Varikokela cvicenie

Džon

mohol by som po operacii sa dať na beh?
Neviem si život bez športu ani predstaviť PC by ma zničil.pred cvičenim kedy som nebol limitovany unavou som cez prazdniny od 7 rano do 5 rano v pohode fičal za pc a potom som spal cez den a takto sa to časovo posuvalo ked sa nedobij mam nespavosť a vždy som s tym mal problemi cvičenie pomohlo ... ale dosť vylievania srdiečka trochu mi z toho pre.ebava

Džon

a ako si natom teraz? 18 .6 idem na ultrazvuk ak mam aj na pravej strane tak laparoskopicky? si po operacii maš normalnu erekciu ? ja mam trochu slabšiu a nemyslim si že by sa to zlepšilo asi by som šiel na tu laparoskopicu par ludom to pomohlo hydrokely sa snať časom zbavim a čo sa tyka recidivity nestraš ani :) ja mam tolko otazok teraz a hlavne ako je natom tvoj testosteron ma to vplyv na testosteron ? ... dakujem za odpoved

Genesis

Ano posiloval som. Bohuzial silove sporty vela krat sposobia varikokelu najme vzpieranie, kulturistika atd.

Poradil som ti to najlepsie co na Slovensku mame a tou je antegradna sklerotizacia spermatickej veny v Lucenci.

Je to to najbezpecnejsie pokial mas lavostrannu varikokelu.

Pokial ti nerobi problemy tak to riesit nedoporucujem. Pokial sem tam pobolieva alebo mas znizenu plodnost alebo zmenseny postihnuty semennik tak potom Lucenec.

Samo sa to nikdy nezahoji a bude sa to casom len zvacsovat.

Džon

genesis.. už som niekde čital tvoje prispevky ako si natom momentalne ? bol si na operacii ? ako dopadla kolko mas rokov a v akom veku sa to stalo posiloval si? daj vediet . dakujem

Genesis

Ano moze to skodit. Pri oboch cviceniach sa zvysuje vnutrobrusny tlak co ma za nasledok napor na varikokelu a jej dalsie zvacsovanie.

Moja rada. Sklerotizacia Lucenec.

!Neoperovat na slovensku a hlavne v ziadnom pripade nie laparoskopicky - vysoke riziko naslednych hydrokel a recidiv.!

Džon

Vraj nato ma vplyv fyzicka namaha ale tak neviem ja viem o svojej varikokele tyžden a nezaznamenavam pokles vykonu alebo zvečovanie podla mna je to suhra nahod v organizme jazdim tazke vahy a žiadny tlak tam dole necitim mam v plane že na nejake stranky ako je tato budem pisať obsebe a ako sa to vyvija či to ma vplyv na hormony konkretne testosteron a postnem to nejaky mudrlanti hovoria o poklesu testosteronu tak sa uvidi necham si ju až do komplikacii napr pokles testosteronu zla erekcia a tak neplodnoať neriešim obnovy sa jednoducho operaciou. je to len tyžden tak sa uvidi napr po polroku budem sa snažit chodiť na endokrinologicke testy ako často mi to doktory dovoliapekne ich pootravujem hlavne sa bojim o moj testosteron nerad by som spašitnel kvoli žile pri mojej nadpriemernej genetike