Je lepšie ho mať alebo nemať?...
Aky mate názor na fb..
Ak ti FB lezie na nervy, tak si ho skús len deaktivovať (hádam sa to ešte dá), ja som si ho definitívne zrušila cca 4 roky do zadu, teraz som sa musela znova registrovať kvôli škole a mrzí ma že som prišla o všetky tie pôvodné kontakty, fotky. Po deaktivácii si ho zase môžeš aktivovať a všetko ostane tak ako predtým.
Ani ja niesom na fb, je to strata casu.
Ak nemas na nom zavislost, tak nerozumiem preco by to malo byt pre teba tazke ho zrusit.
Ja som ho nikdy nemala a ani ku stastiu nepotrebujem.
ale prosim vas, fb nie je ziadne velke zlo, treba len vediet na coho ho chcete pouzivat a netravit tam polku zivota, reci typu uvidite kolko ludi vam zavola ked sa vymazete...no co uz aspon je to odraz vasich vztahov, kazdy sa v konecnom dosledku stara hlavne sam o seba, je to predsa pud sebazachovy, netreba zit v rozpravkach ze z vas niekto padne nezistne na riť
Napíšem ti to asi takto...zrušil som FB pred 3 rokmi približne. Odvtedy viem, že som nikdy nemal kamarátov. Je to taká malá skúška, kto sa ti z toho virtuálneho sveta naozaj ozve a kto ťa má úprimne rád. Maj FB ale inkognito, bez fotiek a nepovedz nikomu, že si to ty. Vtedy zistíš kto si ťa medzi priateľa pridá a kto nie. Skús ho zrušiť a uvidíš koľkí ťa budú ešte poznať :)
Ak dokážeš priateľov pridávať a potom ich dávať preč, tak nie je problém.
Rada iným doprajem..a žiadna závislosť není, možno som typ, ktorý veľa rozpráva.. a pod. Ide oto, že niekto ma prehovára, že lepšie bude ak celé zruším...sakra, celé ťažké..
heh :) ani jedno, ani druhe.
ak mas sklony k zavislosti a zavisti tak ho radsej nemaj:)
Mam vlastny nazor...len si ho nechavam pre seba. , kazdy mame nazory. Clovek bez nazoru je ako ryba bez chvosta..