ahojte, prosím poradte mi niečo, bars mi aj vynadajte. len nech sa z toho viem konečne vysomariť. Mám vztah vyše roka. je odo mna o par rokov starši, predtym važnejši vztah mal len jeden. Zo začiatku to bola laska velka, nenapominal ma tak ako teraz, nechaval mi priestor, boli sme spolu radi. Vyše pol roka byvame spolu na podnajme, nie že by som to ja tak velmi chcela, ale bala som sa povedat nie aby to nebral že ho nelubim. 1. moja chyba. Vyše pol roka do mna denno denne džubal aby som prestala fajčiť. Pokušlala som sa - neuspešne. Začal mi s tym naozaj liezt na nervy, doslova sa mi zhnusil ten jeho vyraz akym sa na mna pozera ked mi to hovori. Mam rada romanticke večere pri sviečkach vinku, mile slovka. Toto sa zmenilo na jeho knučanie a otravovanie v posteli do nekonečna masiruj ma škrabkaj ma...každy večer! Nevravim že on ma nemasiruje ale malokedy si poviem. Možno dvakrat za cely vztah! Dotiahol nas na podnajom kde sme zavreti v malej izbičke v byte su dalši ludia.. Ludia ktorych nepozname a od začiatku ta atmosfera neni okej ale budiš. Radšej tam nevarim aby ma pani domaca nezdrbala. V poslednej dobe sa už vyhybam aj bytu a najhoršie že aj jemu. Cele dni ta nuda s nim. stale ma len pozoruje čo zle spravim, taha ma dole, normalne uvažujem že si dam terapie tak ma niči! Nevieme si nič vysvetlit lebo on predsa nič zle nerobi! Som impulzivna a temperamentna tažko sa mi s nim v rukavičkach aj tak ma nepočuva len ked už zvresknem s nervami a potom som ja zas zla:((
Neviem čo mám robiť
on si mysli, že ked mu niečo vytknem, poviem čo si neprajem aby robil, on si mysli, že som naštvana preto lebo mi chybaju cigarety alebo naopak že vela fajčim. nevezme to odo mna. na začiatku ma rešpektoval. teraz si už pripada ako king..
tak oddelenie vo vzťahu berte ako skúšku či vzťah má význam a silu prekonať prekážky a vytrvať
Dadula56 naozaj neviem ako to vyriešiť. Aj v očiach mojej matky je on ten anjel a ja ta zla :D Lenže keby jej denno denne hučal aby prestala fajčit asi by s nim neostala ani ako kamaratka :/ Nebol taky, neviem ako to vyriešiť.
Mascha velakrat sme sa pokušali rozpravat on mi začne vytahovat a vyčitat že vtedy som sa tak zachovala a vtedy tak a potom je z toho nakoniec len prestrelka ktora nikam nevedie a zas sa len nebavime..:(
Janno82 najjednoduchšie by bolo ist k rodičom na čas, len nechce sa mi im to vysvetlovať :(
Ahoj,
tak ako píšeš nemáš to 2krát jednoduché, najmä teda pokiaľ tvoj priateľ nemá vôbec záujem o nejakú diskusiu a zmenu. Nemáš možnosť niekam ísť na nejaký čas? Aby si si mohla trošku od neho oddýchnuť a zároveň by si videla, či by mal v dôsledku toho záujem o nejako ten váš vzťah zlepšiť.
no tak to by som s ním nebola, musíš mu povedať čo cítiš, čo potrebuješ,ak nemá ochotu,vôľu pristúpiť na kompromis, a váš vzťah obojstranne budovať, tak to nie je partner pre teba
A naco si s nim, ked je taky otrasny?Alebo si len prisla ponadavat a dufas, ze sa tu k tebe ludia pripoja a budu ta lutovat?Stazovat sa mozes akurat tak sama na seba, lebo sa nevies rozhybat, riesit si problemy. Nejako sa mi zda, ze asi az tak otrasny nebude alebo si ty potom leniva a zakriknuta az hroza, ked s nim nadalej zostavas.
ja už som sa prestala snažiť on sa nesnaži vobec aj ked som sa snažila..proste pan dokonaly nema čo zlepšovať. zato že mu stoji každy večer je pan borec nemusi sa snažiť byt mily pozorny...on si može so mnou robiť čo chce!
to už je len drobnosť ten malý priestor lenže on nič robiť nebude! on len telku pozerať a najštastnejši ked pozeram tu sprostu telku s nim ani na tom sa nevie dohodnut že jaky film, len to čo on chce. LEN TO čO ON!! vkuse. som neštastna. a sex? skoči na mna jak taky kohut a čo ja som nejaka hydina? žiadne zvadzanie, bozky...nič sexy. proste mu vstane péro tak rychlo rychlo pcha aj ked nie som vzrušena na sucho či ma to boli neboli...
no keďže ste v takom malom uzavretom priestore, časom sa to bude len zhoršovať, ja by som radila, aby ste si našli nejaké vonkajšie aktivity,aj každý zvlášť,aby ste boli dlhšie od seba,potom by ste sa na seba tešili,takto sa v tejto atmosfére dušíte a môžte teda obrazne aj udusiť