Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moj partner je na mne zavisly!

Príspevok v téme: Moj partner je na mne zavisly!
dracik

nepisem sem prvykrat. uz viackrat som sem pisala o mojom partnerovi. doteraz som nevedela presne uchopit a pomenovat ten problem, ktory mame vo vztahu. dnes po precitani clanku ma zamrazilo. prezenu.noviny.sk vo vsetkych bodoch sa zhodujeme.

Sme spolu rok a pol. Zo zaciatku vsetko krasne, presne take, ake to ma byt. Uz po troch mesiacoch zacal on prvy s planovanim spolocneho byvania. Bolo to naozaj krasne to pocuvat, ze takto o nas sniva. Asi po tristvrte roku sme spolu zacali byvat v podnajme ,,ze ideme vyskusat ako sa nam spolu zije,,. Obcas nejaké nezhody. Ako to normálne byva. Za ten cas som si na nom vsimla nejake veci. Nema rad ked sa stretnem s nejakym kamaratom, najradsej by bol aby som nikam nesla sama, uraza sa, trucuje. Raz skoncilo v kosi jedlo, potom objednanie k lekarovi co som mu vybavila, moje cigarety...Nebyva to casto, ale ma taketo moresy.
Toto leto sme mali odist z podnajmu kde sme byvali. Zacal uvazovat o kupe domu. Spolocne. Popravde, nechala somm ho nech hlada, nech to studuje, chodili sme na obhliadky, no nebola som o tom 100% presvedcena. Zauradovali moji rodicia a radili mi aby som si vzala byt sama na seba a on tiez. V tom sa citim dobre, myslim si, ze v dnesnej dobe je to rozumne. Ved sme spolu len rok a pol. Samozrejme nesuhlasi, vidi to tak, ze si robim zadne vratka, ze chcel aby nas nieco spajalo. Ze ked si vezmem byt, ze on nic riesit uz nebude, ze zije len pre mna. Zaciatkom minuleho tyzdna sme boli pohadani kvoli koncertu na ktory som sa tesila a on tam vlastne len siel kvoli mne. Vycital mi ze som polovicu koncertu prestala vonku s cigaretami a ze ci je to normalne. Na tom sme sa tak pohadali, ze si zbalil veci a chcel odist. Potom sa vratil. Plakali sme obaja, vravi, ze by odisiel niekam daleko, ze kasle aj na pracu aj na vsetko lebo je tu len pre mna.
S tym bytom. Vravim mu, ze kam sa ponahlame, ved to budeme mat do plusu. on byt ja byt, jeden prenajmeme v druhom budeme zit, raz to dame detom. Nie. nepaci sa mu to. Vravim mu, za par rokov predame, nieco z toho mat budeme, stale lepsie ako tie roky zit na podnajme a tie peniaze uz neuvidime.
Nepaci sa mu, ked sa venujem nejakej zalube, berie to tak,,ze ho zase opustam,,

Co som mu o tom mojom rozhodnuti s bytom povedala, mam taky divny pocit, aj mi povedal, ze je z toho taky nervozny, ze sa boji ze havaruje. Ze preco cakame este so spolocnym byvanim, ze sme mohli aj so sexom pockat. Bola som jeho prva. Mam z toho vycitky a neviem ci ma pochopite, ale zacinam mat aj troska strach z neho. Neviem si to vysvetlit. Nikdy ma neudrel ani naznak ani nie je agresivny, ale je pravda, ze ozaj co sa v jeho vnutri odohrava ja neviem, je skor itrovert, tichy muz, mozno ma tajomstva, vravi ze nema. To s istotou povedat nemozem. A teraz posledny tyzden zacinam mat obavu ze ho prestanem lubit. Vsetky take tie negativne emocie, ktore posledne tyzdne u mna vyvolal ma desia.
Na zaciatku vztahu, uplne tie prve dva tyzdne som nemohla jest, mala som divne stahovanie zaludka, neboli to tie ,,motyle,,ako kazdy mi vravel, ze je to to. Az pot zo mna tiekol ked mi pisal, taky pocit ako ked sa pred vami zrazu objavi revizor a nemate listok....Neviem ci mi nieco podvedomie vtedy chcelo povedat. Prosim poradte mi co mam robit.

