Ahojte, mam problem asi pol roka randim s jednym chalanom. Zoznamili sme sa cez internet cez zoznamku, a len tak zo srandy som si tam dala iny vek o 5rokov menej ale fotku aktualnu, bola som po rozchode tak som sa nudila a pisala si s chlapmi roznych vekovych kategorii. On ma 23r. ja som tam dala ze 25r. ale v stkutocnosti mam za par dni 30r. Zacali sme sa stretavat, a ja netusila ze sa do mna zalubi a dame sa dokopy. A teraz neviem ako mu povedat pravdu o mojom veku. Prosim poradte mi, co mam robit!
Klamem priateľa ohľadne veku, čo s tým?
DonBosco - to si teda zadrel :D
kikusqa, normálne mu to povedz a hotovo, čím skôr :)
Máš 30, tak by si mala mať viac rozumu, mala by si hľadať niekoho do života. Ten 23r ti len zoberie pár pekných rokov a ty ich už veľa nemáš. Vek nerieš, rieš to s kým zostarneš, ten 23r to evidentne nie je.
ono je jedno ako, ALE čím skôr tým lepšie. Kľudne mu daj prečítať aj túto tému, alebo to čo si napísala tu, len s malými zmenami napíš na papier a daj mu to prečítať. A dolož občianskym, aby si nemyslel, že sranduješ. No čím dlhšie to budeš odkladať, tým ťažšie sa ti o tom bude hovoriť. Hneď teraz vezmi pero do ruky a keď sa stretnete mu to daj prečítať. Pekne nádych, výdych a uvidíš, či to prežijete alebo nie.
skorosenior
tak vek rohozdne nie je len cislo ;) ale dobre, drzim palce :D
Bojim sa jeho reakcie. Ale je nam spolu naozaj dobre, leb mu uz nechcem klamat strasne ma to trapi. A najradsej mam ako zacne hovorit, vtedy neviem ci sa smiat ci plakat, ze zlatko vee ty vobec nevyzeras na 25r. kedy by som ta nepoznal tak ti tipnem tych 21r. To uz mam naozaj vtedy dost a rychlo menim temu.
Teraz to nadľahčím ale bude to fungovať.
Až ho poriadne uspokojíš tak sa ho po chvíli opýtaj:
"Tak čo, aká som bola"
"Fantastická"
"No fantastická možno nie ale dúfam že celkom dobrá na 30 ročnú ženu, poďme ešte raz".
Neboj sa, predýcha to. Teraz si na vrchole, či má chlap 16 či 60 každému by si sa zdala atraktívna. Vek je len číslo.