Viete niekto čo znamená alebo načo sa u psychológa či psychiatra kreslia stromy alebo postavy? Napríklad ovocný strom.. Keď ma kmeň, korunu, konáre na tom jablká .. nič viac. Bola som u psychiatričky a toto som mala za úlohu. Zdalo sa mi veľmi divné ako sa na mna a to pozerá. Mám 20 rokov. ďakujem za odpovede
Kreslenie stromu u psychiatra
Pekná kravina...
cim vacsi tym vacsie sebavedomie.
ma jej to povedat nieco o tvojej osobe. ked sa naucis ktora cast stromu co vyjadruje, nebude to vypovedat nic o tebe. naco to robit?
tu som našla ešte niečo, čo nebolo spomenuté na tej navrhovanej stránke wercca.websnadno.cz
Nakreslila som čierno bielo. Kmeň dole širší hore užší. korunu taku mohutnú "oblačikovú" a do stredu pár haluzí, a na tom asi 5 jabĺk, ale to len preto lebo mi kázala kresliť ovocný strom. Mala som to nakreslené asi za minútu. ... a ved ako to može niekto takto zistiť ved ja to možem kresliť za každým inak,
tie diery v strome to je ako znazornene?
Korene tusim znamenaju vztahy v/k rodine, konare a listy vztahy s okolim priatelmi, nejaka diera v strome a pod znamena nejaku traumu, problem... Tak nejak si to matne pamatam..
Hod si do googlu 'kreslenie stromu a postav' a na stranke ografologii.blogspot.sk to vsetko najdes podrobne rozpisane.