Aky mate názor na fb..

ektoplazma

Ak ti FB lezie na nervy, tak si ho skús len deaktivovať (hádam sa to ešte dá), ja som si ho definitívne zrušila cca 4 roky do zadu, teraz som sa musela znova registrovať kvôli škole a mrzí ma že som prišla o všetky tie pôvodné kontakty, fotky. Po deaktivácii si ho zase môžeš aktivovať a všetko ostane tak ako predtým.

zuzi74

Ak nemas na nom zavislost, tak nerozumiem preco by to malo byt pre teba tazke ho zrusit.
Ja som ho nikdy nemala a ani ku stastiu nepotrebujem.

realSako

ale prosim vas, fb nie je ziadne velke zlo, treba len vediet na coho ho chcete pouzivat a netravit tam polku zivota, reci typu uvidite kolko ludi vam zavola ked sa vymazete...no co uz aspon je to odraz vasich vztahov, kazdy sa v konecnom dosledku stara hlavne sam o seba, je to predsa pud sebazachovy, netreba zit v rozpravkach ze z vas niekto padne nezistne na riť

Delete

Napíšem ti to asi takto...zrušil som FB pred 3 rokmi približne. Odvtedy viem, že som nikdy nemal kamarátov. Je to taká malá skúška, kto sa ti z toho virtuálneho sveta naozaj ozve a kto ťa má úprimne rád. Maj FB ale inkognito, bez fotiek a nepovedz nikomu, že si to ty. Vtedy zistíš kto si ťa medzi priateľa pridá a kto nie. Skús ho zrušiť a uvidíš koľkí ťa budú ešte poznať :)

TTami

Rada iným doprajem..a žiadna závislosť není, možno som typ, ktorý veľa rozpráva.. a pod. Ide oto, že niekto ma prehovára, že lepšie bude ak celé zruším...sakra, celé ťažké..