Dobrý deň, už druhý tretí deň ma neuveritelne svrbí a páli medzi nohami a ja už sa seriozne vážne idem zblázniť. Prednedávnom som ochorela a mala som chronický zápal dutín na čom som následne musela brať antibiotika, ležať v posteli a potiť sa. Ledva som vtedy žila úplne ma to odrovnalo, asi včera som sa konečne vyliečila a teraz mám neustále svrbenie a pálenie a najhoršie je že ja by som kludne ráno vybehla k mojej gynekologičke ale sú sviatky a ona neordinuje. Používam canesten masť, lactacyd femina +, už som si spravila aj z rebríčka kúpel v ktorom som sedela 25minút a nič. Priatel chce sex a ja chcem byť konečne zdravá. Fakt sa už zbláznim :(
Prosím niak mi pomôžte. Už od vianoc som chorá. Zajtra je silvester a ja si nechvem doma škrabať medzi nohami :( mám 17 rokov a naposledy keď som mala niečo takéto bol september a to boli plesne. Celú noc nespím a ja nezvládam choroby :( som zúfalá, prosím, pomoc :(
Pálenie a svrbenie pyskov a pošvy
:-) presla som si niecim podobnym. Nie je lahke sa z takychto problemov dostat. Ale podstatne je prist na to preto taketo problemy vznikaju co ich vyvolava aby si ich riesit mohla
Aj ja som mavala opakovany problem. Casto som mavala vaginalne mykozy a nevedela som sa toho zbavit. Vyskusala som rozne lieky, vyzivove doplnky, babske rady, ale nic nepomohlo, aj ked sa mi mykozy stratili, casto sa opakovali. Nakoniec mi kamaratka odporucila wobenzym. Ten mi velmi pomohol
pekny piatok prajem :-) potrebujem od vas radu. Uz je to asi druhy tyzden co si vsimam, ze ma zacali svrbiet intimne partie. Myslela som ze je to normalne ale svrbi to coraz viac a nesmierne ma to hneva. Najma ked som niekde vonku medzi ludmi tak ma to dost trapi. Neviete mi pomoct co s tym? :-(
ahoj. v prvom rade utekaj za svojim doktorom... asi to nebude nic vazne, ale on ti poradi... ja som dostavala v tychto pripadoch nejaku mast co mi lekar aplikoval a pomohlo.. a potom som mala zapl pluc a 3 mesiace atb.. a myslela som pol roka ze sa zblaznim z toho ake som mala stale zapaly... a pomohla mi taka blbost ako vymena tamponov.. pozri na toto : www.drmax.sk
objednavam si ma maxe, pride postou a veget :)
a fakt pomohlo :)
Ja Ti poradím Lomexin krém alebo kapsulky, ale musíš si to dať predpísať u gynekológa. Veľa šťastia.
Uz som bola liecena na palenie a svrbenie no este slabe svrnenie tam je kvasinky to nie su.co mi poradite?zdravi Lenka dakujem
ako si sa nam rozcertila slecna.
mala by si vsak jedno vediet. To ockovanie ta nechrani pred vsetkymi typmi virusov HPV. Je to len farmaceuticky biznis. Existuje niekolko desiatok typov virusu HPV a ty nikdy nemozes vediet akym typom ta chlap nakazi. Skory zaciatok sexualneho zivota v tak mladom veku je vzdy riziko. Poznam dve zeny o ktorych som vedela ze zacali spavat s muzmi uz od strednej a jedna uz zial zomrela na rakovinu krcka maternice a druha sa na nu lieci. Jedna mala 31 ta druha ma 36 rokov. Cim skor sa dievca vystavi sexualnym chutkam tym skor sa u nej zacnu bunky zvrhavat.
a navyse sex porovnavat so soferovanim a varenim je pekna blbost od teba. Sex je nieco uplne ine co ty na svoj mladucky vek nemozes este pochopit :)
Pralela.
Sexuálne žijem od mojich 16. V 14tich má znásilnili takže áno sexuálne som začala žit v mladom veku kedy je to zákonom povolené a absolútne to nie je zakázané alebo niečo nenormálne. Vaše moralistické reči ma nezaujímajú mám 2 a pol roka jedného a istého muža a milujem sex s ním je to ten najdokonalejší relax na svete a nikdy by som sa toho nevzdala. Vy a vaše mníšky ma nezaujímajú, mimochodom pani gynekologička mi oznámila že je to kandidóza spôsoboná ANTIBIOTIKAMI! Proti rakovine krčka maternice som bola očkovaná už ako 14ročná takže sa naozaj o mňa nemusíte báť a ani o moje poškvrnenie :) je úplne v poriadku a keby nemám túto chorôbku tak sexuálne žijem aj aktuálne.
Mladý vek? :D ani nie za dva týždne mám 18 ale to vám tu nemusím písať. Nemám mladý vek na šoférovanie, zarábanie, upratovanie a makania do školy ale na sex áno? :D a vypustiť z pusinky niečo také ako "tak ti treba" je vrchol drzosti a nevyspelosti :)
A úprimne, ak mám raz dostať rakovinu tak ju dostanem bez ohladu na to či som to chcela alebo nie, no kvoli strachu z choroby sa nebudem obmedzovať.
Tak vám poviem ;)
Ak mas zapal mocoveho mechura, tak mne pomohol berberine, serrapeptaza, n-acetyl-cysteine, ale to si treba objednat z netu.
Adinka: a prečo nie šípky či vyplachy? Koľko razy mi dal gyndo tie jedny či tie druhé a pomohlo