Prosim vas chlapci, chlapi a muzi. Moze mi niekto podat vysvetlenie preco sa jeden chalan ktorého poznam uz asi tak dva roky stale skriabe v rozkroku? Proste ked sa s nim rozpravam tak neviem ci si to uvedomuje ale ruka mu z nicoho nic zabludi do rozkroku a zacne sa tam skriabat. Trva to kratko a potom zas. Robi to aj ked sa bavi s inými ludmi alebo ked len tak sam stoji obdalec. Je to zlozvyk? Ma tam nejake "zvieratka", plesne ci ho skriabe ten porast ohanbia? Alebo zeby to bolo tesnym spodnym pradlom? Riesim to lebo pride mi to dost trapne ze sa rozpravame a jemu zide ruka dole a uz len pocujem ako sa sucha po nohaviciach. Tvarim sa ze to nevidim a zacnem pozerat bokom ale je to take trapne pred ludmi. Alebo ked vystupuje z auta tak sa zacne tiez skriabat. Chcela by som s nim mat vztah ale neviem ci netrpi nejakou chorobou tam v rozkroku. A navyse hanbila by som sa zanho keby toto robil aj vo vztahu. Ma 29 rokov. Robite to aj vy? Je to normalne medzi vami chlapi? U iných muzov to tak nepozorujem. Jedine potom este u malych chlapcov co som si vsimla ze sa tiez casto chytaju za rozkrok. Ale on sa tam skriabe nielen ze chyta?
Dakujem :) A ospravedlnujem sa ale fakt ma to zaujima preco toto robi.
Preco sa tam stale skriabe?
Kdesi som citala, ze to robia najma muzi, ktori su este nevyspeli, emocionalne nezreli jedinci. Neviem...
Robi to strasne vela muzov, rozdiel je, ci to robia len pred partnerkou, alebo aj v spolocnosti. Nemusi ist hned o nejake potvorky, ci ochorenie. I ked, raz sa moj kamarat extremne skrabal v rozkroku a potom sa ospravedlnil, ze mu lekar prave diagnostikoval nejake pohlavne ochorenie :D no mnam, co ti poviem. A potom moze ist len o zlozvyk. Ved sa spytaj jeho, preco to robi :)