na hlavu.Nad co sa mam este povzniest?
Presne. Robim v zahranici a vzdy citim ako na mna Lusia pozeraju ked poviem ze som zo slovenska. Anglicania nas maju za Viganov lebo tych tam je vela spravaju sa tak ako u nas a potom di myslia ze slovaci su taki. Nemci nas povazuju za bieco podradne ved poznaju slovakor ze Im sluzky chodia robit a to chudata slovesnke zeny si zarabaju ako mozu. A taliani ..aspon. na severe maju celkovo vychodne krajiny ze zeny su len ako dake stetky lebo je ich tam vela alebo sa prezentuju okato popri starych chlapoch. Mrxi ma ze nas tak vsetci vnimaju a to popritom ani nevedia kde je slovensko a ked poviem ze sme 20 r samostatna krajina ani neveriA .
Neviem, vieš čo sa všade všetko popísalo? Ľudia predsudky mali a aj mať budú, s tým nič neurobíš, nad niektoré veci sa treba vedieť povzniesť. A nebrať každý jeden názor príliš osobne.
A že slováci majú zle pivo:D no fajn, mne chutí, a že nejakému nemcovi ktorého ani nepoznám, nie, koho to má trápiť.
Čo sa týka vojen, tie boli tiež. Mňa tiež znechucuje to, že najviac vo vojnách trpia ľudia, ktorých sa to vôbec netýka. Vlastne, len kvôli tomu, že zopár debilov si potrebuje ukazovať, kto je tu silnejší a kto má všetko pod kontrolou. Ale tým, že sa nad tým trápiš, nič nevyriešiš. Teš sa zo života a veci s ktorými nepohneš nechaj tak.
Vladislava a ja som si tiež myslela že vojna je len pif paf pif paf bum,,
nemusis ani pozerat vojnove filmy, ved aj slepi musi vidiet, kam to speje...tak ako pises..
Buzola studenej vojne sa v kuloaroch hovorilo 3.svetova...Inak mozno to bude tym ze som pozerala teraz dva vojnove filmy americky sniper a fury
Nedeje,moj zivot je v poriadku.Mozno ten moj vseobecny rozhlad a nie zadubena hlava ma nuti obcas mat aj takyto postreh a o niecom talom sem tam aj uvazovat.Myslim si ze sa ludia nemaju az tak dobre ako tvrdis ale je to tvoj nazor.
Aka 4 svetova, ved este ani 3 svetova nebola :) Snad ani nikdy nebude :/
A nedeje sa skor nieco zle v tvojom vlastnom zivote? Take veci sa diali vzdy a aj tak si myslim ze sme sa na svete este nemali tak dobre ako teraz, v priemere..