Preco zeny odpudzuje zaujem?

Príspevok v téme: Preco zeny odpudzuje zaujem?
hulk11

ked sa chlap snazi, myslim vo faze ked to este nemozno nazvat nicim, nemyslim nejake nadmerne otravovanie, ale tak normalne...preco si je zena hned ista ze tohto uz mam idem dalej, ja napriklad som taky ze ma bavi sa o objekt zaujmu zaujimat, byt pozorny, mily, neviem preco si to zena hned vylozi tak ze som nejaky zufalec alebo co, fakt je ta ignoracia tak v mode?

uhlik

Tak nechcel som to vytahovať hlavne preto lebo čo názor to subjektívny pohlad ale skúsim možno sa dozviem niečo nové. Zuzzika aj ostatné baby ja teraz riešim podobnú situáciu ktorá možno súvisí s tými "hrami". Nebudem zachádzať príliš do detailov a skrátim to. Stretávam istú ženu ktorá od prvého momentu ako sme sa zbadali po mne pozerala, ja som si ju ani nevšimol, až potom. Je odo mna staršia (nepoznám ju ale je to vidieť, povedzme že som na začiatku tridsiatky a ona možno ku koncu tridsiatky). Vždy pozerala vždy vykúkala či ma uvidí, vždy ked sme sa videli, očividne so záujmom, tak som ju chcel osloviť lebo mi časom tiež padla do oka. Okolnosti tomu ale nepriali, tak som jej nechal odkaz cez jej kolegynu, ked som túto moju nápadníčku potom stretol a slušne oslovil povedala mi že kolegyna jej odkaz nedala, stále mi opakovala že ma nepozná a nakoniec že sa ponáhla do práce a bola mnou akási zaskočená takže som sa sotva dostal ku slovu. Ostal som zaskočený aj ja. Na další raz ked sme sa videli sa tvárila že neexistujem...
A teraz čo. Načo mi dávala tie signály ? O čom to bolo ? Na čo sa hráme ? Skôr by ma ale zaujimalo čo by som mal robiť a či vôbec niečo. Nechcem byť otravný a odplašiť ju. Netuším o čom to celé akože je. Ak jej čosi v živote bráni aby sa zoznámila tak načo tie signály ?? Alebo je to skúška preboha ale čo sme malé deti ...

uhlik

Myslím že chybná je už tvoja otázka a podla mňa by si to mal posudzovať indoviduálne. Dixit ti už niečo v tom duchu napísala. Naozaj posudzuj to individuálne lebo takto sa z toho nevysomáriš ba čo viac vytvoríš si nejaku mylnú predstavu o ženách. Mylnú nie v tom zmysle že by sa niektoré nechovali tak ako opisuješ, ale že všetky zvyknú mať také móresy. A to je omyl.

M3T30R

Este dodam najdolezitejsiu vec .. ked (nie ak) pride ocividny nezaujem tak je zbytocne dalej stracat cas .. tiez nedumat nad tym co sa stalo zle ale zahodit to za hlavu a ist dalej .. ved zien je na svete velmi vela na to aby si sa trapil kvoli jednej co nemala o teba zaujem.

Maoam

je na tom vela pravdy, treba vzdy mysliet aj na to, ze to dievca ci zena aktualne nechce vztah ani flirt, proste chce byt sama, ma fazu, kde sa venuje uplne inym veciam a moze byt aj dost dlha

nie kazda zena je permanentne ochotna ist do vztahu ani musiet mat pozornost opacneho pohlavia

M3T30R

Vsetko je to o spravnom citani situacie. Nie som ziadny expert v baleni ani nic take, ale mam dostatocny zdravy rozum na to aby som vedel zistit na zaklade reci tela ci sa na danu dievcinu chytam alebo nie.

Uz len predtym nez chcem niekoho oslovit tak si najprv vsimam ci nahodou nema zlu naladu alebo nie je niecim zaneprazdnena. Ak vsetko vyzera v poriadku tak fajn, mam zelenu a mozem sa pokusit o oslovenie.

Taketo oslovenia su ale terno, tam skratka musis zaujat hned na prvy pohlad, prvu vyslovenu vetu a tvojou recou tela. Ako bolo spominane v tejto diskusii, ak sa nezapacis dievcine ty, tak si len budes trieskat hlavu o stenu.

Podla mna najlepsie funguje ked hovoris cim menej :D Stav vsetko na rec svojho tela :) Vystreta hrud, sebavedomy prenikavy pohlad, pomale pohyby a gestikulacia. Potom je uz na tebe ci zvolis polopatisticke oslovenie alebo nejake premyslene ci vtipne. Netreba to ale zbytocne komplikovat. Staci kludne jednoduche "ahoj" a ides.

Maoam

sampon, tak vies, pre niektorych ludi je to jedina sanca, ako nieco dosiahnut, musiet nieco odmakat sam (dlha namahava a neista cesta) a hold, vela ludi je hrozne lenivych, ale dostatocne vychcanych a este je to aj honorovane v spolocnosti a ako si spomenul, tymto zenam to mnohe zeny aj zavidia :D, ake su sikovne a chceli by to tiez tak mat

sampon

Mnohe zeny sa zvyknu precenovat a ak o ne niekto prejavi zaujem, tak si automaticky zacnu mysliet, ze maju na viac. Aj ked v skutocnosti to tak vobec byt nemusi. Mozu za to aj rozne kozmeticke firmy, ktore sa snazia zenam nahovorit, ze ak pouzivaju ich vyrobok, tak budu krajsie, lepsie a neviem ake.
Dalsia vec je ta, ze zeny sa zvyknu posudzovat podla toho s akym muzom chodia. Poviem priklad, ze ak nejaka, co predava zmrzlinu klofne milionara, tak sa aj ta zena zvykne povazovat za neuveritelne schopnu a pozerat sa zvysky na hocikoho, kto je menej, ako ten milionar a nie , ako zmrzlinarka. Je to cudne, lebo ta zena by aj tak sama nikdy nic nedosiahla a ako clovek nemusi mat vobec ziadne kvality.

Maoam

ale nie, nie je, ak je ta zena normalna, tak zaujem jej velmi lichoti, ale ako zena ti poviem, ze je to zavisle velmi od toho, ci sa ty pacis jej, lebo je fakt hrozne otravne, ked po tebe vystartuje niekto, kto ti je neprijemny/nesympaticky - ak to zbada a stiahne sa, je to uplne OK, ale niektori chlapi su fakt penetrantni

inak sama patrim k zenam, ktore potrebuju, aby muz zaujem prejavil, cisla nerozdavam a nie je lahke ho dostat a ani ma hned niekam pozvat - je to pekne, ked sa muz snazi a tak to ma byt

no mozno si narazil na babu, ktora ta nechcela, alebo hold este nebola medzi nimi taka, ktora by to ocenila