Idem sa zblaznit. Sama zo seba. Som vydata, mam dceru malinku a cakam druhu, no a napohlad skvely zivot. Manzel je uzasny, milujem ho, aj svoju dceru. Mam najlepsiu priatelku a asi som sa do nej zalubila. Predstavujem si, ze sme spolu a paci sa mi ta predstava! Neuveritelne si rozumieme. Mam pocit, ze sa z toho raz zblaznim. Nikdy to nikomu z nich nepoviem, necham si to v hlave. Ale je to cele divne :(
Vsetko je divne
Nech mi tu aj vynadajú, že som necitlivá, je mi to jedno.
Ty nevieš, čo sú problémy, moja zlatá. Máš tak úžasný život, že ti už príde nudný (možno tvoj manžel ti príde nudný, lebo ťa nebije, negambluje, nefetuje, neožiera sa, ale takého by si asi chcela, taký by možno vyhovoval tvojim predstavám) a chceš zažiť nejaké dobrodružstvo.
Úplne nechápem tieto ženy, čo majú všetko a preto začnú vystrkovať rožky a vymýšľať.
Keby si mala iné starosti a mužíček by ti nebehal okolo zadku, tak by ti také myšlienky na um ani nikdy nevzišli. Lebo to len takým, čo nemajú skutočné problémy.
Radím ti: zamysli sa nad sebou a nad tým, či to nie je trochu sebecké, nespravodlivé a kruté voči tvojmu mužovi i voči tvojim deťom, alebo si pusti "V siedmom nebi" s Rozborilom a porovnaj si ten tvoj "nešťastný" osud s tými ľudmi.
Tiez by som jej to nehovorila. Ani muzovi. Ale co s tebou. Naozaj neviem ako poradit.
Je to veľmi zložitá situácia ale to, že to v sebe dusíš ťa psychicky zdeptá... Som nad tým uvažoval ale ozaj ti nezávidím túto situáciu.
Pravdepodobne budeš ako sa volá ten novodobý trend BI ale dá sa s tým žiť, najhoršie, že je to tvoja naj kamarátka.
Ak by ňou nebola tak ti poradím prerušiť akékoľvek kontakty ale takto ozaj neviem. Jej by som to v žiadnom prípade nehovoril ... nemusela by to pochopiť...