Mam velmi problematicku plet a hoci som uz vyskusala kadejake pripravky,kremy aj gely, nic mi nepomohlo.Mama niekde citala ze na plet je vhodny med a tak mi potiera tvar s medom zmiesanym s olejom.Je pravda ze by mi med mohol pomoct? Co ine by som mohla vyskusat?
med na pleť
Na jazvy velmi dobre vplyva odvar zo skorocelu kopijoviteho.Nastastie teraz ho rastie vsade dost.Treba si kazdy vecer spravit odvar a potierat postihnute miesta.Upozornujem vsak, ze si kazdy vecer po kupani treba spravit vzdy novy odvar, nesmie sa pouzit ten z predchadzajuceho dna.Musi to posobit cez noc.
NA TAHSIU FORMU AKNE SU NAJLEPSIE LIEKY ROACUTTANE KTORE SU UZIVAJU CCA: POL ROKA A PO DOUZIVANI MATE UPLNE CISTU PLET BEZ VYRAZOK MALA SOM TAZKU FORMU AKNE TAK SOM SI ICH DALA PREDPISAT A PO MESIACI SOM ZACINALA VYDIET VACSIE VYSLEDY. ODPORUCAM...
ahojte,,poradne tiez nejek receptury ludove privitam najviac..na jazvycky ale aj akne
dakujem
Med je na plet vyborny a blahodarne na plet posobia aj vyrobky z medu - propolis.Propolisova tinktura je takpovediac maly zazrak.Avsak nezabera u kazdeho.
mate este nejek typy na plet ((ludove typy) co by mohlo pomoct????? napiste aj casako dlho to nechat a ako casto......dakujem vam
skus 2-3 krat do tyzdna...viac nie
Dakujem,a este otazocka..ako casto?
selly, torchu si to pomasiruj aby latky penetrovali do koze a nechaj posobit tak 30 - 60 min
a ked si potriete tvar,ako dlho nechavate posobit??
MEd je vyborny na plet. Obsahuje antimikrobilane latky, vitaminy, minerlane latky, proteiny...ktore cistia plet, stimuluju bunky. Je vhodny ja na masaze..treba najprv vyskusat ale ci niesi citliva na alergeny, ktore sa anchadzaju v mede..