nemam nikoho, a nikdy som s nikym nechodila. podľa mňa je to tým že som neskutočne škaredá, tlstá, ohyzdná, s hnusným ksichtom...hanbím sa za seba stále ked sa dívam do zrkadla...prečo ostatné chce každý ale mňa nikto? ...čo mám robiť, ako mám niekoho zaujať? ja už nemám síl ani energie. skusala som chucnut asi 21255x a vysledok ziaden, furt som to vzdala. a teraz, asi cakam ze ma tu niekto spasi. co plati na chlapov? ako mam vyzerat normalne? nebyt tak hnusna?
Som skareda a to velmi
skareda: chce to len pevnu volu.. ked zacnes a postupne budes cvicit budes vidiet vysledky..jasne ze to nepojde zo dna na den ...budes sa citit lepsie fyzicky aj dusevne.. na internete je vela cvikov/videi, vela clankov ,prispevkov ako zhodit ,co robit so stravou.. (pre mna je inspiracia michaela brutenic najdi si ju na FB ,ona tam pridava celkom fajne rady)
Ja mam zas ten problem ze som aj stihla,aj sa za mnou otocia chlapi,aj viem ze sa pacim,ale mam nizke sebavedomie.. ked idem po ulici myslim ze kazdy na mna ukazuje hovori..hanbim sa pekne obliect,vyfintit.proste si neverim..
takze tym som chcela povedat ze kazdy mame nejaky problem..ci je clovek pekny alebo menej pekny s niecim musime bojovat .. drzim palce
Na svete spravodlivosť je. Všetko funguje na základe pevne stanovených zákonitostí. To, že ich ľudia nepoznajú neznamená, že nie sú. Na všetko existuje jedna jasná odpoveď: karma. Ako inak si vysvetliť všetku tú... ehm... "nespravodlivosť"?
Btw, už nikdy nepovedz alebo si nepomysli, že nemáš právo žiť. To je ten najväčší blud, k akému môžeš prísť. Každý, kto žije, má právo žiť. Ináč by nežil :-)
mna stve, ze niektori jedinci maju vsetko a inym nezostalo nic. vobec nic. dakujem vsetkym za odpovede. pokusim sa zabojovat este raz, uvidim ako to dopadne. dakujem za rady... @smutnamys - najvacsi problem je ta nespravodlivost vo svete ako som uz spominala. pripadam si tak hnusne. akoby som vobec nemala pravo zit...:(
ahoj. takze samu seba vnimas ako skaredu zenu, nesympaticku, nesexi, skratka ako niekoho, kto nemoze zaujat opacne pohlavie za ziadnu cenu? citim z teba akusi beznadej, zufalstvo, ze si vyskusala nekonecne vela moznosti v chudnuti a ze by si sa chcela niekomu pacit, ale bez vysledku..mozno je to aj cim dalej tym horsie, lebo sa viac a viac sustredis na seba a na svoje nedostatky. moznoze si uz aj vycerpana z toho vsetkeho...drzat dietu a nevidiet vysledky, ktore by ta uspokojili alebo ti urobili radost moze byt znicujuce, menej alebo viac...skratka sa stale snazis, tuzis vzbudit zaujem, zoznamit sa a citit prijatie, ze pre niekoho budes pekna, akceptovana, milovana...kde je podla teba zakladny/najvacsi problem? co by si chcela v prvom rade?
Máš tri možnosti.
Po prvé - prinútiť sa schudnúť, niečo so sebou robiť, starať sa o seba, no čo je najhlavnejšie, byť v pohode, lebo vonkajšie vyžarovanie človeka závisí od jeho vnútra. Jednoducho, úplne sa zmeniť.
Po druhé - nechať sa zožierať týmto problémom, až kým z teba naozaj nebude také obluda, za akú sa považuješ.
Po tretie - naučiť sa so sebou žiť. Prijať svoju škaredosť. Zmieriť sa s tým, že nebudeš mať nikoho. Veď aj tak sa dá žiť, a dokonca to má mnoho výhod. Kašľať na výzor. Zamerať sa na život, na krásy tohto sveta.
No tak si vyber. Nedovoľ však, aby ti tvoje telo kazilo život :-)
Ak by si chcela schudnut tak schudnes a nevzdas to.Len musis naozaj chciet.To je ako s cigaretami/drogami ten kto chce prestane a ten kto nechce ten v tom pokracuje.Take keci,ze sa to neda atd si mozte schovat,kolko ludi to zvladlo?Ja som napriklad bol zavisly od drog (primarna droga pervitin) a prestal som a teraz som uz 7 rokov cisty.Ak si zo sebou spokojna tak nespravis nic ak zo sebou niesi spokojna tak zacnes na sebe makat.Chce to tvrdu disciplinu,samozrejme nie ziadny extrem,ze nebudes 3 dni jest,alebo tak nieco.Precitaj si o tom viac clankov.Aj o metodach chudnutia atd