Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anketa: Pomohli vám už niekedy antidepresíva?

Príspevok v téme: Anketa: Pomohli vám už niekedy antidepresíva?
semka22

Skúste napísať len "áno", ak cítite, že vám AD suma sumárum v živote jednoznačne pomohli, alebo len "nie", ak sa vám zdá, že ich prínos bol len malý, až zanedbateľný, prípadne prevládali skôr negatíva z ich užívania.
Pod svoju odpoveď môžete prípadne dopísať nejaké zdôvodnenie, prečo ste tak odpovedali, alebo svoju odpoveď nejak upresniť.
Jedná sa o anketu k semestrálnemu projektu, tak chcem poprosiť diskutujúcich, že ak sa chcú zapojiť, nech napíšu svoju odpoveď len v uvedenom formáte "áno/nie" a pod to zdôvodnenie, ďakujem všetkým, ahoj.

no2

Ja som bral AD len v nemocnici, neviem, aké lieky mi tam dávali. Po prepustení som mal brať depakine chrono, zaberá okamžite.

Hannah_8000

Jednoznačne áno.
Bez nich by som už dávno spáchala samovraždu, a hoci sa postupne musel ich účinok zvyšovať, od Zyloramu cez Trittico až po Cymbaltu (kedy už psychiatrička vyhlásila, že nič silnejšie mi už dať nemohla) a predpokladám, že ich budem musieť brať doživotne, zachraňujú mi život...

zewa

Ano. Jednoznacne som sa prestala trapit a pamatam si ako sa mi velmi ulavilo, ked som ich zacala brat. Najskor Citalec, potom som presla na Lenuxin.

semka22

--------------------------------------
Prosim vas mozete aj uviest, konkretne s ktorym antidepresivom sa vam spajaju tieto pozitivne skusenosti, dakujem. :)
--------------------------------------