dracik

vcera sme sli na pivo. nebolo o com rozpravat. chvilu sme boli ticho, potom asi 5x zopakoval nech poviem nieco pozitivne. stvalo ma to. nakoniec sa aj tak otvorila tema ,,moje rozhodnutie vziat si sama na seba byt.,, hovori ze sa boji ze sa budeme na tom hadat, lebo on tam nebude chciet byvat a ja stale svoju pesnicku. potom sme sa chvilu ukludili, hrali sme na mobile sachy, ako zvykneme ked sme niekde na pive. mala som chut este na jedno, ale ze nie lebo je to drahe(bolo drahsie ako v inych podnikoch) a nechal priniest ucet. nastvalo ma to, lebo ked vidim jak on setri, ze si ani jedno tricko v lete nekupil nove ani nic pomaly, mohli sme byt sami v garzonke ale 50eur setril, tam kde byvame teraz je to uplne na h*. keby sme zarabali obaja 300 eur nepoviem ale obaja slusne zarabame, proste mi to pride uz jak zobraci keby sme boli. som mu vytkla ze je strasny skrblik, ved nic za mna neplati, vsetko mu vratim, nepozyva ma na obedy alebo na kavy alebo co. vsetko sme fifty fifty. Tak mi povedal, ze aka ja som, ze ma jedno pivo vytoci. Zas to otocil cele. Prisli sme na byt. Bol celkom klud a pytala som sa ho ci pojdeme zajtra (ako dneska) na oldies disku. ze jemu sa nikam ani nechce ist. Zas len cumiet bude do stropu a vzdychat ako je vsetko na p*, tak som si pomyslela. Som povedala, ze kaslem na to, ze chcem prejst na ine myslienky, ze zajtra (dnes) pojdem domov. Nastval sa. A ja som sa nastvala viac, velmi som mu vcera vynadala, aj za ten byt aj vsetko ze po roku a pol proste nevie pochopit ze nasi chcu aby som mala vlastny byt. Povedala som mu ze je pri***any. A posledna veta bola nech si hlada inu p*** co ho bude na slovko pocuvat od zadku sa mu nepohne a len bude skakat jak on piskne. Hanbim sa za tie slova aka som bola vulgarna, no neospravedlnim sa. Bez tych vulgarizmov som mu vlastne vsetko co ma stvalo mu povedala. Dnes idem domov k rodicom ako taka trubka(ved vypocujem si tam svoje) lebo vsetkych kamaratov som odstrihla kvoli nemu, nemam ani s kym von pokecat. Co sa mam ozvat po pol roku? Kazdy ma do zadku posle. Za to si mozem sama. Bojim sa, ze ked dneska za nim nepridem a pojdem domov co sa stane. Ako sa moji rodicia budu spravat, co spravi frajer...

salalalalala

Co som mu o tom mojom rozhodnuti s bytom povedala, mam taky divny pocit, aj mi povedal, ze je z toho taky nervozny, ze sa boji ze havaruje.

z tohto jasne vyplyva, ze tebe neublizi, ublizi sam sebe. to je ten typ, ktory ti bude vyvolavat ako sa podrezal, len aby si sa vratila. neviem ci to ma nejaku buducnost, toto nie su bezne nezhody, to je sociopaticke spravanie

dracik

Žužova presne, bolo pivko, samozrejme viacej chutilo fajcit (on je nefajciar, no teraz tento tyzden zrazu zacal fajcit), tu kapelu poznam uz dlho, nebola som na nich prvykrat a tiez to nebolo tak ze pol koncertu som prestala vonku. Lenze mi to vycital. Pritom ked ja som s nim bola na vystave aut, tak som tiez chodila len za nim nech si to on uzije a nenapadlo mi mu nieco vycitat ze zaplatili sme si vstup tak teraz budme tam do vecera :)

susisusi ako mi toto s tym sexom povedal ze sme mohli pockat,ked teraz chcem cakat so spolocnym byvanim, vies ja som bola ta iniciatvna v tom, on by so mnou nespal este, zo ziadnou zenou predo mnou nespal a ked mi toto povedal zlakla som sa, lebo fakt v 28 rokov sa vyspal so zenou po prvykrat a ktovie co mu beha po rozume, ked si ten byt sama kupim (respektive sama zoberem hypoteku aby bol byt len na mna) Neviem ci je schopny mi ublizit, ale ako som spominala v prvom prispevku, ma take moresy ze nicit, trhat, lamat, vyhadzovat ked mu prepne...

