Nikdy som neverila, že sa to môže stať aj mne. Zaľúbila som sa do ženatého muža. Stretli sme sa, potom zase a zase. Už keď sme sa prvý krát stretli, sa mi zapáčil. Jeho problémy doma mi pripomínali môj skazený život. Stretávame sa viac a viac. Viem, že ma možno niekto bude odsudzovať, ale mne chýba to čo aj jemu. Lenže ja som rozvedená, a on ženatý. Vracia sa k svojej manželke. Viem, že si pomyslíte, že som hlúpa, ale láska si nevyberá. Stalo sa niekomu to,čo aj mne ?
Zaľúbila som sa do ženatého muža
neodsudzujem ťa, ale skús sa vžiť do úlohy manželky, zamysli sa.To, že láska je slepá každý vie.
Hej, mozno je to tazke, no sami viete ze to nieje ok. Nic vam nehovori manzelsky slub? Zakazane ovocie najviac chuti, no ak v tom budete pokracovat, neskoncite dobre. Verte mi. Nechcem vas poucovat o viere, no myslim si ze nejake hodnoty by ste mali mat ak vam zalezi na tom aby ste neskoncili v pekle.
je to strašné ale aj ja niečo také prežívam, niekedy keď on je so ženou tak sa ma zmocní žiarlivý záchvat niekedy si pripadám ako telefónna búdka, čakajte ste v poradí, nemôžem byť s ním keď chcem a kedy chcem už sme sa snažili rozísť ale ta láska je silnejšia ako náš rozchod je to strašné ale na druhej strane také nádherné.
Ja to moznam velmy dore,Mam len 15 rokov ale som tak šaleno zalubena...Zalubila som sa do šofera autobusu,on je ženaty,ale nežije dobre zo ženou počula som že od nej odišiel,začolo to pohladmy potom žmurkanim,rozhovorom,bozkanim,a sexom,viem že to je asi zle,ja zato nemôžem ta laska je taka vela,každy den na nho myslim.PROSIM PARADTE,ČO MAM DALEJ ROBIT.
Antika, ja to poznam velmi dobre...
A rozhodne nejsi hlupa!
Moj pribeh strucne:
cca rok dozadu som si prezeral jedno ceske forum zamerane na sex a vztahy,zaujala ma tam jedna zrela zena a napisal som jej sukromnu spravu, len som sa jej nieco chcel opytat, ziadny navrh ani podobne veci...zacali sme si pisat, vymenili sme si fotky, zacali sme kecavat cez skype atd...vedeli me ,ze sme od seba daleko , vedel som ,ze je vydata, tiez sme vedeli ,ze je medzi nami vekovy rozdiel ,ale tahalo nas to k sebe strasne...netrvalo dlho a zamilovali sme sa do seba...po cca2mesiacoch isla na 4dni na nejaky seminar a samozrejme ja som valil za nou do CR...v reale to bolo este krajsie :)Momentalne studuje dialkovo kusok od SR hranic, takze stretavame sa tak casto jak to len ide...seminare a skola 4ever :) A problem je ten ,ze si nejak nevieme predstavit zivot bez jeden druheho :( Este studuje 2roky, ale co potom? :( Dufam ,ze laska co je medzi nami vyprcha,inak mame problem.Inak keby si si chcela pokecat,mozem ti dat mail...pripadne skype...
a ja som zaľúbená, a neviem z toho von. Stále si hovorím, musím to skončiť, ale nejde to. Len čo som s ním, je to zase silnejšie a krajšie. Neviem, čo ďalej
no ja v podstate nieco take zazivam ale nie som zalubena, stale uvazujem ci to mam ukoncit alebo nie, aby som v buducnosti netrpela, on je zenaty aj ked uz spolu neziju - ale rozviest sa neplanuje. ale zasa je len na mne ci mu uverim ze to tak naozaj nie je a ze sa pri zene netvari ako naj manzel na svete. Nikdy by som to o sebe nepovedala ze by som to spravila a spravila som to. Neviem to ukoncit a to ho zatial nelubim.
Viem o čom píšeš, a viem, aj čo prežívaš. To, čo aj ja. Kto to nezažil, to nikdy nepochopí, o čom to vlastne je.