Dobrý deň prajem všetkým...
No je to tu, blížia sa maturity a ja sa neviem rozhodnúť kam ísť.
Možno by mi ľudia na tomto fóre mohli pomocť, preto píšem sem.
No, problém je že nemám rád matematiku. Keď sa učím, tak ju aj celkom dobre ovládam - ale proste to nechcem robiť. Nemám ju celkovo rád, a aby som prešiel cez matiku na vysokých školách, musel by som sa pravidelne bifliť, čo by bola depka ako svet.
No som výborný z angličtiny, idem maturovať level B2 a mám výbornú prax hlavne v písanej angličtine. Rád pomáham ľudom na roznych fórach.
Ale neviem si predstaviť samého seba ako učiteľa.
Viem veľmi rýchlo písať na počítači, rýchlo používať myš (vďaka bohu za hry) a veľmi rýchlo sa učím veci na počítači. Hlavne software, v hardware sa moc nevyznám, len základy.
Myslím si že som dobrý z ekonomiky, hoci teória mi až tak nejde, ale mám správne myslenie na tieto veci.
Ale niesom veľmi komunikatívna osoba, a nemám rád veľkú zodpovednosť lebo sa bojím že niečo pokazím.
Finančne niesom náročný, taký decentný plat okolo 500-600 € by mi stačil (toľko má otec, je robotník vo výrobných halách, nemá vysokú školu).
Zvažoval som aj možnosť neísť na vysokú. Ale na robotu si prídem príliš mladý, veď 19 rokov to som ešte taký nedopečený kiddo. Možno ísť do zahraničia, s tou angličtinou.
Tak moja otázka na tomto fóre je:
"na akú vysokú školu by sa človek opísaný v tejto diskusnej téme mal vybrať?"
Prípadne "aké zamestnanie v budúcnosti by tejto osobe pasovalo?".
Som veľmi vďačný za odpovede!