Dobry den prajem,
mam na vas taku otazku, co by ste si mysleli o zene, ktorej sa pacia mladsi muzi? Pritahuje ju k nim ich mladost, roztopasnost, krasa, laska k pohybu, proste ta ich mladicke spravanie.
Mam 29 rokov. Ti muzi ktori sa mi pacia su vo veku 19 a viac rokov. Su taki roztomili, chutnucki, zlati, mladucki, pevne a dobre stavane telo, radost a mladost v tvari, pohyblivost, moderne a neformalne obliekanie. Idem sa z nich zblaznit. Normalne mi imponuje ak taky mlady fesak zacne so mnou flirtovat, dotykat sa ma. Najradsej by som ho zvalila na zem a... ved viete. Nemyslim si o sebe ze som pedofil lebo niesom na takych co maju menej ako 17 rokov. Ale ti 20 - 25 rocni ma strasne rajcuju. Manzelstvo a deti teraz neriesme. Ja deti planujem. Nejde mi ani tak o rodinu, o dieta by som sa dokazala snad postarat aj sama alebo s nejakym zajkom mozno ak by chcel :)
A uz vidim ako mi tu zacnete nadavat ze som trafena, pedofilna, uchylna a neviem co este. Ratam s tym ze sa mu tu ujde kopu urazok. Ocakam vsak ze sa tu najdu aj rozumni a uvazlivi ludia zeny aj muzi ktori mi od srdca povedia co by si mysleli o zene ktoru poznaju ze ide po mladych zajacikov.
Takze otazka
na zeny: co si o mojom mysleni myslite?
na muzov/mladencov/: zacali by ste si nieco s babou ktora by bola od vas starsia o 5 az 10 rokov?
Dakujem vam za odpovede. Nemam vo svojom okoli nikoho komu by sa dalo zdoverit s tymto kvazi problemikom tak to skusam tu.
Mala som uz jeden takyto zacinajuci vztah. On bol odomna mladsi o sest rokov. Ale po styroch mesiacoch to uz skoncilo. Sex s nim bol neskutocne krasny. Jaaaj....preco sa na takyto vztah spolocnost diva cez prsty?
Pritahuju ma mladsi muzi. Co si o tom myslite?
Mám partnera o deväť rokov mladšieho. Chodíme spolu /vlastne z toho už žijeme spolu 5 rokov/ 9 rokov. Zo začiatku som bola opatrná, ale veľmi šťastná. Má ma rád, hovorí, že ma miluje. On ma psychicky dopĺňa, našli sme v sebe to, čo sme nemali. Ani on ani ja sme nemali ľahký život, dosť nás to spája v chápaní a jednaní toho druhého. Jeho priatelia ma prijali medzi seba, vôbec to neriešia. Riešili to traja ľudia, a to z môjho okolia. Dvaja z nich nemajú priateľku. Sú starší a pokladám ich za inú generáciu s klapkami na očiach.
Je správne , že sa pýtaš na názor. Aj ja som pochybovala, nevedela, nebola si istá, ale *on*, sex, tie krásne akcie, sloboda, žiadne škatulkovanie môjho veku, mi robia život iným, ako som poznala.
Každý ho bude brať podľa toho, ako sa budeš k nemu správať. Nikdy mu nehovorím zajačik, pre mňa je to *muž* so svojim sexepílom.
Nechápem, prečo niektorí ľudia riešia vecí ako vek :D Osobne vek slečny, s ktorou sa stretávam na začiatku spravidla nepoznám a vzhľadom na moju všímavosť a schopnosť odhadnúť vek tak nehovorím dopredu, že by sa nemohlo to pritrafiť :D Stáva sa kadečo tak nikdy nehovor nikdy a snažím sa žiť len svoj život...
stary s mladou je dost bezne ale stara s mladym je dost zriedkave.. lenze naco sa tym zaoberat? kazdy by mal zit podla svojich predstav
Musím súhlasiť so sponkou. Využívaš ich mladosť, lebo ju sama strácaš. Väčšinou to robievajú muži, keď majú krízu stredného veku.
Jasné nájdu sa aj páry - staršia žena a mladší muž, lebo láske nerozkážeš a vtedy to môže fungovať ale tebe nejde o lásku, len o ich mladosť.
Považujem to za zničenie mladeho života.Citlivy človek ani nepomysli na to čim sa ty zaoberaš....
Žena, ktorá hľadá v mužovi oporu a vážny vzťah bude skôr priťahovať rovnocenných alebo starších partnerov.
Žena hľadajúca len sexuálne potešenie bude k sebe priťahovať a vyhľadávať (evidentne nielen na zoznamkách) mladých zajkov.
A hlavne žena, ktorej jej správanie príde normálne nemá potrebu si svoje konanie podporovať názormi okolia.
Inak bežala tu dosť podobná téma, s dievčinou, ktorá tiež mala potrebu neustále riešiť vo svojom živote len mužov. Tuším sa volala Mladší frajer.
Neodsudzujem pár, ktorý nie je vekovo rovnocenný. Len nemám veľmi rada ľudí, ktorí musia neustále všetko riešiť a zaoberajú sa vo svojom živote banalitami. Nech si každý žije svoj vlastný život ako uzná za vhodné ale nemusel by so všetkým obťažovať okolie.
vyspela spolocnost sa na takyto par nediva cez prsty, cez prsty sa pozeraju zadubeni ludia, casto odchovani na cirkevnych dogmach... zial, je to pomerne velka cast slovenskej populacie
pri takomto vztahu je velke riziko, ze sa zene ozvu biologicke hodiny a vystraseny "zajacik" utecie ;-)
osobne poznam jeden par, ktory je spolu 5 rokov, zena ma 32, muz 23 a stale im to klape a druhy, ktory sa kvoli hodinkam a utekajucemu zajacikovi rozpadol :-)
vobec niesi divna, ja som na tom podobne, niektori su osobnostne vyspelejsi ako 40 rocní muzi..akurat skusenosti tolko nemaju, napr. co sa tyka zivota po pracovnej stranke... ta energia pritahuje aj mna... ale od teba som mladsia o par rokov..a tiez ma pritahuju chlapi/ci od 20 vyssie.. dokonca poznam jedneho 18 rocneho, ktory mi stale lichoti, volava ma na vylety, dovolenky,, velnesy, uz som od neho aj nejake darceky podostavaja z roznych destinacii( chlapec z bohatej rodiny) ale ten je pre mna tabu, to je take steniatko...nechavam ho do zalohy ako kamarata, este aby nam nezavideli o par dalsich rokov ze maju o nas zaujem mladi a pekni chlapi
no co si mysliet?
nic len ze je to logicke lebo vstupujes do veku zeny kedy je zena sexualne najvykonnejsia a z toho logicky vyplyva ze chce mlade pekne chutne masko. Ak ti na veku nezalezi tak to ani neries. V dnesnej dobe na veku uz stavia malokto. Jedine zeby to vadilo matkam a otcom tych mladikov. To by mohol byt problem ale ked si to udrzite v tajnosti tak v pohode.
inac mladsi o pat rokov nieje az tak vela. Horsie by bolo ak by ty si mala 40 a chcela by si 20 rocneho. Ale rozdiel 3-6 rokov. Aj tych desat sa este da ak ide len o sex a kamaratstvo s vyhodami.