Ahojte, tak sa zamyslam, prečo sa psych.lieky beru roky, aj dokonca zivota, a ludia su este s tym aj stotoznení az spokojni...
Psychiatricke lieky
a nielen astra, presne tak, dakujem za radu
alebo by som to mohla ukoncit cele, a vsetci usetria a bude pokoj a klud, a vsetci budu psychicky zdravi a lieceni
Astra Zenecca kvôli tomu neskrachuje, nemusis mat obavy, moja. Maju viacero nosnych preparatov na rozne diagnozy, nejaka liekovka ich trapit urcite nebude.
kablica, no jasne, a farma firmy skrachuju :D
liekovka, tak to neber, ked si myslis, ze to nepotrebujes. Poistovna usetri a na ineho pacienta bude viac casu a penazi.
Nuz ale treba prihliadnut aj na toto, a nie len slepo verit tvrdeniam vacsiny lekarov.
www.cbsnews.com
no ja toho zazivam vselico, len rada by som bola, kebyze uzivam nejaky liek niekolko tyzdnov, a nie roky, alebo ako definitiva dokonca zivota.
brala som Seroquel, a ked som si ho nedala bolo mi tak hnusne-zle od zaludka, potenie, slabost. hotovy abstak.
je smutne ze clovek je uz zavisly na liekoch co maju nespocetne mnoznostvo neziaducich vedl.ucinkov,medzi nimi aj pokus o samovrazdy alebo smrt-staci si len precitat tie letaky
napr si nechcem predstavit prezit 9 mesiacov tehotenstva bez liekov a este dalsie mesiace kojenia-bez liekov..mam 31 r, deti ziadne, a zmierujem sa s tym ze ziadne ani mat nebudem
presne je to nepochopitelneho pre toho čo nič nezaziva,ael tak ja vlastne neviem čo zazivas neda sa to presne definovat :)
mozog mi príde dost neprebadany...
vysku cukru v krvi si diabetici zistia lahko. ale co kde v mozgu chyba asi tak lahko nie...
nie nevadi mi, ze si pichaju inzulin..
nech si kazdy picha co chce.
len nechapem, preco psych.lieky ludia uzivaju aj cely zivot
chemoterapiu tiez ludia neuzivaju cely zivot .) a vobec, porovnavat rôzne ochorenia telesne s dusevnymi mi pride problematicke
Preto, lebo lieky len odstraňujú symptómy ochorenia a v mnohých prípadoch sa po ich vysadení dostaví ďalšia dekompenzácia...ale radšej s nimi celý život ako bez nich v tých strašných mučivých stavoch, alebo ešte lepšie je to nazvať trýzeň. to pochopí len človek, ktorý opakovane prešiel veľmi ťažkou depresiou. to nie je, že bolí ma hlavička, tak si dám tabletočku nejakú a prejde to. tie stavy samé neprejdú..