a s konickami, teraz ako tak, lebo mama ma pred nim v tom velmi podporuje (ona to vie) a tak uz mi do toho tolko nekeca, ale zo zaciatku som normalne musela o konicky bojovat. ani teraz pri nom ked som nemozem si citat alebo sa len tak sama pre svoj rozvoj nieco ucit...opakuje stale dookola, ze uz ho nemam rada, ze dakedy som sa stale tulila a pod. Pritom on sa tiez stale netuli, tiez si chce pozret nejaky dokument o autach alebo si nieco cita, nikdy som mu to nevycitala ze si mi nevenuje ze dakedy sa stale tulil.

Predvcerom mi povedal, ze nebude chodit k nasim. Fakt ze naposledy ked sme tam boli som sa citila uplne mizerne, lebo sedel vedla mojho fotra a pozeral do mobilu. Mam este pomerne mladych rodicov ani 50 nemaju..A on tam sedel ako duch. Ani sa ho nic nespytal, uplne mojho fotra ignoroval. Pritom moj otec rad keca, rad sa smeje, proste bolo to o nicom aj mama mi povedala, ze co ten (moj frajer) sa s nim nerozprava..Ja som mame povedala,, ze nemozem mu povedat ze ,,bav sa s mojim otcom,,... Takze uz tam nechce chodit moj frajer, lebo ma presvedcili aby som si sama kupila byt. Ani to som mu nevycitala, ved nemozem ho nutit. Vraj ze ja budem chodit domov a on bude chodit na pivo. Super. Nevadi mi to, ale je jasne, ze ma to malo nasrat. No nenasere.

susisusi

ziarlit na konicky....:/ znie to choro. a mudro mudro s tym bytom - po roku vztahu nebrat na seba uzvazok spolocneho bytu preboha!!! naozaj je to tazky zavazok a je cudne, ze on si ta potrebuje doslova uviazat niecim takym velkym ako je byt, aby ste boli spolu....on trpi velkou menejcennostou, ked si neveri az tak. znie ako cudak, nejaky psychopat.

Žužova

Tak hej ,ale nevieme ako to bolo možno bol ten koncert nakoniec uplne oničom :D Alebo ak bola ,,v naladičke" tak vieš ako ..fajčiarovi chutí pivko viac s cigou a ked vnutri bol možno zákaz fajčenia tak bola viac vonku.Mam podobnu skusenosť tak si to viem predstaviť,kedže som tiež fajčiarka.
Je pravda,on to može vnimať inak,on tam šiel len kvoli nej a nakoniec musel snou trčať vonku :D
Preto by trebalo komunikovať.Mala by mu povedať o svojich pocitoch ,on si to možno ani neuvedomuje.Ale zase že ju chce mať uplne pod kontrolou tiež neni uplne v pohode.

Prezyvka055

Žužova :D tak ako zaplatim za koncert a potom ho prefajcim vonku ? :D a aj kebyze tam je cerstvejsi vzduch tak tymi cigaretami to tam zamoria ze este den na to tam bude kudol.

A kebyze sa tak strasne tesim na koncert tak uz hodinu stojim pred stagom aby som bol v prvom rade a nie pri cigach niekde von :D

Mozno tomu jej partnerovi tiez nehraju niektore detaily :D mozno ich vnima podobne :D pre niekoho detaily pre ineho celkom odlisny pohlad na vec.

Žužova

Prezývka ,ty si hovado :D možno tam bola vonku lepšia atmoška,čerstvejší vzduch a v pohode partia ludí :D

a k tvojmu problemu,podla mna ti tvoja ženská inutíícia chce niečo povedať.Blikajú ti kontrolky.. Bud ho vycvič a daj mu podmienky že toto robiť už nebude lebo ťa viac neuvidí alebo to rovno skonči. Ale teda viem si predtaaviť že rozchod s takým človekom musí byť niečo velmi velmi tažké a zdlhavé.... podla mojho nazoru ti nedá pokoj. Držím palce aby si sa rozhodla správne a všetko bolo OK

Prezyvka055

Odhliadnuc od tvojho problemu... je normalne ze si polovicu koncertu prestava vonku s cigaretami? :D lebo to mi tiez nepride normalne :D