Nevkus starších žien - toto mi vysvetlite prosím

Príspevok v téme: Nevkus starších žien - toto mi vysvetlite prosím
pozorovateľ

Zdravím, nedá mi, ale musím sa niekde zdôveriť so svojím zistením z pozorovanie svojho okolia a najmä žien kedže mám oči. Prečo niektoré staršie ženy vo veku 50 a viac rokov trpia veľkým nevkusom v obliekaní ale najmä v líčení a farbení vlasov? Určite ste si to všimli aj sami tie fialové, ružové, oranžové vlasy na ich hlavách a klaunovské líčenie úst a očí. Ja sa normálne niekdedy až zľaknem ak zoči vočí stretnem takúto zrúdu. Fialovoružové tiene na očiach, sytoružové a krvavočervené rúže na ich zvráskavených perách. To tie ženy nemajä doma zrkadlá alebo čo? Ako poviete si že debiliny riešim, ale od nového roka mám novú kolegyňu ktorá sa k nám dostala ako inak po známostiach. Má asi niečo po 55 aspoň tak staro vyzerá a pohľad naňu je strašný. Zmaľovana ako bordelmama. Ja sa naňu musím dívať väčšinu svojho osemhodinového prac. času a je mi zle z toho. Navyše nosí na sebe samé kožušteky a pripadá mi ako z moulin rouge či ako sa ten film volal. Strašne rád by som jej povedal nech sa ide umyť ale nemám tu odvahu kedže som mladý. Ale byť šéfom tak jej to prikážem.
No je ich viac takých klaunov v ženskom prevedení čo vidávam ale na túto sa musím dívať v práci. Máte aj vy takéto čudá medzi sebou alebo len ja žijem v takom meste :D

embryo

veru, krasa od prirodzenia je najintenzivnejsia:-)

co ak su to zeny, ktore si vedia vybavit na svoj vkus invalidny dochodok? :-)

Slobodna

Nuz prirodzena krasa je prirodzena krasa chlapci ;) osobne si myslim, ze nevkusne zeny nie su ani tak nevkusne ale psychicky chore, lebo zhnite vnutro nezakryjes ani handrami ani tonami makeupu :p

Blake

suhlas s doubledog, nevkusne zeny/muzov stretnes vzdy, ci medzi mladsimi, starsimi..chapem, ze ta to moze iritovat, ale asi s tym nic nezmozes..kazdeho osobna vec ako sa doma nastroji :D ja som zasa vzdy v soku, ked vidim do oci bijuce nadrobene chemlony vo vlasoch, botoxove pery, umele kozy, metrove farebne pazure, nalepene mihalnice a uz spominane cierne marfuskine obocko robene podla sablony a este ked to ide nahodou vsetko v jednom, cista pohroma :D ale co s tym narobim? dakujem bohu za sebareflexiu a za aspon si myslim stipku dobreho vkusu..ak su ti ludia pri pohlade do zrkadla so sebou spokojni, tak im to doprajem..aspon sa mam na com pobavit a svet nie je jednotvarny a nudny :)

doubledog

tento nevkus sa siri aj medzi mladsie zeny.
tiez chodia dost zvlastne zmalovane a dogabane.
a uplnym extrémom je podla mna moda upravy obocia.
to je fakt des.
a uplne ta chapem, kukat sa v praci neustale na takyto objekt, to je fakt za trest.

Deria

Na tvoju otazku sa neda jednoznacne odpovedat, lebo vsetko je vec vkusu. To je jedna vec. Druha vec, su zeny, ktore nosili aj v mladom veku vyrazny makeup, ci vystredne oblecenie a zrejme nezaregistrovali, ze zostarli, ak sa citia v duchu mlade. No a potom su aj take, ktore si myslia, ze kilom makepu zakryju vrasky. Ale zvlastne, ze to tak riesis, mas s tym nejaky problem?

buzela

Vidim, ze ta tu pekne skritizovali :D
Ale mas pravdu. Je to preto lebo vidia ako starnu a chcu este tie posledne roky co im zostavaju konkurovat mladsim rocnikom co sa im vsak velmi nedari. Take babky pankerky :D Ale tie farebne kombinacie v obliekani nielen v liceni :D Ruzove vlasy, zlte cizmicky, biela sukna...