Vybrat si pracu so super platom alebo tu ktora ma bude bavit

Príspevok v téme: Vybrat si pracu so super platom alebo tu ktora ma bude bavit
min22

Ahojte,
nie je to ani tak "problém", ale i tak sa skúsim poradiť. Po dlhej dobe som si našla prácu, rovno dve práce - mám ponuku na job v administratíve, ktorý bude super platený, ale baviť by ma to asi vôbec nebavilo. Na druhú stranu som dostala job, ktorý by ma veľmi bavil z hľadiska kreativity, keďže som skôr umelecky založená, ale plat je o niečo nižší. Nie je to úplne zlé, ale keďže platím celkom vysoký nájom, ostane mi nie príliš veľa peňazí. Teraz sa neviem rozhodnúť. Riadiť sa srdcom alebo rozumom? Ako by ste sa rozhodli vy?

min22

vysoky najom platim preto, lebo byvame s priatelom v centre, pretoze tu mame vsetko. do okrajovych casti sa mi nechce ist byvat, kedze nemam auto a nechcem zbytocne na mhd davat, co je tiez dost penazi. takze sa to asi vyrovna.

v tom nudnom jobe je plat okolo 1000 v cistom, v tom co ma bavi okolo 600.

a s tym kariernym rastom je to take...kedze v administrative nechcem nejak rast, tak to je mi nejak jedno, ci by som z toho mala karierny rast..a v tom druhom by som mozno mohla porast, ale iba ak budem velmi sikovna..

novacikt

je to moc komplikovane..
co ma vyssi potencional posunu?

preco platis vysoky najom ?

napis presnu sumu, nech sa da lepsie pochopit :) ak teda ches, ak ne - nevadi

GoFruit

To co ta baví. Lebo v tej druhej budes aj tak po case frustrovana a odides z nej. Ale praca kde vyuzijes svoj talent jenieco uzasne.

min22

novacikt: :D sekretarka fica to nebude, a nehovorim, ze je to platene famozne, ale je to v medzinarodnej firme a pre mna je to vysoky plat.

Slobodna: hneď to teda nebolo, dlho som nevedela zohnať pracu, obchodila som milion pohovorov, až to konečne prišlo:)

5.5 elsa: to ma tiež napadlo, že by sa to tak dalo urobiť:)

Rodičia ma tlačia samozrejme do tej s vyšším platom, ale ja neviem..nosiť sukničky, bluzočky, podpätky, to vôbec nie je na mňa..

Slobodna

Vyber si to, čo ťa bude baviť. Aj keď s nižším platom, pretože tú prácu budeš robiť dobre a ver mi, úspech sa časom dostaví a to aj ten finančný. Inak akože wow - koľko ľudí má na SK problém zohnať vôbec nejaký job a tuto slečna hneď naraz dva!

novacikt

job v administratíve, ktorý bude super platený,

pokial to nei je sekretarka fica, tak co moze byt tak famozne platene ?