Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo mi je? (zhrnutie)

Príspevok v téme: Čo mi je? (zhrnutie)
Arwyn

Zdravím, napísal som tu už veľa postov, ale žial som nedostal riešenie, tak sa to pokúsim zhrnúť v nádeji, že by mi vedel niekto poradiť.
Trápia ma časté bolesti hlavy (najmä v zátylku), neustála únava, slabosť svalov (najmä v nohách), fascikilacie po celom tele (ale najmä na ramenách, lopatkách, chrbte, zboku na rebrách a nohách ale aj na krku, hrudi a rukách) ďalej brnenie v končatinách (najmä lavá noha), neustále praskanie, pukanie klilanie atp v krku vychádzajúce pri každom malom pohybe alebo nádychu a ešte precitlivenosť ma chlad (môžem sa akokoľvek naobliekať ale aj tak stále so mnou trasie)
Začalo to asi pred pol rokom len klikanim v hlave (alebo v krku?) počas behu (čo krok to klik). Teraz už pri behu cítim v hlave len tlak.
To by bola hlavná časť vecí čo mi začali vadiť, a teraz k testom ktore mi robili:
Zakladne krvne testy (neviem presne čo všetko beru)-vpohode, RTG hrudníka a krku pohode, CT (s kontrastom) a MRI (bez kontrastu) mozgu a ciev ciste, MRI krč.chrbtice a toho prechodu medzi hlavou a krkom naslo nieco co mi doktor vysvetlil ako degenerovane platnicky (neviem ci to moze to vsetko sposobovat) elisa negativna, wb pozitivny ten prvy riadok z 8, zaver negativny, spirometria vpohode, hormony vpohode, oftamologicke vysetrenie vpohode a to je asi vsetko, dalej dam len vedet ze tieto testy boli robene vsetky v case ked to len zacinalo cize zhruba 5 mesiacov dozadu. Ďakujem za čas ktorý ste si našli na prečítanie môjho postu a ďakujem za každú radu alebo tip.

sponka1

ahoj,Arwyn daj sa vyšetriť Mudr Filipovou.Hlavou otačaš vďaka stavcu Atlas,to je ten prechod.Všetko čo pišeš ti može sposobovať nespravne postavenie toho stavca.....

mascha

tak sa drž vlastnej intuície,hľadaj,skúšaj napr. teplo uvolňuje stuhnutosť...
ináč na autoimunne ochorenia sú dobré enzymy,ale ďalej,to už je téma pre RNG

Arwyn

Hej hej ale nwm co to je nie vzdy to vie imunitny system poriesit napriklad pri nejakych atoimunitnych chorobach pochybujem ze pomoze posilnit imunitu, ale zacalo to tym krkom a aj teraz ho mam stale stuhnuty a pri kazdom pohybe tam nieco vrzga skripe puka klika praska a nwm co este ci by to nemohol byt nejaky pricvaknuty nerv alebo nieco podobne dost casto som si pukal krk ci mi aj to nemohlo uskodit :/

mascha

niektoré vyšetrenia môžu byť sčasti s falošnými výsledkami,ja to považujem za neurologickú záležitosť,už sa nezdržuj diagnostikovaním,pri všetkých chorobách má podstatnú úlohu imunitný systém,treba ti ho posilniť,musíš mať v sebe nejaké patogény,toxíny,ťažké kovy,navrhla by som na absorciu napr.liečebný /zelený/íl,chlorellu,atď