Ahojte,
chcela by som sa spýtať, či niektorá máte skúsenosti so silnou reakciou po zaočkovaní dieťaťa 1. dávkou hexavakcíny?
V pondelok máme termín na očkovanie + poradňu, ale každý ma straší, že sú časté reakcie a aj tie sú dosť silné.
Ešte v pondelok by sme chceli odcestovať ku svokrovcom, tak neviem čo máme robiť.
Budem vďačná za každú odpoveď.
Ďakujem!
Očkovanie hexavakcínou - 1. dávka
oprava, ...nastepia rovno do tela.
Nuz ked maju deti po tom horucky aj dlhe dni, tak tam zrejme ten problem je. A ked je odtrazu take strasne mnozstvo alergii, co si ja z mojho detstva vobec nepamatam, tak niekde je asi pricina. Alergie su zo zamorenia tela v vstrekovat rozne skodliviny a telu cuddzie materialy mnohonasobne detom nemozno povazovat za neskodne a alrgie , co maju deti dnes su velmi pravdepodobne z toho.
Lebo priemyselne zamorenia a to aj ovela horsia , ako su dnes sma aj my mali v detstve.
Naviac, telo moze zvladnut vyrobu len urciteho mnozstva roznycy protilatok, co je vseobecna imunita.
Ked ale telo utokmi prinutime vyrabat z niektoryc protilatok vioac, tak telo prestane vyrabat tolko inych protilatok,. Tj specificka imunita na niektore mikroby sa da ockovanim zvysit ale len na ukor vseobecnej imunity. A tam je jasne vysvetlene aj to, ze maju deti dnes hroamdy alergii, pred tym velmi vzacnych a tiez maju imunity na mnohe pred tym malo sa vyskytujuce ochorenia dnes znizene, tj lahko chytia infekcie, co pred tym telo vedelo vybojovat.
Nehovoriac o tom, ze pri vyrobe velkej vacsiny dnesnych vakcin sa pouzivaju genetocky modifikovane materialy a tie sa potom nastepia rozn do tela.
V Europe je velky tlak proti GMO, vsade sa ich snazia zakazat, ale vo vakcinach ich dostava kazdy,rovno do krvi bez toho ze by o tom vobec vedel.
A to je spinavost od vyrobcov vakcin.
RNG, a to, že detská imunita sa od narodenia vysporiadáva zo stovkami rôznych antigénov problém nie je. Ak náhodou ich 6 pribudne, už problém je? Imunitný systém to zvláda bez problémov...
Utok naraz zo siestich roznych vakcin dokopy plus rozne neziaduce latky co obsahuju je privela na male deti.
Samozrejme je len nale percento, co ma na to vaznu reakciu, ale ja osobne by som to neriskoval.
Vobec, v dnesnej situacii , ked je cela zalezitost ockovania v diskusii, ci su vobec natolko ucinne, ako vyrobcovia tvrdia a natoko neskodne je v stave diskusii, pokial sa to jednoznacne nevyriesi, tak mi nikdo nebude pchat do tela nic , kde je riziko poskodenia a zamorenia zrejme, aj ked mozna dost zriedkave.
ved ono sa to nemusi prejavit hned, ale aj po rokoch. dnes su vsetky deti alergici, cukrovku maju uz 3 rocne deti a stale pribudaju deti s poruchami spravania /ucitelky by vedeli o tom rozpravat/ az autisti a podorzive, ze odkedy zacala byt na trhu hexavakcina. ja svoje dieta zaockovat uz nedam, nebudem tu rozpisovat comu vsetkemu sme sa mohli vyhnut vediet niektore veci skor. statistiky nesledujte, z vlastnej skusenosti viem, ze su tak skreslene ako nic ine ci sa to potvrdilo u nas, tak aj u znamych, lekari vinu nepriznaju, iba beru peniazky....
to je individualne...aj mna tak strasili, pre istotu som sa pripravila na najhorsie a maly nemal ani naznak nejakej reakcie...len maly cerveny fliacik a to sme riesili octovym obkladom...ziadne horucky, alergicke reakcie, nic...a to bol uz vtedy alergik...urcite to zvladnete, drzim palce :-)
nenic svoje male dieta takymi svinstvami.