Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako mat tehlicky na bruchu?

Mia_553

A ak by si sa este v niečom chcel poradiť tak on ti s radosťou poradí ale samozrejme písať to zaňho budem musieť ja :D a naozaj lukasovym radommozes dôverovať lebo keď sme spolu začali bývať ( sme úplne nevlastný súrodenci) tak aj mna odkopal k dokonalej postave :D takze vďaka svojmu diktarorskemu bratovi mam v 14 svalnaté telo a ak sa budeš snažiť budeš mat take aj ty ;) myslíme na teba a mas našu podporu!!! ;))

Mia_553

Môžeš za deň urobiť aj 1000 brusakov aleak ich robíš všetky za sebou bez prestávky alebo bez iných cvikov vymyká sa to účinku.. Ak chces naozaj dosiahnuť tehličky najlepšie je kombinovať viacero druhov cvikov vo viacerych sériách (v pohode nájdeš na nete alebo veľmi dobrá je kniha Telo ako posilnovna tam určite niečo nájdeš) a este jedna rada: klasické brusaky sú neni veľmi dobre na tehličky ani celkovo nie lebo viacej ničia chrbát akoby budovali svalstvo... No a potom este ta strava ale o tom sa mi zdá zbytočné hovoriť...
Ps: viem ze som baba ale mam brata futbalistu, ma 15 a už ma tehličky aj som sa mu prečítala presne to co si sem napísal a poradil mi toto takze ti to v podstate radí 15rocny futbalista s tehlickami na bruchu len je lenivý to napísať tak som to urobila za neho aby som ti pomohla :))