Poraďte mi prosim, kto sa v tom vyzná, aky proteín sa mi hodí, kvalitnejší ale nie zas predražený, cca 35€ + - ........začala som jest zdravo, cvičiť a uz ma nebaví az mi je zle niekedy jest odtučnený tvaroh niekedy s nastruhanym jablkom, chcem zhodiť tak cca 10kg, cize newiem newyzam sa v tom, nechcem aby mi rástli teraz svaly, ale no viete aby som zhadzovala teraz, potom budem rysovať :) nestojím o ziadne múdre reči, chcem aby mi niekto seriózne poradil ked sa v tom vyzná, poprípade niekto kto má dobre skúsenosť :))) wopred wam dakujem
Poraďte mi proteín pre ženy
ach jo, na ten prvý odstránili odkaz, ale nájdeš to ako KOMPAVA Wellness Daily Protein 65%
s tou cenou neviem, ako si to myslela, keď nepíšeš množstvo, ktoré za to chceš, ale ja keď som si koncom leta chcela kúpiť niečo také - keďže tiež mám niekedy problém nahrabať za deň dostatok bielkovín - tak som mala vybrané tieto dva. nakoniec som si nekúpila ani jeden, nemala som peniaze nazvyš :D ale mali by byť dobré
-odkaz odstránený-
a k tomu čo písal odpovedam, tak len že srvátkový koncentrát je lepší ako izolát...
Dakujem za tip, aspon niekto, idem hned pozriet, pekny den
Ahoj Lilly ja pouzivam po cviceni 80% Weider gold whey protein.. 900g stoji asi 30 eur.. davkuje sa 30g a zmiesa s 2-3dcl vody.. taktiez pred kazdym trennigom v posilke a pri behu beriem BCAA ja mam znacku Olimp v tabletkovej forme 3pred trennigom a 3 po.. pomaha na lepsiu regeneraciu svalov.. nocny protein je vhodny 100% Casein.. vsetko najdes na nete a internetovych obchodoch s doplnkami vyzivy
ked teraz nechces naberat a chces len schudnut, tak mam pre teba zlu spravu. schudnes prave vdaka tomu, ze naberies svaly - spotrebuju nadbytocne prijate kalorie a chudnutie bude tak lahsie. Bohuzial vsak chudnutie znamena aj stratu svalovej hmoty, cize po schudnuti nebude co rysovat. Svaly sa najprv naberaju a az potom rysuju. Ale ak si bezny smrtelnik a nesutazis, tak fazy objemovka a rysovacka su ti v podstate na nic. su to len znasilnovania metabolizmu, ktore so zdravim zivotnym stylom nemaju nic.
Co sa tyka proteinu, tak do 35€ najdes, ale otazna nie je cena, ale mnozstvo za danu cenu. Najkvalitnejsi je srvatkovy izolat, cize vyber si nejaky taky od akejkolvek firmy chces, je to na tebe. ale najprv si ujasni ciel, pretoze to, co vyssie pises, je trochu nerealne.