Uz sa to niekomu stalo?

Príspevok v téme: Uz sa to niekomu stalo?
Mata5f

Jednoducho bola noc. Uprostred nej som sa prebudila s pocitom ze niekto na mne lezi. Mala som pocit ze sa nemozem poriadne nadychnut a citila som ako keby som sa stale viac a viac zabarala hlavou do vankusa. Nemohla som sa pohnut a pocula som silne dunenie. Neviem ako ale podarilo sa mi pohnut hlavou a videla som na sebe nejaku tmavu postavu skor by som ju prirovnala k nejakej chlpatej gorile ale to uz bol asi vyplod mojej fantazie ale aj tak bolo to strasne neprijemne. Fuj uz to nikdy nechcem zazit. Postupne to pres a od strachu som som sla pod paplon a celu noc som sa pod nim potila. Nie neberiem ziadne drogy, nikdy som ani nebrala a ani tabletky na nejaku chorobu a nepjem alkogol. Keby niekto uvazoval nad takouto vecou. Zazili ste nieco podobne? Neviete co to mohlo byt? Doteraz som z toho taka vyklepana. Sa bojim ze sa mi to stane znova

winvik

Mozne to je, myslim ze uz to tu niekto na fore opisoval, respektive nieco tomu podobne...
Neviem ci je toto presne spankova paralyza alebo nieco tomu podobne. Pripadne zatiahnut do toho aj nejake nadpriridzene veci, narazam teraz na tu tmavu postavu...
Ja osobne som toto nezazil, skor som mal pocit ze sa vznasam kusok nad postelou a ked sa prebudim tak padnem nas5 do postele...