Dobrý deň, môj problém je vo vysokom spodnom tlaku. Horný mám 120 až 135. Maximálne som mala 140. ale spodný stále okolo 92,93 až 96. Idem na 24 hod. tlakový holter.
Liečim sa na štítnu žľazu- pol tbl. Thyrozol a na úzkostnú poruchu- AD Alventa 75 mg a xanax podľa potreby, beriem aj Egilok- betablokátor na zníženie tepu. 1-0-1. Neviem, či mám ten spodný zo stresu, alebo z napätia....som z toho nervózna :-( Ďakujem za reakcie.
Spodný tlak
Pre tvoje Info ja viacej verím rakúskym expertom keďže žijem tu a nie americkým s ktorými nemám nič spoločné ;)
Shayleen, anglictina je oficialny dorozumievaci jazyk aj v EU krajinach, tj to plati aj pre Rakusko. To, ze nerozpravas po anglicky ta odreze z vyse 90% informacii na nete, kedze ludia z roznych krajin na svete sa dorozumievaju prave tymto jazykom.
A najma v odbornej literature.
RNG, to bol príklad a to číslo 95% nebolo vycucané z prsta, ale osoba, ktorú poznám ho mala pri Ca semenníkov.
A o tých tvojich antiviralnych doplnkach nič nemôžem vyhľadať na nete. Ne dávaj sem žiadne americké linky lebo my žijeme v Európe a na SK.a AV lieky majú oveľa vyšší a lepší liečebný účinok ako tie doplnky
Liek nieje chemikália ale :
Liek je prípravok používaný v diagnostike alebo terapii ochorení. Je zložený z liečiv (účinných látok) a pomocných látok upravovaných do určitej liekovej formy (masť, sirup, tableta).
Dôležité definície liekuEdit
Slovenský liekopis I
Liek je produkt získaný z liečiv a farmaceutických pomocných látok určitým technologickým postupom, všeobecne prispôsobený na to, aby sa v ňom obsiahnuté liečivo mohlo aplikovať a uplatniť tak biologický účinok, ktorého je nositeľom. Liek má liekovú formu.[1]
Slovenská legislatíva
Liek je liečivo alebo zmes liečiv a pomocných látok upravených technologickým procesom do liekovej formy a určených na ochranu pred chorobami, na diagnostiku chorôb, liečenie chorôb alebo na ovplyvňovanie fyziologických funkcií. (ods. 5)
Liek je aj prírodná liečivá voda, ak spĺňa požiadavky na kvalitu, účinnosť a bezpečnosť a má udelené povolenie na uvedenie na trh podľa § 20 ods. 1. (ods. 28)[2]
Phillips, kde si zobral tu sancu vyliecenia rakovin konvencnymi metodami s 95% ucinnostou. To je uplne zavadzanie fakt je, ze polovica ludi liecenych konvencne(chemo, radiacia a chirurgia ) sa nedozije 5 rokov. Pozri napr na oficialne statistiky
www.cancerresearchuk.org
Lepsie vysledky uvadzaju len nemocnice, kde liecia najma pouzitim roznych alternativnych metod.
Na Slovensku je to iste horsie, kedze pre nedostatok penazi v zdravotnictve ludia nedostanu taku opateru, ako v UK/Anglicku
a kedze su povolen3e len metody liecenia chirurgia/vyrezat, radiacia/vypalit a chemoterapie/otravit netreba sa divit tomu nizkemu uspechu , kedze posledne dva su zname karcinogeny, takze aj ked sa rakovinne nadory podari znicit, o to viac zamorene a poskodene telo ovela rychlejsie vyvinie dalsie rakoviny
Shayleen, kedze som tu zuz napisal tisice prispevkov, nemozem si pamatat vsetko, tak som si pomocou vyhladavaca pozrel pod slovami HIV a antiretrovirusy a cele , co som tam nasiel bolo tvoje utply na mna a viacklrat vseobecne(tj nie pre teba specialne) spomenute, ze v prirodfe je hromada roznyc antiviralnych, ako napr tento prispevok
"Nuz ja sem pisem nazory a metody roznych lekarov, co sa velmi odlisuju od beznych lekarov. Je ich napr len v USA vyse 15 000, riadne vystudovanych na medickych fakultach, ale ktori sa rozhodli napriek tlaku z medickeho monopolu pouzivat ine prostriedky na liecenie a to s uspechom. Co sa tyka HIV je coraz viac lekarov co pochybuje, ze tento (tieto) virusy sposobuju AIDS, pozri napr na
Inac rozne antiviralne doplnky su rovnako alebo este viac ucinne na virusy, ako lieky.
Ja ich neradim brat, len chcem kazdeho o nich oboznamit abu si mohol vybrat. Osobne som ich na roznych viralnych aj ja oskusal(herpes, VZV, EBV) a pre mna a moju zenu napr pracuju vyborne.
Viac na zvysovanie viralnej imunity najdes napr cez Google.sk pod mojim nickom a slovom Herpes."
Takze si prosim nevymyslaj len na to, aby si na mna osobne utocila, nech mas na to akekolvek dovody.
Viac casu nemam, aby som ho s tebou marnil, takze mi odpust, ze na tvoje "prispevky" nebudem vobec reagovat, leda ze by si ludom radila nieco skodlive.
Philips – a preto ked nevies odpoved, nikdy nestras babu velkym vtakom lebo baba rychlo zisti, akeho vtaka naozaj mas. Nevykladaj si to v zlom a neurazaj sa na tom ,je to fakt a to aj napriek tomu, ze ako cloveka si Ta vazim !
Hanka, nepoznám tvoj zdravotný stav, ťažko ti poradím, ja nie som nemenovaná osoba, ktorá na základe jedného príznaku odporúča liečbu. Komunikuj s lekárom, ak ti nevyhovuje to, čo ti navrhuje, tak choď k druhému na konzultácie. Zdravie máš len jedno, šetriť sa nevypláca.
Bylinky a podobné veci nie sú zlé, len treba vedieť odkiaľ pokiaľ. Keď mi pri rakovine ponúka konvenčná liečba šancu na úplné vyliečenie 95% tak prečo budem riskovať a vsádzať na neoverené?