Spánok - liek na spanie

helper12

Ahoj, skús kombináciu Ataraxu a Trittica...mne velmi pomohol ten Atarax...oba sú nenávykové...Atarax ťa ukľudní, je to anxyolitikum a Triticco ti pomôže zaspať (skús najskôr 2/3) a časom ti bude stačiť aj 1/3. Atarax ti predpíše tvoja lekárka, je na predpis...Mne tiez vobec nezabrali ziadne lieky, ani hypnotika a tiez ani BZD...len ten Atarax...drzim palce, potom daj vediet, ci ti pomohol

redka

kupis v lekarni... maju rozne sily... skus zacat s jednym gramom... myslim ze walmark ma 1,5... zbytocne je hned brat silnejsi... napriklad mojmu otcoci v lekarni poradili uzivat len polku jednej tablety v ktorej je 1,5 g... ja sem tam beriem 1 g ale tie mam z USA objednane...

skus si dat vysetrit hladinu dcka k tej depresii, tiez B12... niekedy staci dvihnut dcko a zlepsi sa stav... precitaj si co s nami robi jeho nedostatok... ak si kancelarsky my, ak moc nechodis na slnko a vela casu travis v interieri je dost mozne, ze mas nedostatok dcka... tiez mozes mat vycerpane nadoblicky a z toho tiez mozu byt depresie... www.bratilicious.com

dolezity je spankovy rezim... vstavat a chodit spat v jednom case, vecer uz necumiet do compu, zhasnut... alebo si daj aspon nejaky filter na monitor ked uz musis do neho cumiet... ja mam nejaky program twiglight ci tak nejak sa vola a ten mam v tablete aj v pc... tiez zalezi aj na strave hlavne tej vecernej... aby neposobila povzbudzujuco al skor utlmujuco...

na depku skus nar rhodiolu, lubovnik bodkovany... skus si vygooglit "rng depresia" a citaj co by ti pomohlo...

michallll

Pricina je ze moja diagnoza je depresia.Osobne si myslim ze to je z miesta kde byvam ale tak stym nic nenarobim momentalne.Hlavne je aby som spal. Nie neskusal som bylinky ale ten melatonin skusim.Kde ho zozeniem alebo treba ist k lekarovi aby mi ho predpisal ?

redka

a pricina? aky mas denny rezim? co robis cele dni? a co strava?

skusal si aj nieco prirodnejsie? napr melatonin alebo nejake bylinky?