Právo na doktora

Angelina7777

fuha, ked im toto rozpravas, tak sa ta aj zlaknu :-O
popros nejaku kludnu osobu nech to vytelefonuje za teba, mozno si hystericka do telefonu a zato ta odmietnu?
v kazdom pade je smutne ze clovek sa chce liecit a nema sancu :-/

ssss00

nasla som jednu,bola som u nej prvykrat a hned uz hovorila ci nechcem ist blizsie svojho miesta,ma prehovarala akokeby..ludia ja mam smolu ,chcem sa liecit lebo my z toho uz prepina,chcem sa liecit aj prave kvoli tomu ze mam smolu v zivote stale a problemy,ale vzdy sa to nejako pototo..aj teraz.Vazne kto nezazije neuveri..asi som prekliata..

LadyOpium

ja som mala v ba psychologa aj psychiatra a trvale bydlisko mam v okrese levice...v ba som mala len prechodny pobyt a mohla som chodit do ba k nim...a dokonca som bola aj v madarsku hospitalizovana na psychiatrii a nemam ani madarske obcianstvo ani narodnost

drôtvoku

vyberat pacienta? dnes maju TOLKO pacientov a poistovne tak zle platia, ze jednoducho liecia len tych, ktori k nim patria, inak by tam aj nocovali. ty by si makala zadara? pretoze poistovne nepreplatia ani vsetkych, ktorych osetrit takpovediac musia, tak to by musel byt sialeny doktor, ze si naberie este nejakych cezpolnych.

ssss00

a praveze by som povedala ze asi nemam na pschologa,lebo asi 5 ma odmietli..a psychiater raz.tak ja uz neviem ci iba mne sa to deje alebo aj niekto iny to zazil

ssss00

ono to bolo tak,ze som chodila pred 3 rokmi k psychiatrovi/psychologovi.A cele tie tri roky som u nikoho nebola .Tak som chcela skusit znova ist,no lezne ma odmietli.A ze mam ist k tomu co som mala.