Som s priatelom skoro tri mesiace a velmi po nom tuzim.Sex sme este nemali ale bozkavanie a dotyky mi uz nestacia.Nikdy neviem ci je vzruseny ani ci tuzi po nicom ,,viac ako.. " .Ale kedze my debaty na temu sex nevedieme,pretoze sa mi zda ze ho nebavi sa o tom rozpravat neviem co dalej... mozno ho to aj bavi ale ja to neviem zistit,... ako mu to navrhnut?? :( (mám 17 on 20)
Ako sa ho spytat ?
možno je panic a bojí sa strápnenia.. alebo patrí do tej malej skupiny chlapov, pre ktorých sex nie je doležitý.
ha, no dobra tema, ja som mojho frajera dostala do postele az po 9tich mesiacoch, skor sa nedal :-).ani fajcenie nepomohlo....bola som z neho vkuse nadrzana a uz mi to poriadne udieralo na mozog :-).
Ale co urob to tak, ze ho proste pri bozkavani, chyt poriadne za vajcia, stiahni mu nohavice a zacni fajcit. A ver, ze potom mu bude vsetko v momente jasne.
no,skus napjrpv take tie ,,vyznamne" pohlady,a potom mu proste povedz,ze 3 mesiace je uz dlha doba,a ten sex uz naozaj chces:) vies,mozno on caka len na prvy impulz od teba,je predsa 21.storocie,ked aj zena moze urobit prvy krok,tak sup do toho:)
ALE JA neviem ci to chce aj on!
na tvojom mieste by som uz s tym davno nieco robil,po troch mesiacoch uz je dost dlha doba na to aby ste spolu mohli mat sex , pokial ho lubis s cim pocitam.Skus prist k nemu a povedat: ,,Chcem sex a hned!" uvidis ako sa zachova.Potom daj vediet ;)
nic v zlom neznama,ale už si po svatbe?
Sex až po svadbe! To je ale iba môj názor.
zaujímavé,tu v inej téme má lea opačný problém,partner chcel sex už na druhom rande a ona nevie čo s tým....ty sa s ním určite porozprávaj,nech povoe či sa mu to zdá ešte priskoro alebo má iný dôvod...