Dobry den, mam zasebou prve sedenie u psychoterapeutky, porozpravala som jej vsetko co ma trapi, tazi, ake mam pocity a stavy. Bola mila a zlata davala mi zopar dobrych rad v kt. viem ze musim aj ja sa pokusit o zmenu a snazit sa robit nieco co ma bavi.
Len akonahle som jej povedala ze v skole neviem a na ulici medzi ludmi byt bez neurolu lebo hned mam vnutorny nepokoj, paniku, atd. Tak proste ona mi zacala vysvetlovat ze take lieky nemala by som len tak brat. A ako mam potom v beznom zivote existovat ked si vela krat pripadam jak ziva mrtvola ??? Odporucila mi asi 3 sedenia u nej a ked sa nic nezlepsi tak ma posle aj ku psychiatricke.
Neviem, viac som ocakavala od toho sedenia,mala som pocit akoby si myslela ze to su obycajne beznee veci co sa mne deje a vela veciam som nechapala co hovorila :(
Ake ste maly vy sedenia? Zaujimali by ma vase zazitky, a ako to pokracovalo...
Navsteva psychologicky..ako to mam chapat?
A čo si čakala - empatiu snáď a to, aby to prežívala rovnako? Neblázni.
Títo ľudia musia mať vytvorený štít, ak by ho nemali tak by sa z tých ľudí načisto zbláznili.
A nikdy ťa nemôže pochopiť či poradiť ti žiadny človek, ktorý ťa nepozná!!!!! Alebo niekto kto si niečím podobným nikdy neprešiel.
Podľa mňa bolo úplne zbytočné, že si tam išla ale tak skúsila si.
bauer presne :D a to neustale umele neuprimne pritakavanie na vsetko co povies stylom "ano to je pochopitelne ze sa tak citite" a podobne je normalne na nervy :D psychoterapia tymi volnymi asociaciami je uplne o nicom, clovek ani nevie co ma hovorit, len tak blaboce somariny aby nebolo ticho a terapeut pritakava ako debil :D a rady ziadne, len take uplne klise otrepane frazy ake sa docitate v hociakom casopise
Ja mam podobnu skusenost...ty sa ako clovek vnutorne trapis so svojou chorobou, beries naordinovane lieky, ale terapeut ti len akoby dava stale za pravdu, vyzdvihuje, ze si vies popisat svoje pocity (samozrejme ked nemas komu inemu tieto osobne trapenia povedat). Ty mas neurol predpisany od psychiatricky, alebo ako si sa k nemu dostala? Pozor s tymto, ja som si inac vypestoval peknu zavislot a tazko som sa z toho dostaval...chvalabohu som z toho von a teraz fungujem na Tritticu, aj ked este len zacina liecba a je to troska horsie ako predtym, ale to je vzdy pri zmene liekov. Hlavne je odkial a aku medikamentoznu liecbu mas nastavenu