ahojte myslim ze krása ma s módou dosť spoločne takze som do dala sem
dosť ma prekvapil jeden známy obchod ze už aj oni používajú namiesto vrátenia peňazí ked si u nich nieco kúpite-vrátenie vo forme darčekových poukážok
chcem sa spytat nedá sa ich odmietnuť a trvať na vrátení peňazí nejakým spôsobom? minule som sa s jednou predavačou skoro pohádala, ked raz nieco za PENIAZE kúpim tak ich chcem aj spať v takej forme!
mne to príde dosť buzeracia a nútenie aby ste sa tam museli vrátiť u nich nakupit ved predsa mam právo ako zákazník si tovar vyskúšať doma pri normálnom osvetlení pred zrkadlom a nie v tých ich úžasných kabinkach ktoré su naschval tak robene, toto je co zas za ich ,,vychytavku,,??
Vrátenie peňazí v obchode
tak ja mam teraz tak sumu okolo 50€...j to dosť nevýhoda pre mna a to mam šťastie ze to neni vyššia suma napr za bundu atd
a po ďalšie nosím kabelky ktoré su pekne ale niektoré nemajú uzatváranie a cestujem občas aj mhd...ak by mi niekto slohol peňaženku aj s tou kartou? nikto mi peniaze už nevráti lebo to nie je na meno ani nič, po tejto stránke to je uplne......neexistuje nejaký argument po ktorom by peniaze vrátili?
tovar bol neposkodeny nenoseny s visackami podla pravidiel tak by mohli byt takí férovi aj oni
H&M tak ma, ale tak mne to nevadilo, tak ci tak, si tam nieco kupim, takze ked som doma usudila, ze nakup bol v amoku a kabelku nevyuzijem, nevadilo mi, ze mi vystavili dobropisovu kartu, kde si mozem vybrat nieco ine, inak to maju dole na blocku, ze za tovar nevracaju peniaze, asi to bude podla zakona ok, inak by to takej velkej spolocnosti asi tazko preslo...aj ked je pravda, ze oficialne mas narok na vratenie penazi do 2 týždnoch, ale v akej forme sa uz nekonkretizuje