Je rozhodnuté?

Príspevok v téme: Je rozhodnuté?
Daaayn

Dobrý večer prajem... Rád by som sa vám zdôveril a bol by som rád, keby ste mi nato povedali svoj subjektívny názor. Jedná sa proste o ženu... Je dosť zvláštna situácia, sám ju úplne neviem pochopiť, preto vás chcem požiadať, neviem či to môžem nazvať radou. Ľúbim jednu ženu, snažím sa jej to stále dávať najavo, no keď prišlo na lámanie chleba, tak jej odpoveď bola, že ma berie niečo ako blížneho môžem to nazvať ako nejakým súrodencom... Snažil som sa to akceptovať, po nejakom čase som chodil aj na schôdzky s inými ženami, a to jej dosť prekážalo ak som jej to povedal, začala nesmierne žiarliť, povolili jej nervy. Potom sme sa na pár dní odlúčili, čo ma veľmi mrzelo... Potom sme sa znova stretli a snažili sme sa si to vyrozprávať, že prečo to tak je, že prečo v tej danej chvíli žiarlila, jej odpoveď nato bola, že si myslí, že tu budem pre ňu vždy, že sa toho bojí... Čo mi príde dosť zvláštne nato, keď mi prvý krát oponovala tým, že ma berie dajme tomu ako súrodenca. Do teraz sme si to stále nevyjasnili úplne, a mňa to neskutočne zožiera tým, že stále nato myslím, ako by to mohlo byť inač. Možno je to tak, že bojí, že ma stratí, už dlhší čas sme veľmi dobrý priatelia, možno sa bojí, že po rozchode čo nechcem, sa odlúčime, ale ja som zásadový človek, jednoducho, keď mi človek nedá pádny dôvod nato napríklad nemať ho rád, tak taký nebudem. Každý dostane takú lásku, akú si zaslúži, a podľa toho sa aj riadim. Veľmi ma to mrzí ako to je, možno to znie infantilne, ale proste ja cítim stále to čo pred tým, a nemienim to zatiaľ zmeniť. A jednoducho v tom pár vecí neviem pochopiť, za všetky názory budem vďačný. Ďakujem pekný zbytok večera.

Daaayn

Ja som tu proste napísal len niečo, čo by som rád z toho pochopil aj z iného uhľa pohľadu, toť jest aby som to videl aj inými očami. Chcel som proste zistiť aj iné alternatívy, ale ako tak pozerám tak som to trošku aj podcenil. Pretože odsúdiť niekoho, že sa hrá na úbožiaka, že som ako cvičená opička atp., veď nikde v tomto texte som nepísal svoj životopis, svoju psychologickú analýzu ani nič podobné... Veď som len chcel viac uhľa pohľadov, nič viac nič menej... A dobre, že ste ma tu (ne)začali moralizovať už úplne od korienkov... Vysvetlite mi, ako ste vydedukovali z týchto pár poznatkov ktoré som tu napísal, aký som tip človeka, čo pre ženy robím alebo neviem čo... Poznám ju už dosť dlho ak sa nemýlim, myslíte si, že som len tupo stál, a pozeral sa jej do očí? Myslíte, že som nesledoval aká je, ako sa chová a tak ďalej a tak ďalej...? Myslíte si, že do teraz som skákal ako tlieskala? Áno záleží mi na nej, stál som pri nej vždy, ale preboha veď to je bežné v živote, ak dobre viem... Ja vám nemám nič za zlé, ale jednoducho, ako ste mohli poniektorý dospieť k tak chabým záverom...

ldskfjsl

a este by som dodal ze vsetky zeny su haklive ked niekto odhali tieto ich falosne umysly na zaistenie pohodlneho zivota a vsetky budu vzdy svorne tvrdit ake su nevinne a ze hlavny problem je urcite nejaky emocionalny blok a podobne hluposti, len aby sa nadalej mohli tvarit ako nejake zranitelne a citlive dusicky.. ale pravu tvar tychto zien vsak vzdy skor ci neskor prezradia ich realne skutky plne manipulatorstva a bezcitnosti. a myslim si ze okrem par playboyov sa este nenasiel chalan ktory by na takuto nenarazil pretoze zeny maju toto falosne manipulatorske spravanie jednoducho v krvi od prirody

ldskfjsl

ved ano mas pravdu, ja hovorim len svoj nazor ktory je zalozeny na realnych skusenostiach a ktory sa mi podla toho javi ako najpravdepodobnejsi. samozrejme existuje aj nejaka sanca, ze to nie je jej vypocitavost ale sa len boji vztahu a podobne, no podla mna je proste mensia pravdepodobnost ze by to bolo takto.. ale to uz je na Daaynovi, ale radsej nech zvazuje aj takuto moznost a nech si preklepne ci nema aj taketo umysly nez sa zbytocne trapit s mrchou..

