Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Môžu zlyhat nervy v traviacej sustave

Bambulka12

Prepustili ma v utorok v kompenzovanom stave podla nich. Na druhy deň ma strasla zima a vracala som. Dnes mam teplotu, krv my brali ešte minuly tyždeň a vtedy bola asi ok. Ja som sa dobre necitila, ale podla vysledkov mi nič nebolo. Okrem krvi v stolici, čo uzavreli akotvrdu stolicu a podraždenie sliznice a krv v moči a bakterie nikto neriešil ajkeď som im to hovorila. A ešte čo by si chcela vediet?

ni-ka

stale nepises nic konkretne...z toho mala co pises sa neda vychadzat,mozme len tipovat...
napises ze si prisla z nemocnice a mas teplotu...nemyslim ze by ta pustili s teplotou domov...z coho ta teplota je?zvysena sedimentacia??
s akym zaverom ta pustili domov,co uviedli v sprave?

Bambulka12

Nika teraz som prišla z nemocnice, tam my robili všetky vyšetrenia a nič nezistili. Včera som vracala a do rana mam 38°C, ale vôbec sa nepotim, len mam svalovu slabost, akokeby telo z gumy, čo to može byt za chorobu. Diky

Agnes989

Chod na RTG hlavy hlavne ked mas podozrenie na nador na mozgu. Znama mala casto migreny, nakoniec odpadla a az potom jej zistili nador na mozgu. Nechcem strasit, ale aspon sa to vyluci.

ni-ka

fuha,no ty mas toho viac nez len oslabene travenie...
odkedy mas taketo problemy?A kedy ti robili kolonosk. a gastro?Ake vysetrenia si absolvovala?Ake krvne vysetrenia ti robili?

Bambulka12

Ahoj Nika, a gastro odhali, či je tam problem? Bola som na kolonoskopii niç nenašli, aj krv mam dobru, bola som na gastro minuly rok, noč nenašli. Dnes som rano vracala a nechuti mi jest a tiež mam krv v stolici, ale nič nenašli iž s zufala. Mam migreny a bolesti oči, stale mi je zima. Kto vyšetruje ten nervus vagus neurolog? Už som zufala. Diky za pomoc.

ni-ka

za traviaci system a mocove ustrojenstvo je zodpovedny nervus vagus (bludivy nerv)...skus si o tom pogooglit...
inak by nebolo zle skusit gastro vysetrenie, odhali alebo vyluci sa tym vela inych moznosti