Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Referendum - ako hlasovať?

lombardo1981

Mne to príde absurdné sa pohoršovať nad sexuálnou výchovou, keď si pomyslím, že strýko google ich naučí i podstatne horším veciam.

chretienne

Hovorí sa to len deťom, ktoré boli prihlásené na náboženstvo. Rodičia a deti majú možnosť vybrať si namiesto náboženstva etickú výchovu.

nvcc

a ze detom v skolach hovoria, ze jezis premenil vodu na vino, alebo ze vstal z mrtvych, alebo ze boh stvoril svet za 7 dni.., to sa ti zda v poriadku???

chretienne

Gender ideológia hovorí o tom, že to, že si žena alebo muž je jedna vec, ale rod = gender je nezávislá na pohlaví. Takže môžeš byť ženou, aj keď máš penis, alebo mužom, aj keď máš vagínu. Toto hovoria deťom. A aby deti zistili, aký sú oni rod, majú mať voľný prístup k zisteniu svojej sexuálnej identity. Majú sa čím skôr naučiť spoznávať svoje telo, svoje pocity pri dotykoch v intímnych miestach. Ak sa dieťa - chlapec cíti byť dievčaťom, má mať prístup na dievčenské wecko. Chlapci sú podnecovaní, aby si vyskúšali nosiť silonky a sukničky - a je to normálne, lebo toto učí gender ideológia. Toto sa deje v Nemecku. Otvárala som oči, keď som to čítala - ich učebné osnovy.

nvxvb

hovorila si o zapadnych krajinach. a opakujem, ze ked je nieco v nemecku, neznamena ze to tak bude aj na slovensku od takeho veku

chretienne

Hovorila som o Nemecku, nie o Anglicku. Tam prebieha sexualizácia detí od materskej škôlky.
Ďalšou krajinou je Nórsko

hgcvh

neviem kde taketo bludy ludom tlacia do hlavy, keby aj to tak bolo v nemecku, neviem preco by ta vychova mala vyzerat aj na slovensku.. deti treba ucit o sexe , o prevencii a o sex. zdravi. ked sa doma s rodicmi o nicom nerozpravaju, lebo je to tabu.., a potom to tak konci ze mlade dievcata ostavaju tehotne v mladom veku bez partnera..

chretienne

Pozisťujte si informácie o gender ideológii a o tom, ako sa presadzuje v rámci učebných osnov sexuálnej výchovy v západných krajinách. Aj u nás sú snahy o jej zavedenie Odborom rodovej rovnosti. O tomto je v skutočnosti referendum. Ak si prečítate, čo hlása gender ideológia, asi budete v prvom momente pochybovať o tom, či ste zdraví vy alebo oni. Ale toto vám médiá nepovedia.

bgcbb

nikde sa tam nehovori o masturbovani ani o dotykani sa. a uci sa to vo veku 11 rokov.
ked nerozumies po anglicky, mozem ti to cele prelozit