Mám problém a je mi trápne hovoriť o tom s niekym iným...alebo rodinou. Môj príbeh začal tým že mama sa rozviedla keď mala 20 rokov po roku manželstva s mojím biologickým otcom. Dôvod rozchodu mi často objasňovala tým že otec bol príliš doterný, moc na nu tlačil a vždy si revom vynútil to čo chcel on...Po roku po rozvode sa zoznámila s mojím nebiologickým otcom ktorý ma vychovával cleý život.. s mojím otcom biologickým sa sa nestretávala vôbec iba viem že žil s babkou čiže jeho mamou a bol na nu dosť citovo naviazaný /bodaj by nie varila mu, prala, upratovala chudinka a on ako 40 ročný chlap neorbil nič iba hýril za to čo si zarobil/ ked som mala 19 rokov babka umrela a ja som sa začala s mojim biologickým otcom stretávať častejšie.. zo začiatku to bolo naozaj vzťah otca a dcéry aj ked mui pripadal už vtedy veľmi zvláštny... teraz mám 20 a všetko sa to vyhrotilo... ked nechcem byť s ním napr. jeden den pretože mám vlastný život chodím na vyšku mám priateľa tak mi robí scény reve že chce byť so mnou, má nemiestne poznámky typu "zuzi si fakt sexi" alebo "zuzi ty máš taký sexepíl" alebo som si zmenila profilovku na facebooku "zuzi na tej profilovke je to také erotické" taktiež mu musím stále variť.. alebo sme sa bavili o diete a začal mi vravieť..."máš sexi zadoček taku afroamericku postavu" a taktiež si myslím že sa pred druhými tvári že som jeho priateľka petože sa tak ku mne aj správa na verejnosti často krát od známych počúvam že "zuzii ty máš nového priateľa"? lebo naozaj chce byť stále pri mne, v jednom kuse ma sexuálne narázky a co bol totálny vrchol všetkého má blbé poznámky aj čo sa týka sexuálneho vzťahu s mojim priateľom.. ma poznámky ked dade idem s priateom..a deny a budete tam aj to? a neviem je toho vela ale mám naozaj pocit že to prehána.. že má možno ku mne nezdravý vzťah a že by som sa s ním nemala stretávať ..poradte mi prosím vás pekne
Sexuálne choré správanie otca
Ďakujem Leela lepšie by som to nepovedala
Ona si to všetko vymýšľa.
Najprv si písala, že študuješ rok, teraz mesiac. Som nepísala, že som psychologička a nie po mesiaci ale po 2 semestroch. Vieš vôbec koľko trvá semester? Ak chodíš na VŠ tak by si to mala vedieť.
Slobodna, nenavážaj sa do nej, možno si to spočiatku nechcela pripustiť alebo si myslela, že si niečo namýšľa... Veď takýto vzťah otca k dcére nie je zrovna bežný, určite bola sama zmätená z jeho správania, ale už si to uvedomila.
Sorry áno mám 20 to mám poslať prefotenu občianku? Každý človek keď sa ocitne v siituácií ktoru v žiovte nezažil asi nevie ako reagovať... v prvom rade si hned začne hovoriť že si to len namýšla a že počká a znova OPAKUJEM stretávam sa s ním rok.. to je pravda... ale takéto správanie začal mať po nástupe na vysoku školu to znamená ked sme sa začaali menej stretávať a ešte presnejšie je to len od OKTOBRA čiže je tomu krátka doba... všimla som si to a reagovala som na to pomerne skoro .. a áno študujem psyhcologiu mesiac ..a závidím slečne alebo pani ktorá uviedla že ona už po mesiaci bola hotová psychologička pretože ja také sebavedomie nemám...Navyše nás na vyške upozornovali že hotovými psychologmi sa staneme až po rokoch praxe ..
zuzu2222 bude to mozno trochu offtopic a odveci ale keby si sa s niekym milovala vo vani a teraz nemyslim s otcom ale vseobecne a chcela by si tam davat sviecky prv skontrolu ci vana nahodou nie je akrylatova, niekedy na to ludia zabudaju a potom ich to milovanie vyjde mimoriadne draho.
A to akože čo robíte v tej škole, že po roku nevieš vôbec nič z tej psychológie? Ja som mala psychológiu 2 semestre a to sme ju prebrali na komplet.
Prepáč ale píšeš, že máš 20 rokov a ak by to bola pravda, tak by si nereagovala ako 15ročná ale určite by si to zastavila hneď a hneď to aj riešila.
Tak takto aby som vás uviedla do obrazu..s mojím otcom sa stretávam síce rok ale vyhrotilo sa to všetko ked som začala častejšie bývať mimo domu.. a nemáš už toľko času na neho...psychologiu študujem len jeden rok a prvý rok takže ešte s nej ale vôbec nič neviem jedine čo sme rozoberali dva príbehy ale určite je to teraz len o terminologii takže to nepletiem... ak myslíš že si to namýšlam ....lenže on mi to priamo povedal...vyzeráš eroticky, si sexi, ja viem že ked budete s priatelom s vami sa budete milvoat a hocioč ine...Mnoho krát nastali aj konkretne siutácie ..že sme sa s priateom strašne moc pohádali a on mi vravel vtedy "keby osm ja mohol byť tvoj priateľ to by si videla,,, by som ti prichistal sviečky vani by sme sa milovali všade by boli ruže ... " nechce sa mi to už písať dalej lebo nemám už chuť to takto podrobne rozoberať...najrpv som si myslela aj ja že som na to precitlivelá ale kedže to zašlo už takto pri daleko zdôverila som sa najprv tu na fore kežde ma tu nikto nepozná a hned na to aj mame ktorá mi to len potrdila
To ťa akože doteraz nenapadlo prestať sa s ním stretávať? To ti museli poradiť cudzí ľudia z fóra?
Mne to príde všetko dosť nereálne. Nenamýšľaš si tak trošku, keď už študuješ tú psychológiu?
zuzu2222 ale teraz nebola rec o tebe ale vseobecne :D k tebe sme sa vyjadrili uz ze tvoj otec je proste na mlade ale tak to trosku prehana ze to az smeruju k nejakemu incestu, mozno aj preto ze sa v nom nevyvinul k tebe nejaky otcovsky pud kedze ste spolu neboli a proste berie ta ako mladu holku. V kazdom pripade uz to tu bolo povedane asi 100 krat ze aby ste spolu prerusili kontakt, kedze ste rodina nema to dobre smerovanie z jeho strany, lebo sa nevie v tomto ocividne kontrolovat.