Ahojte viem,ze ludia maju vaznejsie problemi dlho som rozmyslala ci sem napisem no moj problem ma velmi trapi a chcem sa poradit.Mam priatela s ktorym sme spolu 5 rok a planujeme aj spolocnu buducnost.S priatelom sa mame velmi radi velmi si rozumieme a mame toho vela spolocneho.No problem je z jeho rodinou.Jeho rodicia moji buduci svokrovci su velmi fajn dobre si spolu rozumieme prijali ma medzi seba.No problem je tak trosku s ostatnými clenmi rodiny jeho babka,sesternice atd... oni byvaju na dedine,ktora je dost daleko a priatel tam zvykne chodievat cez leto pocas jeho dovolenky.Ako svoju buducu zenu ma tam priatel chcel zobrat,ze si urobime romanticky vylet trosku si tam oddýchneme maju tam aj rozne kulturne pamiatky tak,ze sa tam trosku poprechádzame atd...No ked sa pytal jeho rodiny a povedal im,ze si ma chce priviest,aby som aj ich lepsie spoznala a oni mna povedali mu,ze nie a to sa zopakovalo tak 2roky posebe.Mna to velmi boli a aj sa ma to velmi dotyka pretoze viem od priatela,ze jeho bratranci si tam mozu kedykolvek priviest svoje buduce zeny a jeho sesternice zase svojich budúcich muzov,len mna ked si chce priviest povedia,ze nie.Vela krat som sa priatela spytala,ze ci maju nieco proti mne a priatel mi vravi,ze vôbec nie ze prave naopak hovoria o mne,ze som velmi mile a dobre dievca ze sa s priatelom k sebe velmi hodime atd...no ked si ma chce priviest tak proste povedia nie.Niesom urazliva no okrem toho,ze sa ma to velmi dotklo a boli ma to,tak ma to uz aj hneva,pretoze aj teraz cez sviatky tam priatel isiel aj zo svojim otcom a bratom cez sviatky na navstevu a priatel mi hovoril,ze sa na mna vsetci pytali aj jeho sesternica ze kedy bude svatba atd...opakujem niesom urazliva a ani citlivka no toto ma uz hneva zakazdym sa na mna vypituju no ked si ma chcel priatel priviest tam tak povedia nie ja som sa uz nahnevala a povedala som priatelovi,ze ked budeme spolu zit a oni budu chciet prist na navstevu tak ja z nasho bytu odidem a vratim sa az ked oni vsetci odidu.Viem,ze to vyznie velmi cudne,no uz ma to hneva ze sa takto voci mne chovaju a potom sa na mna vypituju a na dialku prejavuju zaujem priatel mi povedal,ze take veci nech ma ani len nenapadaju,ze on chce aby som bola doma,ked jeho rodina pride na navstevu,ze predsa budem jeho zena a patri sa to.Ja som priatelovi povedala,ze ano ma pravdu patri sa zostat pri navsteve no povedala som mu ze ja nemam rada falosnych ludi,ktori daju najprv jasne najavo svoj nezaujem a potom ked tam priatel ide tak zrazu maju velmi velky zaujem je to podla mna z ich strany dost velka falos.Neviem si to vysvetlit preco sa takto voci mne chovaju ked teda proti mne nic nemaju.Neviem co uz dalej a potrebovala by som rady ako sa mam ja chovat voci nim,a neviem co si mam o tom vsetkom mysliet.Dakujem.
Buduca Rodina
Ked sa priatel vcera vratil z tej navstevy hned mi volal,ze sa jeho sesternica vypitovala,ze kedy bude svadba,kedy budeme spolu byvat a co ta tvoja atd...ja som sa uz velmi nahnevala a povedala som priatelovi,ze co ju je do toho nech sa nestara,ze najprv daju jasne najavo,ze nemaju zaujem a potom sa na mna vypituju,ze su velmi falosni.A priatel povedal,ze dobre uzavreme navzdy tuto temu lebo ze vidi ze som podrazdena a ze sa nechce hadat.Ja som mu na to povedala ze dobre super som rada.No hneva ma aj to,ze priatel to vzdy uzavre a vôbec to neriesi nechava to len tak.Ja si myslim,ze by to mal riesit a nenechavat to len tak.Niekedy mam pocit ze mu to ako keby mu to vyhovovalo.