s priatelom som uz velmi dlho a v poslednej dobe nam to dost skripe. lubim ho, viem ze aj on mna, ale niekedy spolu nemozeme vydrzat, len sa hadame. no a teraz ma jeden kamarat pozval len tak pohaluzit do mesta, na kofolu a tak. keby som to povedala priatelovi, urcite by sa urazil a bol by urazeny az kym by som povedala, ze nejdem nikam(uz sa to stalo) preto mu to nechcem povedat, ide o uplne nevinne stretko. ale mam trochu zle svedomie a viem, ze ked sa to dozvie, zrejme sme skoncili. tak co, je toto nevera?
je aj toto nevera?
stretko urcite nie je nevera!!!! to kvoli tomu ze mas chalana tak sa nemozes stretavat s inymi?ved to je chore.Na flirte nie je nic zle a urcite to prospieva vztahu.Ja by som nedokazala zit so ziarlivym chlapom ktory by sa hneval za to ze sa stretnem s inym chlapom. Treba mat vo vztahu volnost a doveru a ked chce niekto niekoho podviest tak to spravi tak ci tak...
So ziarlivcom som bola dva roky a potom som si povedala: DOST!!!!
Ja som svojej priatelke toleroval stretnutia s kolegom aj ked vzdy som povedal, ze chod aj ked sa mi to nepaci. Nie vela krat - za 5 mesiacov asi 3x. Dopadlo to tak ze som nahodou zistil ze uz vyse mesiaca ma s nim podvadza. Ponaucenie do zivota? Da mi ho niekto? Ked budem zakazovat bude zle, ked budem dovolovat bude zle. Tak neviem...
vies dobre s akym umyslom si ta isla. Ak ta ten chlapec pritahuje, tak to asi nebolo len stretko, bolo to aj nieco viac. Ja by som to za neveru povazovala
nevera by bola kebyze ides na stretko s inym cielom. je to normalne, moj chalan tiez siel na stretko s dvoma kamaratkami (do jednej bol aj kedysi zalubeny) nic by som proti tomu nemala, keby s nimi nestravil cely vecer, co so mnou nestravil asi uz rok a este siel s nimi aj do kina, naco som chcela ist ja s nim. vtedy ma to uz nabralo, lebo si myslim, ze co je vela to je moc,ale proti tym babam som nic nemala ani nemam.
no tak to je iná vec...asi je ti detský vzťah už len takou samozrejmosťou a nevieš si predstaviť zmenu....ale ak ho lúbiš,tak sa vykašli na to,že ťa tento priťahuje..takých ešte bude,nauč sa odolávať...
asi to tak urobim. ja totizto vobec neviem klamat. ale..je tu aj dalsi problemik..teda, ten chalan ma trochu pritahuje. .. vlastne, som mlada a nemusim byt stale v jednom vztahu, ktory trva od detstva a stale je taky detsky.. lenze ja sa neviem jednoducho odlubit a zabudnut. .. neviem, dokelu..... viem ze to je nefer skusat popri frajerovi niekoho ineho, ale hovorim, ze z toho mozno nic nebude. ale viem, ze keby mi to robil moj terajsi, asi by som ho zabila...tiez som ziarliva :(
buď mu to ani nehovor,alebo mu to povedz,že ste sa stretli,keď si bola na nákupe a chcel sa niečím pochváliť,tak ťa pozval na kofču..
ved ani ja. len on je ziarlivy.
urcite to nie je nevera.....podla mna pokial sa s nikym nebozkavas,nespis alebo ta nepritahuje alebo nemas zle umysly tak nevera to nie je ....tvoj priatel jednoducho ziarli-pesne ako moj...my mame ist na skolsky vylet na dva dni a on sa dokonca aj nato urazi ze su tam chalani a bla bla ...taktiez na vsetko co i len sa rozpravam s kamaratmi....ten moj to robi preto ze ma strasne miluje ak aj tvoj tak by to bolo celkom krasne pokial to je v norme....a ak ta miluje myslim ze stretko nevinne by sa nerozisiel s tebou