Straca sa z neho sexepil

Príspevok v téme: Straca sa z neho sexepil
d ako dilema

Prosim vas poradte mi co robit. Pred tri a pol rokmi som spoznala mojho terajsieho priatela. Ma 31 rokov. Prestava ma pritahovat po fyzickej stranke. Pribral na vahe, prestal sportovat, prestal sa holit a pestuje si velku bradu co mne nepride atraktivne lebo vyzera ako islamsky terorista. Keby strninsko to je este sexi ale bradu ako z filmoch o Jezisovi ked ti evanjelici tak chodili. Ale najviac ma stve ako pribral. Ked sme sa spoznali bol pekny vysportovany, nevravim ze mal svaly ako herkules taki sa mi ani nepacia ale proste mal nejake tie tehlicky na bruchu a viac svalstva na tele ako tuku. A teraz? Brucho z piva a klobas ako zena v 7 mesiaci, svalstvo ruk ochable, velka rit a uz pomaly dvojita brada. Vobec ma uz nepritahuje a sex mam s nim coraz menej. Zlenivel a nedba na vzhlad. Nemam uz na neho ani chut po sexual. stranke.
Ano poviete mi ale vzhlad nieje vsetko a bla bla bla.
Ale u mna ano. Ved nechcem ani tak vela, chcem len aby zacal o seba dbat a nie zit ako nejaky usadly farmar na ranci. To ze sme spolu uz tri roky neznamena ze ma ma tak istu ze moze vyzerat ako tucko. Uz sa zacinam obzerat po krajsich muzoch v okoli.
Co mam robit. Mam mu pohrozit rozchodom lebo narazky na jeho postavu neberie vobec vazne. Len sa smeje. Ani permanentku do posilovne neprijal a dal ju kamosovi. Nieje ani vazne chori len lenivy. Nikam sa mu ani chodit uz nechce ked je nejake podujatie len s kamaratmi na pivo by chodil a kynul pritom ako buchta.
Ako sa tak dokaze clovek zmenit? Na zaciatku bol taky fesny a pritazlivy, viac sa smial a hybal predovsetkym a teraz?
Co by ste baby robili na mojom mieste? Chalani sa tiez mozu vyjadrit preco sa tak zacal spravat. To ze ma po 30tke neznamena ze sa uz o seba nema starat nie? Ved niektori pedesiatnici vyzeraju lepsie ako on.
Co robit mam?
Vdaka

no2

Ak sa jeho koníčkom stalo vysedávanie v krčme, tak je to v prdeli. Upadol po telesnej stránke a postupne upadne aj po rozumovej stránke. Čiže môže to byť ešte horšie a asi aj bude.
Však mu rovno povedz, nech si dá pivo hneď ráno, aby na to nemusel myslieť celý deň.
Aj s tým pitím to môže byť horšie. Najprv sa pije raz za mesiac, potom raz za týždeň, potom každý deň, potom aj trikrát do dňa - ha, ha.
Na mieste bude taktná a súčasne rázna otvorenosť.

Cariboo

Ak nema zaujem s tym on sam nic robit tak niet ti pomoci. Ale patraj hlbsie, nemusi ti prezradit dovody. mozno ma hluche obdobie, ak si v inych veciach rozumiete bola by skoda to zahodit. Vnutri je to stale on len obal sa zmenil