Ahojte chcem sa spytat, či môžu zlyhat nervy v travicej sustave. Ja vôbec necitim hlad, ani smad ani či mam ist na zachod na malu, velku potrebu, čo to môže byt za chorobu. Keď sa najem je my na vracanie. Moźu byt krvne vysledky dobre pri nadore na mozgu? Ďakujem za odpoved.
Môžu zlyhat nervy v traviacej sustave
Prepustili ma v utorok v kompenzovanom stave podla nich. Na druhy deň ma strasla zima a vracala som. Dnes mam teplotu, krv my brali ešte minuly tyždeň a vtedy bola asi ok. Ja som sa dobre necitila, ale podla vysledkov mi nič nebolo. Okrem krvi v stolici, čo uzavreli akotvrdu stolicu a podraždenie sliznice a krv v moči a bakterie nikto neriešil ajkeď som im to hovorila. A ešte čo by si chcela vediet?
stale nepises nic konkretne...z toho mala co pises sa neda vychadzat,mozme len tipovat...
napises ze si prisla z nemocnice a mas teplotu...nemyslim ze by ta pustili s teplotou domov...z coho ta teplota je?zvysena sedimentacia??
s akym zaverom ta pustili domov,co uviedli v sprave?
Bola si vyšetrovaná aj na prítomnosť Helicobaktera, alergie a intolerancie na potraviny..?
Nika teraz som prišla z nemocnice, tam my robili všetky vyšetrenia a nič nezistili. Včera som vracala a do rana mam 38°C, ale vôbec sa nepotim, len mam svalovu slabost, akokeby telo z gumy, čo to može byt za chorobu. Diky
Chod na RTG hlavy hlavne ked mas podozrenie na nador na mozgu. Znama mala casto migreny, nakoniec odpadla a az potom jej zistili nador na mozgu. Nechcem strasit, ale aspon sa to vyluci.
fuha,no ty mas toho viac nez len oslabene travenie...
odkedy mas taketo problemy?A kedy ti robili kolonosk. a gastro?Ake vysetrenia si absolvovala?Ake krvne vysetrenia ti robili?
Aj hormóny máš v poriadku?
Ahoj Nika, a gastro odhali, či je tam problem? Bola som na kolonoskopii niç nenašli, aj krv mam dobru, bola som na gastro minuly rok, noč nenašli. Dnes som rano vracala a nechuti mi jest a tiež mam krv v stolici, ale nič nenašli iž s zufala. Mam migreny a bolesti oči, stale mi je zima. Kto vyšetruje ten nervus vagus neurolog? Už som zufala. Diky za pomoc.
za traviaci system a mocove ustrojenstvo je zodpovedny nervus vagus (bludivy nerv)...skus si o tom pogooglit...
inak by nebolo zle skusit gastro vysetrenie, odhali alebo vyluci sa tym vela inych moznosti