Dve otázky :)
som panna, a už KONEČNE by som to chcela mať. veď už mám po dvadsiatke. no zistila som, že mám nejaký blok čo sa týka vzťahov - mala som len jeden pubertálny "vzťah", pár rokov nič, a teraz aj keď som bola s nejakými chalanmi vonku, tak som po čase dostala blok, že som sa s nimi viac NEMOHLA stretnúť, proste súdim, že nechcem vzťah, len také... potešenie. Zatiaľ sa pohybovalo v medziach bozkov a dotykov.
a tak uvažujem, že by som to spravila s kamarátom (hoci sa nepoznáme veľmi dlho, je to milý chalan, ktorý by mal záujem). musím mať prvý sex vo vzťahu? nestačí na to len že ten človek je fajn a priťahuje ma?
a druhá vec, keby som sa rozhodla spraviť to takto, tak ako by som mu mala naznačiť, že súhlasím? lebooo už sa to raz mohlo stať, ale vtedy som mu povedala, že ešte nie je správny čas. a viete, ja som v tomto dosť mimo, neviem ako to chodí.
Panna + FWB (friends with benefits)
podla mna k tejto teme by sa moc nemuseli vyjadrovat ludia ktori ziadnu vlastnu skusenost s fwb nemaju, pretoze potom casto len siria rozne poplasne negativne dojmy ktore ale s realitou u konkretneho druheho cloveka nemusia mat nic spolocne. netreba z toho robit ziadnu vedu, problem samozrejme moze nastat ak sa jeden zamiluje a druhy to rovnako neciti, takze treba ist do toho s chladnou hlavou a brat to len ako zabavu, ci ako nahradu intimnosti ked nemate nikoho ineho
Neviem mne moc nepride ze mas na to povahu ked sa to pytas plus ani sama nevies ako to nejako docielit a dotiahnut do konca :D.
A pocitaj s tym ze po prvom raze na tom vznika zavislost a prehlbuje sa chut.
Toho praveho mozes najst o rok a budes velmi lutovat to, ze sa vyspis s nejakym kamaratom LEN ABY SI TO MALA UZ ZA SEBOU. Ako keby slo o nieco, co si bezne kupis v obchode zas a znova. To, ze si panna po 20 je nahodou fajn. Ak mas nejaky blok, sex s kamaratom ti ho este viac zvyrazni, alebo si myslis, ze po sexe s takmer cudzim clovekom a bez potrebnych citov, sa zrazu blok strati? Na to zabudni....nebud hlupa
No ono tie co si pochvaluju tu asi nie su, lebo neriesia problemy,, takze na tomto fore je jasne, ze budu prevazovat zeny, ktore su z toho sklamane
Ale no ako, bolo by dobre vediet, aky je ten tvoj kamarat... ci casto strieda dievcata, alebo ma skor problem navazovat a flirtovat (vtedy by to bolo super, lebo bude rad, ze ta ma) ... no ak ich strieda ajeho cielom je len sa zabavit a zvysovat pocet dievcat, tak potom urcite do toho nechod, leboz toho mat ani nic nebudes, lebo kym zacnes dostavat rozkose uz si najde aj inu babu...
Cize najprv ho pozoruj okom kamery, zober ho na diskoteku a budes vediet ako sa,sprava k babam ..
*aj ked uz moc nie sme spolu..
tak to vyskusaj ked ta to pritahuje a urcite nepocuvaj take nazory ako od wrecka, pretoze kazdemu vyhovuje nieco ine, navyse na toto forum pisu takmer vylucne ludia ktori sa na nieco stazuju takze z ich skusenosti nevyplyva nic.. ja som mal tiez kamaradku s vyhodami a sice to nedopadlo ani nijak slavne ale nedopadlo to ani zle a stale sa kamaratime, aj ked uz moc nie sme... ale bola to prijemna skusenost, ked to robia dvaja ktori si su sympaticki tak je to super aj ked tam nie je klasicka laska.
a ako to naznacit? no treba mat bud dobry vztah a povedat mu to rovno, alebo mu davat jasne signaly ze by sa to dalo, optimalne ale keby bol iniciativnejsi on, ale ved uvidis
nva: ako vravím my sa ešte nepoznáme moc dlho takže aj keby sa to pokazilo, príliš ľúto by mi za tým nebolo.
ja som bývala tiež taký romantický typ, chcela som čakať na toho pravého, odsudzovala som sex bez lásky... ale v poslednej dobe aj moje morálne hranice poľavujú.
a žena má proste svoje potreby.
plne ťa chápem , treba si to zažiť a viem ako sa cítiš. urob ako myslíš ale čakat do 30tky kym najdeš toho "pravého".. nič moc ale tak ja by som sa na tvojom mieste vyspala s kamarátom aby si sa necítila v 30tke trapne pred tým "pravým" , že si ešte panna.. a ak si taká osoba že by ti to bolo trápne ( ako ja ) tak sa vyspi s kamaratom no a čo ... síce je otážne či to nepokazí vaše kamarátstvo ale v dnesnej dobe.. je to normalne
nerob to. je to hlupost. boli tu na fore pribehy zien, ktore to neskor olutovali. nespominam si ani na jedinu, ktora by si to pochvalovala.
normálne mu to povedz, ale neodporúčam ti to robiť. nedopadne to dobre... buď to raz zistíš, alebo počkáš na nejakého toho milovaného, s ktorým to bude najkrajšie na svete a budeš sa úplne inak cítiť.