Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Medzinarodne internetove zoznamky

Príspevok v téme: Medzinarodne internetove zoznamky
Sunny1706

Ahojte, máte niekto skúsenosť s medzinárodnou internetovou zoznamkou? Ak áno, aké? Boli ste spokojní/nespokojní-prečo?
A áno, budem dookola opakovať známu pieseň, že muži sa proste sami na ulici, vo fitku, hoocikde, neprihovoria žene ani za nič a to je proste fakt a nie že nie a na pokec a pod, je to samý klamár, ženatý/zadaný, zakomplexovaný alebo gramaticky v,,i\"spelý :), takže ma nebaví už čakať alebo vyvíjať iniciatívu takpovediac úplne na nič...
ďakujem ;-)

Shayleen

Sunny : My sme sa zoznamily na znamom "badoo" . je tam aj slusnych chlapov ale su tam aj uchylaci...ja sonm mala nastastie stastie....

mod2

podla mna za akychkolvek okolnosti plati ze je lepsie sa zoznamovat vonku nez na internete, pretoze clovek okamzite vidi zivu bytost a nie umele fotky a pismena. a aj na diskoteky chodia aj normalni chalani ktori si urcite chcu aj zasexovat (ako uplne vsetci) ale mozu chciet aj normalny vztah. podla mna zbytocne hladat nejake "vznesenejsie" alternativy, tam kde je pokope viac ludi ktoru sa spolu bavia bude vzdy to najlepsie miesto na hladanie novych vztahov a kontaktov

Sunny1706

Shayleen, a mozem vediet, cez aky portal sa Ti to podarilo? :) teda...jemu? :)
mod2 - mas uplnu pravdu, ze dnes taketo uplne obycajne a nevinne oslovenie proste nefici a ano, obcas mame aj taky pocit, ze uchylak a pod, ale pokial nas neprenasleduje, tak snad sa to da ,,zniest" :)
no a to je prave ten problem, ze ja osobne na disco, oslavach a pod akcie tohto typu, velmi nerada ,,hladam" toho praveho, lebo povedzme si na rovinu, nikto tam nechodi posediet si pri caji a opitych muzov, ktori ti sice povedia pravdu - ako aj male deti :), ale na seriozny vztah to asi nebude, mam uz vcelku dost - tadialto pre mna zial cesta nevedie :)

mod2

na slovensku nie je standard sa zoznamovat na ulici tak ako v USA, celkovo cudzi ludia sa tu ani nezvyknu len tak na ulici rozpravat a uz vobec nie muzi a zeny, to by si zeny hned mysleli ze ich idu obtazovat nejaky uchylaci:D treba sa skor zoznamovat cez priatelov, napriklad sa pozbiera partia ludi tak ze kazdy zobere niekoho koho pozna a idu na diskoteku, oslavu, chatu,..