Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sexuálne obtazovanie a strasna hanba

Príspevok v téme: Sexuálne obtazovanie a strasna hanba
jcqt

Ahoj, asi sa potrebujem hlavne vykecat a ukludnit. Vcera som bola vonku z prace, po case sa zacalo pit, celkom prijemne sme sa pripili vsetci. Pridal sa k nam majitel toho podniku, ktory po case zacal byt celkom neslusny, vyskakoval na mladsich chalanov a pod, proste taky starnuci macho. Kazdopadne, zasadol potom na mna, najprv srandicky, zo zaciatku bol aj celkom sympaticky, takze sme zovialne kecali (co som si potom bohuzial vycitala), ale potom zacal byt agresivny, obtazoval ma, schytil nieco v zmysle ze ma pretiahne a najhorsie, ze to v podstate videli ini, ale kazdy to bral ako akceptovatelnu zabavu. Takze sa hanbim ako pes. Najprv sme mali iba verbalny konflikt, kde ma celkom dal dole, aj ked som sa mozno chvilu drzala, v podstate mi povedal nieco v zmysle ze som nic, stetka neviem co.. a potom teda to fyzicke nasilie. Citila som sa fakt strasne, sla som domov. Problem je, ze mam jeden neprihjemny zazitok spred asi 10 rokov, ked som bola na strednej, banda chalanov opitych atd.. no a ono sa ten zazitok takto nejak vratil, na to ze sa vlastne "nic nestalo" som to nedala a v skrate som stiahla nejaky chlast, aby som sa troska otupila, co zas malo za nasledok dalsi pruser, pretoze som prisla domov a musela som sa vygrcat, priatel bol nasraty. Ked som sa spamatala, zacala som revat a porozpravala som mu co sa stalo, on vie aj o tych davnejsich veciach. Bol uplne zlaty, podrzal, podporil, rano mi spravil ranajky atd atd. Ja mam ale teraz uplne zmiesnae pocity, jednak mam pocit, ze za to, ze ma ten chlapik takto pooblapal a dourazal, mozem ja (pricom racionalne to nedava zmysel, ale ja uz mam vycitky svedomia aj za to ze som sa nanho vobec niekedy usmiala), potom mam vycitky za tu skratovu reakciu s chlastom - normalne nepijem, opita som nebola uz ani nepamatam. Ale teraz mam strach, ze som nieco pokazila medzi mnou a priatelom, zaroven mi je hrozne, pretoze sa musel dost bat, aj byt nasraty, ked som prisla v takom stave... no proste neznasam sa momentalne, chcem zmiznut, je mi do placu, neskutocna po-alkoholova depka a pritom viem, ze za to nemozem, ze to bol idiot a mozem byt rada ze sa nic nestalo vaznejsie. Ale hanbim sa, hanbim sa asi nejak aj sama pred sebou a tak. Asi potrebujem iba podporit, alebo ked ste niekto take nieco zazili, tak ze ako dlho vam tieto stavy vydrzali. Vdaka za kazdu reakciu.

stoh slamy

podla mna si psychicky labilna a trosku hysterka. Treba menej pit tak aby si vzdy zostala pri zmysloch a vedela co sa okolo teba deje. Pod vplyvom alkoholu ludia stracaju kontrolu nad sebou a su povolnejsi. Ten debil podnikatel si k tebe nemal co dovolovat ked ta osobne nepozna a ty si sa zase nemala spravat ako nejaka povolna radodajka preto si k tebe zacala aj viac. Cize poucenie vzdy predvidaj ako moze dopadnut tvoje spravanie najma ked pijes. A treba sa aj niekedy ozvat protinarazkou. Napríklad si mu mohlo oponovat vetou na poznamku ze ta pretiahne protivetou Ze to by ste museli byt mladsi a krajsi aby som sa vami pretiahnut dala alebo nieco v tom zmysle. Lebo ked sa budes len blbo usmievat a chichunat na take stupidne poznamky od oplzlych pripitych chlapov tak ta budu brat za lahku devu co rada dava.

jcqt

Vdaka vam pekne za podporu a pochopenie, uz je to lepsie trocha, priatel ma rozveseluje cely den, Vase komenty mi tiez dvihli naladu, a uz som blizsie k pocitu, ze sa z toho nestriela, stalo sa, onedlho si na to ani nespomeniem. Dik.

Poho

Nespravila si nic zle a tvoj priatel je spravny chlap preto co spravil a ako ta podporil.Podla mna by bolo na mieste sa mu este raz ospravedlnit za to,ze si sa tak opila a prisla v takom stave domov,lebo sa urcite musel o teba hodne bat.Urcite nebude na skodu ak mu to vynahradis nejakou malickostou,ci uz v postely,v kuchyni,alebo nejakym mensim programom pre vas oboch.Ale tak to je asi samozrejme a je to uz na tebe.Ale nemaj z toho depky.Drzim palce

stryco

je to v poriadku, nic zle si nespravila. ja ta podporujem a podla popisu by som povedal, ze aj tvoj priatel to chape. nemas sa za co hanbit.

MultiLevel

Tvoj priatel sa nehneva, keby sa hneval, nepodrzal by ta, nebol by k tebe mily, neurobil by ti ranajky. Hlavne si nerob problemy tam kde nie su. Do poriadku sa musis dat hlavne ty sama. Ten chlap si k tebe dovolil, lebo si to ty sama pokladala za zabavu, tak ako vsetci naokolo, ale to, ze u neho ta zabava presla do niecoho ineho, za to predsa ty nemozes. Ten chlap je v skutocnosti velmi nestastna troska, preto si dovoluje na ludi okolo seba. Viem, ze to nie je ziadna utecha, ale keby si v ten vecer nebol dovolil k tebe, dovoli si k inej, lebo mu to v urcitom zmysle dobija sebavedomie, chapes? Takze si nemas co vycitat....Ani ten chlast. Ved pises, ze nepijes, ze teraz si si dala po dlhom case, a to ze si si dala viac a potom ti bolo zle, neznamena, ze ta teraz treba za to ukamenovat....vies dobre, ze to uz viac raz neurobis, tak sa tym netrap. Ak citis, ze si priatelovi nejak ublizila, ospravedln sa, ale skor si odpusti ty sama. Naco sa takto trestas? Chapem, ze mas za sebou zle zazitky, ale radsej sa nad tym vsetkym, co sa teraz stalo usmej a uvedom si, ze si nic zle neurobila.

Biela Kobra

No, hlavne to už máš za sebou a môžeš si povedať, že horšie to už byť nemôže. Každý má právo robiť chyby, a každý za ne raz aj zaplatí. Zo všetkého vyplýva jedno pozitívum: Tvoj chlap ťa má rád a stojí pri tebe, nech sa deje, čo sa deje. Nabudúce si už dáš proste pozor s alkoholom a k prítulným starším i mladším pánom budeš opatrnejšia. Zajtra sa ti to rozleží v hlave a bude ti lepšie. A svojmu priateľovi daj najavo, ako si ho vážiš, zaslúži si to a bude rád.

zewa

Priatel sa nehneva, urobil ti ranajky. Raz za cas sa mozes opit, si dospela, pokial to udrzis v rozumnych medziach. A ze je nejaky chlap kreten, za to ty nemozes. Nemusis sa hanbit. Je to ok. Stalo sa, hod to za hlavu. Pripadne si poplac. Ale na seba byt nahnevana nemusis. Na toho majitela by si mala byt nahnevana.