Alexandra-xx

Tlieskam ti ze mas o nás ženách takú úžasnú a 100% pravdivú mienku..Ze všetky sme svine, no zjavne mas aj ty nejaký psychicky problém... Nechápem ako môžete odsúdiť človeka ked ste si o ňom prečítali pár riadkov a nikdy ste ho nevideli ako sa v skutočnosti sprava a vo všeobecnosti o ňom neviete toľko aby ste si o ňom mohli urobiť mienku... Môže byt problém v tom ze sa bojí vzťahu, ale na druhej strane môžete mat pravdu aj vy ze je vypočítava.. Je tam 1000 možnosti prečo odmieta vzťah a prečo sa sprava tak ako sa sprava ale mi na to nikdy neprídeme a je na dayyynovy aby sa rozhodol co je správne...

ldskfjsl

tam ziadne priority nie su a ona nema ziadny problem so sebavedomim, len ho jednoducho vyuziva ako sluhu ktory jej zadarmo spravi vsetko co mu povie. chodit s nim nechce lebo ju nevzrusuje ale stratit ho nechce tiez lebo je pre nu uzitocny, takze to len na neho zahrala takym sposobom ze budme kamarati a mozno, ak budes naozaj velmi dobry, tak by teoreticky cosi byt mohlo, teda udrzuje ho v neistote a dava mu akoze nadej aby mal motivaciu jej dalej sluzit. je to len dalsia vypocitava svina akych je medzi zenami dost.. to im uplne vyhovuje jedneho mat v zalohe ako poslusneho sluhu a spavat s inym ktory ju pritahuje.

Alexandra-xx

To nepochopia lebo to je proste naša ženská logika :D niečo nechceme no zároveň chceme :D nwm s ktorým názorom sa mam stotožniť úplne ale v podstate tiež súhlasím s tým ze nechaj ju nech si ujasni priority a potom robiť ďalšie kroky..

MultiLevel

Nema pravo ziarlit na to, ze sa s niekym stretavas, sama ta nechce, ale stretavat sa s inymi nemozes? Vobec nerozumiem takymto vztahom a je jedno, ci ide o vztah milostny, alebo kamaratsky. Nikto nema pravo si narokovat na niekoho, urcovat tomu druhemu s kym sa stretavat moze a s kym nemoze....ani v partnerskom vztahu, toboz nie, ked ste kamarati. Nechaj toto dievca, nech sa da same najprv do poriadku, lebo aj keby ste zacali spolu chodit, mali by ste veeela problemov. Ma so sebou nejaky problem, mozno sama o sebe nema zrovna vysoku mienku....Clovek vyrovnany sam so sebou toto nerobi :)

limpopo

Presne súhlasím s prvým príspevkom. Ona sa nebojí že ťa stratí ako "potenciálneho partnera", ona sa bojí, že ťa stratí ako kamaráta alebo "súrodenca", s ktorým môže manipulovať a robiť si s ním čo chce, a že ťa ako kamaráta získa iná žena.
Predpokladám, že si jeden z tých chlapov, ktorý by pre ženu zniesol aj modré z neba. Nemaj mi to za zlé, ale s týmto dnes u žien fakt nepochodíš, akurát si z teba spraví cvičenú opičku, ktorá ju vždy zobere autom kam si povie, pomôže jej pri sťahovaní nábytku, pri XY, a nakonec ju zbalí najvačší grázel z jej okolia, ktorý jej dá prvy "po papuli" a nebude skákať tak ako ona píska :)

odpovedam

kto si nie je isty sam sebou, nie je si isty ani druhymi... takze hladaj v tom jej nizku sebavedomie... ale obavam sa, ze s tym nic nespravis

Daaayn

Ďakujem za názor. Ale proste z môjho uhľa pohľadu v živote nikdy nič nie je definitívne, všetko sa môže zmeniť v priebehu sekundy. A keď človek 100% nevie čo presne chce, tak to nie je definitívne. A od nej bolo avizované, že to presne nevie. V iných situáciach to vyzerá úplne inač čo sa týka príťažlivosti atp. Len ako prišlo na lámanie chleba, tak prišla taká neistota z jej strany, práve preto som sa obrátil na vás, aby mi aj iný povedali, ako inač sa dá vnímať tá neistota.