Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Financie

dalsi

Treba pisat o tom, kolko osob v domacnosti sa stravuje. Ci je to priemerna suma za osobu, ci celkom za rodinu. Niekto napr. zabuda na stravenky, ktore minie na obedy v praci.

Ine je, ak je v domacnosti dieta a rata sa do toho aj napr. detska vyziva - umele mlieko.

Neviem, ci mam vobec napisat komplet priemer na stravu na osobu, lebo je dost nizky a mame to hodne optimalizovane. Aby z toho nakoniec nejaky politik neurobil narodnu normu dalsim utahovanim opaskom...

jacob123

prezyvka055- nepreháňaj...ak sa nestravuješ v Hiltone, alebo podobne tak neminieš 50 eur denne tak nemachruj...

centik...

(5 eur obed + 3 eura ranajky + 3 eura vecera + priemerne 3 eura nejake maskrty alebo ovocie) x 25 dni do mesiaca lebo niektore dni cosi z toho usetrim = 350 eur mesacne jedlo.. minus inkaso, faktura za telefon, lieky, sem-tam nejaka obnova satniku, doprava,... a clovek je na nule.. teda v lepsom pripade

Adam1980

Dá sa najesť do sýta za 500€ ale i za 80 eur na mesiac na osobu a taktiež za 500 sa dá najesť nezdravo kde to pri 80 eur zdravo, podľa toho kto aký je a komu sa ako chce. Ja sa najem za 85 eur už len to ak si varíš sám ušetríš denne aj 3eura..

ewelin2828

aj mňa by zaujímalo koľko presne do mesiace minieme s priateľom na stravu :D nikdy som to nejako do posledného centa nerátala (niežeby ma to nezaujímalo, nie sme žiadni pracháči, zarábame rovnako ako 80% pracujúcich Slovákov, ale fakt som to ešte nikdy do detailu nezisťovala)...ale cca môžme čisto na stravu minúť 100-150 Eur...a to na jedle nešetríme ;)..je to málo viem, ale cez víkendy sa stravujeme u svokrovcov, ktorí nás v nedeľu nabalia niekedy aj na celý týždeň, taktiež máme rôzne domáce potraviny (zaváraniny, zelenina, ovocie, mäsko)...takže na to všetko míňame asi aj veľa heh