PN na vysoky krvny tlak, chrbticu

Príspevok v téme: PN na vysoky krvny tlak, chrbticu
kacer123456

Arteriálnu hypertenzia mam 1.stupna-tlak oklo 160/100 /chodim na pravidelne kontroly k odbornemu lekarovi.Liecim sa na vysoky TK asi 20 rokov.Sucasne sa aj licim s krcnou chrbticou na neurologii/MR zmeny a blokacie na 3,4,5,6,7 stavcoch.Obvodna lekarka mi tvrdi,ze to mam chronicke a na to mi neda Pnku,iba ak by som mal nieco akutne.Nejako mi to nehra.Podla mna akutne stavy patria do nemocnice a na pohotovost,ale ako ja mozem vediet co je podla nej a pre koho akutne?Nedochadza tu sucasne aj k zneuzivaniu pravomoci?Otazka znie teda ci mam narok na PN.

kacer123456

Uz som bol 2x na operacii.Na druhej som mal dost velke problemy pri zakroku aj po nom.Nechal som si urobit test na alergiu a zistili mi alergiu na anestetika.Tak na operaciu podla vlastneho presvedcenia pojdem ked uz sa to nebude dat inak vydrzat.

ni-ka

tak asi to tak vazne nebude ked ti doktorka nechce dat PN...predsa nebude mat kvoli tebe problemy so socialnou..
a ked mas nalez na krcnej taky zly,preco nejdes na operaciu??

kacer123456

by som nebol na forume keby som to vedel,ale okrem toho pan/pani ni-ka pisem tam aj rozpravku o krcnej chrbtici s nalezmi,avsak a zrejme sa jedna o tzv. citujem /mate to chronicke a ja liecim iba akutne pripady/Neurolog ma odporuca na operaciu a nalez neoznacil nijak chronicky ani kardiolog a okrem toho aj na tomto forume je clovek co opisuje ako sa lieci a je na PN 3 mesiace s vysokym TK.